Semnează pentru susținerea tânărului Vișinel Balan!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Semnează pentru susținerea tânărului Vișinel Balan!

Musafir

2016-05-11 13:09

Il cunosc pe Visinel dintr-o delegatie in Republica Moldova , un tanar june cu un potential enorm. Mult succes pentru aceasta cauza nobila. Vasi Gherasim

Musafir

2016-05-11 17:01

Il sustin din tot sufletul, i-am urmarit povestea si stiu ca va face lucruri bune pentru copiii mai putin norocosi!

Musafir

2016-05-11 17:30

Tot respectul pentru Visinel

Musafir

2016-05-11 18:03

L-am cunoscut pe Vișinel la Gura Portiței, la Laboratorul de Educație Nonformală, minunat organizat de către ANPCDEFP. Am cunoscut un tânăr minunat, cu inițiativă, cu dreptatea în vene și cu înclinații artistice. Sociabil, hotărât, cult, rebel... nonformal. Un om ambițios, despre care am citit multe lucruri frumoase în anii următori.
Întotdeauna am considerat că cei mai buni oameni în funcții de conducere sunt aceia care vin direct din sistem, oamenii care au trăit "pe viu" experiențele și... experimentele, urmările generate de acesta.
De aceea, consider că Vișinel este un exemplu grăitor pentru ceea ce ar trebui să însemne "Omul potrivit la locul potrivit".
Succes, Vișinel! :)

Musafir

2016-05-11 18:37

Am semnat aceasta petitie deoarece stiu destul de bine ca acest tanar Visinel Balan poate sa faca foarte multe ceea ce altii de-o seama ca el nu a-u facut-o.

Musafir

2016-05-11 23:31

Felicitări Visinel si mult succes in toate proiectele!Cu mult respect Alex.

Musafir

2016-05-12 05:41

Unul dintre puținele succese ale sistemului. . .

Musafir

2016-05-12 06:16

NUMAI NOI, tinerii proveniţi din sistem, cărora ni s-au încălcat drepturile fundamentale, mai putem reseta acest sistem putred şi corupt! Jos corupţia din sistemul de protectie a copiilor abandonaţi, aruncati ca o minge de la un asistent maternal la altul, dintr-un centru de plasament intr-altul. Jos presedintele ANPDCA, persoana care în urmă cu 13 ani a dat o lege antiadopţie. NOI TOŢI TINERII care semnăm Petiţia, SUNTEM VICTIME ALE LEGII ADOPTIEI ÎN VIGOARE. Jos, Gabriela Coman, presedinte ANPDCA, care şi-a bătut joc de noi, TOŢI copiii abandonaţi de părinţi dar şi de stat- Am crescut printre străini, bătuţi, flămânzi, umiliţi şi molestaţi. Monştrii din sistemul protectiei copilului Ne-au abuzaţ sexual şi ne-au încăierat, ne-au flămânzit şi ne-au umilit cât au putut , ne-au furat hrana cea de toate zilele acesti monştrii din sistem !
Trăiesc ca nişte căpuşe sugând din sângele nostru. Au trăit pe spinarea noasatră, pe existenţa noastră, nu ne-au dat în adopţie ca sa aibă ei ce mânca, ne-au încălcat dreptul la o familie ca sa aibă ei număr mare de raportat. Statul cheltuieşte de două ori, pentru intreţinerea noastră in sistem timp de 18 ani si pentru ei, căpuşe umflate din sângele nostru, care au turnat beton pe sistem. Ce sistem, fascist, hitlerist, pesedist, penelist, pedelist, uneperist, udemerist, hoţi nenorociţi care ne-au furat copilăria şi ne-au ucis speranţa că vom iesi din puscăriile pentru copii şi vom ajunge şi noi ACASĂ, aşa cum ajunge fiecare copil care are părinţi. Gata ! Jos Gabriela Coman, sefa pesedistilor nenorociţi care ne-au distrus copilăria. Aşa să vă ajute Dumnezeu ! Este nevoie de SCHIMBARE. NOI SUNTEM SCHIMBAREA . NOI SUNTEM VIITORUL ROMANIEI, noi cei care am suferit în iadul numit protectia copilului. Il vrem pe VIŞINEL BĂLAN , numai el, care cunoaşte atrocităţile din sistem, poate schimba sistemul. Il vom ajuta să dea legi pentru copiii uitaţi definitiv de părinţi şi de rudele şi de neamuri si de stat in puscării pentru copii. Vrem libertate, dreptate şi familii pentru copiii de RROMI, pentru copiii cu HANDICAP, pentru toţi copiii abandonaţi !

Musafir

2016-05-12 11:50

Din solidaritate si estnue un gest umanitar

Musafir

2016-05-12 14:29

Mult success!

Musafir

2016-05-12 14:56

mult succes Visinel
si dat fiind ca nu e un concurs de miss iti recomand sa nu te bazezi asa mult pe semnaturi, care sunt doar un barometru privind sustinerea ta si mai degraba sa mergi sa faci lobby direct la factorii de decizie implicati - mai exact cateva adrese catre ministu cu viziunea ta pentru managementul acestui important sector

Musafir

2016-05-13 05:59

Buna dimineata ma bucur enorm de mult pentru ca luptati si puneti accent pe educatie iar pe aceasta cale va doresc mult succes si spor in toate.

Si eu am asemenea poveste ca si tine Visinel  este cel mai mare  vis de-a lucra in sistemul social am terminat facultatea si masterul in asistenta sociala  urmeaza sa ma preg acum de doctorat si ma chinui de doi ani sa intru in sistem si nu reusesc sub nici o forma .

Sper sa castigi sa ne unim printro comuniune a tineriilor institutionalizati care doresc sa se dedice sistemului social si peste ani si ani sa avem statistici bune cu referire la integrarea tineriilor in societate si punerea accent pe educatia care are un rol  foarte important  de-a forma omul din toate punctele de vedere si sa-l duca in calea familiarizari spre o viata normala asa cum avem fiecare dintre noi rolul acesta pe pamant.

Musafir

2016-05-13 07:41

Visinel Balan este un tânăr deosebit ... Un caracter deosebit ... Un roman deosebit ... Sunt sigura ca v a reuși !!!

Musafir

2016-05-13 07:50

Mult norov

Musafir

2016-05-13 07:51

Mult noroc

Musafir

2016-05-13 13:10

Fiindca e pentru o cauza buna!

Musafir

2016-05-14 08:33

Mult succes! Bafta si Dumnezeu sa-si lase binecuvantarea LUI peste intreaga activitate si sustinere pentru Visinel Balan. Cristian Marin - asistent medical licentiat la DGASPC SECTOR 3.

Musafir

2016-05-15 09:04

Consider ca toti tinerii trebuie ajutati in caz de nevoie .Mai ales care n-au avut norocul sa se bucure de o familie care sa-i sustina.

Musafir

#19 De ce am semnat petitia.

2016-05-15 20:36

Am lucrat cativa ani ca si profesor de muzica in Casa de copii din Orastie.Nu eram educator ci faceam ore de canto, cor, instrumente sau auditii muzicale dupa ce se terminau orele de invatat si am avut prilejul sa constat ca fetele nu erau fericite acolo.Mai mult nu vreau sa comentez.Pe atunci in afara de Stat nu se ocupa altcineva de acesti copii. Acum il sustin din inima pe tanarul Visinel Balan. Copii nefericiti vor mai fi dar daca tot ii incadarm in anumite centre, sa se duca intentia, fapta pana la capat, ca niste parinti responsabili.

Musafir

2016-05-16 20:18

A fost confirmata semnatura mea si va doresc mult succes in schimbarea si punerea accent pe educatia copiilor orfani din Romania.

Musafir

2016-05-19 07:54

Noroc, succes!!

Musafir

#22 Iti dorim multa sanatate si putere sa invingi acest sistem putred !!!

2016-05-19 23:11

Poate ca se vor trezi cei care ne conduc si ii vor acorda credit acestui curajos tanar sa faca ceea ce i-a incredintat Dumnezeu ! Fii binecuvavtat VISINEL , te admiram pt lupta pe care o duci !

Musafir

2016-05-21 06:52

Fac parte din sistem fiind amp , am semnat această petiție deoarece consider ca dl Balan , care a fost crescut și educat în cadrul acestuia cunoaște cel mai bine , simțind pe propria -i piele atât parțile pozitive dar si vulnerabilitățile sistemului. De asemenea am semnat petiția pentru că eu consider ca prin ceea ce a făcut până acum a demonstrat că este capabil. Respect tinerii care se ridică pe propriile picioare cu atât mai mult un tânăr ca el.Ii doresc mult succes in promovarea tinerilor capabili !

Musafir

2016-05-22 04:30

Mult succes!

Musafir

2016-05-24 08:33

Este un lucru pozitiv!