PETIŢIE PENTRU SALVAREA ARBORILOR SECULARI DE LA STRÎMBU BĂIUŢ (Zona Corost)
Felicitări pentru iniţiativă! Vă susţin !
Niciodata sa nu zici niciodata! Felicitari Cipri!
In primul rand CIpri respect pentru initiativa referitor la subiectul asta cu parere de rau opserv marele interes ce/l au localnici din Baiut si strambu natura nu e de interes padurile nu conteaza daca le tae zilnic la greu doar azi am vazut 4 transporturi cu lemne de fag groase dar or fi legale ca totul e legal in tara asta de hoti referitor la consateni nostri dragi e m/ai interesant sa se involucreze foarte activ in activitati gen ce am mancat sa vada toata lumea sau cate likeuri primesc pe banalitatii ce posteaza parerea mea avem o comuna asa de frumoasa cu peisaje superbe cu fauna si flora bogata si cu lipsa asta de interes osa ajungem sa admiram niste dealuri goale pustii dar sper ca inpreuna osa reusim sa salvam macar putinul ce a m/ai ramas o zi buna.
Re:
Ai dreptate Alex, dar nu trebuie să ne lăsăm. Pădurea încă mai poate fi salvată. Sper ca prin această acţiune cei din Băiuţ şi din Strîmbu să conştientizeze că doar pădurea le-a mai rămas, aceasta fiind singura avuţie pe care o putem lăsa copiilor şi nepoţilor noştri. La noi turismul se poate baza doar pe natură. O natură care trebuie să stea "în picioare". Mulţumesc pentru susţinere şi pentru implicare! Mulţumesc tuturor!
| This discussion has been closed. |
Pentru că un arbore de aici ARE 500 DE ANI, 1,91 M DIAMETRU (la 1,5 m deasupra solului în amonte) ŞI ESTE MARCAT PENTRU TĂIERE!!!
Şi mulţi alţi fagi seculari din chiar vecinătatea acestuia vor avea aceeaşi soartă...!!!