Medicii și pacienții împreună - SOLIDARI pentru SĂNĂTATE
Re:
Vom prelua aceste recomandari si le vom atasa petitiei cand o vom trimite catre decidenti- Important este sa fie solidaritate si un numar mare de semnatari. Asa voma vea o o voce mai puternica datorita voua!
Un demers esential!! Multumim!
Am semnat pentru ca disfuncțiile grave din sistemul sanitar românesc reprezintă un atac la adresa siguranței statului român.
Pentru că banii dați de cetățenii țării pentru sănătate NU ajung în sistemul medical.
Pentru că acest sistem pune în pericol viața și sănătatea celor care vin în contact cu el
Pentru ca în ultimii 26 de ani nicio forța politică nu și a asumat reformarea sistemului.
Platim pentru sanatatea noastra, solicitand participarea proactiva la felul cum ne este oferita ne revendicam de fapt dreptul la respect.
A valoriza sanatatea inseamna sa valorizam respectul fata de individ si fata de societate.
Cu totii, pacienti, medici si alti profesionisti din sanatate meritam deopotriva un altfel de sistem de sanatate.
Prea mult am asteptat normalitatea.
OAMENI BUNI,FACETI-VA UN BINE :SEMNATI PETITIA! DACA NU STITI CUM,INTREBATI-VA MEDICUL DE FAMILIE SI EL VA AJUTA.NU VA FIE FRICA,NU ESTE O CAPCANA! TREBUIE SA NE AJUTAM SINGURI DACA CEI CARE NE APARA DREPTURILE NU STIU,NU VOR SAU NU POT SINGURI !
pentruca solicitarile sunt de bun simt
pentruca am tacut prea mult timp
si poate pentruca eset o tentativa de coagulare a nemultumirii generale
| This discussion has been closed. |