Apăraţi istoria românilor

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apăraţi istoria românilor


Musafir

#126

2011-06-21 16:31

Fratilor, e groasa!! Treziti-va ca dam cu oistea-n gard.. Doamne-ajuta!

Musafir

#127

2011-06-21 17:43

Aveti perfecta dreptate, trebuie sa spunem adevarul despre noi, identitatea si despre credinta neamului nostru

Musafir

#128

2011-06-21 18:46

confirm. este de asteptat ca istoria sa ne fie pe deplin mutilata de niste asasini ai culturii neamului insinuati si mai apoi mentinuti venal in posturi cheie. tragedia vine nu din faptul ca ei fac ceea ce li se ordona din nise globaliste sau cuiburi otravitoare antiromanesti ci ca sunt promovati cu frenezie isterica de tocmai cei care ar trebui sa ne apere. grijania mamii lor!!!

Musafir

#129

2011-06-21 19:08

Istoria noastra este clara - noi, romanii, ca si popor am fost slujitori smeriti ai Adevarului-Hristos. Din El ne-am luat puterea de a indura, de a ierta si de a propasi, impotriva tuturor furiilor istorice indreptate impotriva noastra
Asa ca doar in Hristos ne e nadejdea. E nevoie sa constientizam ca acum ne platim pacatele mari in care zacem ca neam si ca numai prin pocainta putem sa iesim la liman.
Sa ne ajute Dumnezeu si Sfintii neamului romanesc !
pr Ciprian Staicu

Musafir

#130

2011-06-21 22:51

Patapievici e nociv natiei Romane si vinovat de instigare la antiromanism. Consider ca ar trebui sa i se retraga cetatenia romana, nu o merita. Evident trebuie inlaturat din orice functie in slujba statului atat el cat si cei care alaturi de el lupta contra Romaniei.

Musafir

#131 Re:

2011-06-21 22:55

#128: -  

 grijanie este impartasanie, adica trupul si sangele Domnului, e pacat sa folosesti asemenea cuvinte pentru a injura pe cineva, iti inteleg sentimentele fata de cei ce mutileaza istoria natiei romane si le impartasesc, dar e pacat sa injuri in felul acesta, pacat in fata lui Dumnezeu


Musafir

#132

2011-06-21 23:48

Acesti "domni" care nu sunt deloc prosti si intentionat fac zi de zi un imens deserviciu tarii in care s-au nascut sunt invitati cu draga inima sa-si faca bocceluta si sa mearga la tarile de origine ale parintilor lor...

Musafir

#133

2011-06-22 05:05

Iresponsabilitatea clasei politice si in special actualii guvernanti nu au pic de respect fata de istoria adevarata a Romanilor si a Romaniei, isi bat joc de Tara, de valorile ei trecute si prezente.
Ca sa ramana la guvernare cei care conduc astazi sunt in stare să fac toate mofturile UDMR, sa vanda si Tara, numai sa stea la putere.
Este inadmisibil !
Trebuie oprita dementa actualilor guvernanti cat inca nu-i prea tarziu !

Musafir

#134

2011-06-22 08:37

Nu desfiintati Romania!

Musafir

#135

2011-06-22 09:46

surprinderea noastra este fireasca, pentru ca ospitalitatii noastre, indiferent de cine ne-a trecut pragul, nu odata ni s-a raspuns cu o nefireasca rautate. Dar in definitiv ne miram de optiunile "presedintelui" si a celorlalti pusi sa ne conduca destinele, inclusiv acest pseudoministru al culturii, poate ca n-au nimic in comun cu ROMANIA. SA NU NE MIRAM, ESTE VINA ELITELOR ROMANESTI, CARE SI-AU ABANDONAT MENIREA ISTORICA DE EMANCIPARE A MASELOR, DE A CAROR JUDECATA DREAPTA AVEM NEVOIE IN MOMENTELE ISTORICE, ASA CUM AU PROCEDAT BUNII SI STRABUNII NOPSTRI IN ISTORIA NOASTRA ATAT DE ZBUCIUMATA (BUREBISTA, DECEBAL, BRANCOVENESTII, IOAN VODA, STEFAN, MIHAI, CUZA, AVRAM, NICOLAE, ION, NICOLAE). NU-I TARZIU NICIODATA SA NE TREZIM!!!!!!!!! ACUM AVEM OCAZIA UNOR CORECTII ISTORICE

Musafir

#136

2011-06-22 09:59

de ce un istoric roman nu scrie despre istoria Poloniei?asa cum a ''auzit''!!!

Musafir

#137

2011-06-22 10:04

Actualii guvernanti nu vor sa avem trecut, ca sa nu putem avea viitor !
lg-man

#138

2011-06-22 16:32

Cine sa apere istoria tarii, un marlan analfabet care confunda timona cu alegatorii? Pai, in timp ce scriem aici, cretinul asta se ocupa cu mutilarea la propriu a Romaniei.Si cine are "muschi" ca sa-l opreasca? O sa vedeti ca in curand, nici deversiunile purulente ale gunoiului cominternist numit patapievici nu vor mai fi valabile.Dupa impartirea Romaniei ca pe o prada de razboi, marinarul neamului ne va saluta probabil cu " v-am tras-o bine!"

Musafir

#139

2011-06-22 19:07

Patapievici e un escros, un agramat și imbecil care trebuie fugărit din România cu șuturi în fund

Musafir

#140

2011-06-22 19:31

Argumentele iniţiatoarei petiţiei, dr. Emilia Corbu, sunt temeinice pentru orice fiinţă raţională şi de bună-credinţă.

În consecinţă, subscriu la evaluările domniei sale - „O istorie peticită cu scopul de a scoate românii din istorie”; „făcătura asta a fost publicată în trei limbi de circulaţie, în ediţie de lux, sub înaltul patronaj al preşedintelui României” – şi susţin această petiţie.

„Făcătura aceasta” nu mă surprinde. Sunt conştient că se lucrează de mult timp, cu metodă, cu tehnici ultraperformante, împotriva românilor şi a valorilor lor. Nu doar împotriva noastră, dar… noi avem mai mulţi neprieteni. „Făcătura” este doar o etapă din procesul de crucificare a românilor şi a românismului.

Să recapitulăm.

1). Am fost expropriaţi. „Marea Păcăleală” din 1989 a venit cu fetişul privatizării. „Să privatizăm, să privatizăm, fie şi pe un dolar”. Privatizarea a fost mijlocul principal prin care poporul român a fost expropriat. Expropriat de resursele naturale, pe care strămoşii le-au apărat cu sabia, expropriat de produsele muncii a multor generaţii. Din capul locului s-a ştiut că privatizarea însemna exproprierea românilor, căci românul din 1989 nu avea bani să cumpere fabrici, păduri, sute de hectare de pământ ori de pădure, bănci, luciu de apă etc. Fireşte, avuţia naţională n-ar fi suferit cumplita hemoragie dacă n-ar fi fost cozile de topor. Amintiţi-vă cum răcneau la TV.: „Industria românească este maldăr de fiare vechi”, construcţiile din regimul ceauşist erau considerate „faraonice, kitsch”. Legământul cozilor de topor era nu doar să înstrăineze avuţia naţională, ci s-o dea cât mai ieftin, chiar degeaba.

2). Democraţia este o vorbă goală. Ei vor o „democraţie” fără popor, o democraţie contra poporului. Ţara este condusă în mod discreţionar, prin ordonanţele cutărui şi cutărui robot care execută poruncile antipopulare. Un exemplu cald: vor să hărtănească România, chipurile s-o reorganizeze teritorial, dar se feresc ca Dracul de tămâie de referendum, deşi legea prevede această necesitate.

3). Ne-au furat dreptul de a trăi omeneşte în prezent, ne-au amanetat viitorul generaţiilor viitoare, prin înrobirea faţă de cămătarii lumii. Ne mai rămăsese ceva: trecutul, identitatea noastră istorică. Prin făcături pseudo-ştiinţifice vor să ne fure şi identitatea istorică.
Cum spuneam, făcătura faţă de care dr. Emilia Corbu a iniţiat această formă de protest nu mă surprinde. Mă surprinde şi mă întristează faptul că cei mai mulţi dintre autorii comentariilor de aici sunt „Musafiri”, au ales să nu-şi facă publică identitatea. Şi atunci de ce mai ne plângem că ni se fură identitatea istorică ? Poate că ne merităm soarta. Îmi închipui că un Patapievici consideră acest comportament ca o confirmare a aprecierilor lui defăimătoare referitoare la români.

Valeriu Stănescu

http://valeriuss.blogspot.com/

http://valeriuss.blogspot.com/2010/01/h-r-patapievici-politice-bucuresti.html

Musafir

#141

2011-06-22 20:13

Este scandalos, si cand te gandesti ca HRP este pus acolo si platit de Statul Roman, adica implicit si de subsemnatul, ca sa promoveze cultura romana.

Musafir

#142

2011-06-22 21:01

non coment

Musafir

#143

2011-06-22 21:35

Asa sa ne ajute Dumnezeu

Musafir

#144

2011-06-22 22:20

Daca nu avem grija de istorie s-ar putea sa o pierdem...

Musafir

#145

2011-06-22 23:16

nu are niciun rost sa comentezi asupra unor lucruri care sunt evidente: patapievici si a 'turnat' propriul tata(dealtfel a procedat la aceeasi chestie pe care o imputa tatalui sau!) iar presedintele basescu parca ar face parte din staful care organizeaza globalizarea adica neantizarea natiunilor!

Musafir

#146

2011-06-23 00:22

Am citit şi recitit lucrarea aceasta nevenindu-mi să cred că o asemenea mârşăvie a putut vedea "lumina" tiparului. Nu are precedent! Nu au cutezat să prezinte Istoria Românilor astfel nici ungurii, nici ruşii, nici ucrainenii! Este cu mult mai ticăloasă decât toate mizeriile "epocii lui Roller" la un loc! Nu are nimic ştiinţific în abordare, comentarii, note şi bibliografie, dar este la modă. Ne prefacem că nu vedem, însă denigrarea românilor este o atitudine care "se poartă", cu atât mai grav, mai tragic şi mai de neînţeles când cel care o girează stă la Cotroceni. Mă feresc să adaug: ca şef al Statului Român. Nu stă, oare, pe scaunul de preşedinte inventat de Ceauşescu şi ca şef al unei republici inventate de Stalin? Instituţiile respective nu se regăsesc în Istoria Românilor de dinainte de 1948. Probabil consideră că nu contează ce s-a întâmplat înainte: duce învăţământul de râpă pentru a ne sălbătici, desfiinţează spitalele pentru a fi prezentaţi ca o populaţie a cavernelor, dă afară poliţişti pentru a deveni la un moment dat un fel Vest Sălbatic. Suntem deja numiţi romi de "lumea civilizată" ... Lucrarea cu pricina se înscrie cu litere de-o şchioapă pe orbita fenomenologică antiromânească "la modă". Strigătul disperat al doamnei Corbu este nu doar strigătul unui român, ci şi al unei persoane extrem de competente în vastul domeniu al istoriei: fiecare cuvânt exprimă o realitate şi toate cuvintele o imensă durere. Durerea de a fi român.

Musafir

#147

2011-06-23 08:43

TUTUROR ROMANILOR LE DORESC MULT SUCCES IN TOATE.
AS DORI CA ACEASTA SEMNATURA SA FIE DE FOLOSUL
ROMANIEI.
BAFTA MULTA FRATZILOR ROMANI,SI SA VA AJUTE DUMNEZEU
IN TOATE.

Musafir

#148

2011-06-23 09:26

horia patapievici sa fie condamnat pt
'uneltire impotriva statului
'.
Semnati si petitia legea "Capul lui Motoc"

Musafir

#149

2011-06-23 20:46

ANTIroman patapievici

Musafir

#150

2011-06-23 22:16

ori suntem uniti ori nu mai suntem si eu vreau autonomie pe curtea mea