descalificarea concurentului Aurel

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția descalificarea concurentului Aurel

Musafir

2016-02-17 22:01

Am semnat pentru ca mi se pare foarte corect ce propuneți si mai ales pentru ca acest Aurel este un om de nimic si poate asa ii dam o șansa Valentinei sa vadă cum este acest individ in realitate.Eu sunt convinsă ca daca va fii propus spre eliminare va pleca acasa si poate asa vom contribui cumva ca tolomaca asta oarba sau disperata,sa nu rămână fata bătrâna ,sa nu se căsătoreasca cu el.iar daca o va face ii spun de acum ca imi pare rau de ea,ca va mânca bătăi ca Măgaru in panta de la acest om

Musafir

2016-02-18 08:32

In primul rand nu imi place cum se comporta cu Valentina .Consider ca Valentina sta cu el de frica sau este materialista .Nu mi-a placut certurile lui cu Emanuel si cel mai mult am fost intrigata cand i-a spus acestuia ,,bosgor,, pentru acest cuvant trebuia descalificat de atunci .

Musafir

2016-02-18 09:58

Nu merita un loc in aceea casa....Valentina nu merita sa traiasca ceea ce traieste alaturi de acest om fara caracter si ffff brutal
varu'

#29 Aiurel

2016-02-18 10:36

Afară cu Aiurel!!! E un dobitoc nu are ce căuta acolo! Și pe Valentina nu o merita asta este clar.

Musafir

2016-02-18 14:31

Deoarece acest concurent a abuzat de statutul de concurent ,jignind etnia lui Emanuel si cit a jignit acest baiat pina a sarit gardul,acum a inceput cu Florin ce sa mai zicem ce face cu Valentina care tace ca o are la mina ca doar au incalcat regula si multe altele care sint f rusinoase d8nd de mincare celor care urmarim acest show ,dar se pare ca cei in drept nu vor sa ia nici o masura

Musafir

2016-02-18 17:22

PT.CA II UN OM VIOLENT.................VB URAT...............SI STAFUL TREBUIA SA IL DEA DE MULT AFARA

Musafir

2016-02-18 17:34

Aurel nu are ce cauta in aceasta emisiune.Este un exemplu negativ.Se comporta agresiv cu iubita sa si cand este pus in fata faptului nu recunoaste.Spune cu nerusinare moderatoarei ca i se fac inscenari si ca este interpretat asa cum vrea moderatoarea.Minte cu nerusinare.Adica noi toti telespectatorii suntem orbi???Toti suntem prosti si nu stim ce vedem???Am ramas oripilata cand am vazut ultima scena a groazei,cand o strangea de mana pe Valentina.Ma mir ca nu i-a fracturat degetele.Si in acelasi timp ii dadea ordine scurte,printre dinti sa taca si o jignea,cu o privire de om bolnav cu capul.Nu vreau sa mai privesc asa ceva,asemenea scene ne marcheaza.NU suntem obligati sa fim partasi taciti la terorizarea nefericitei Valentina.