România-Anglia împreună pentru copiii DIANA și ANDY Barbu Racolta
Copiii sunt ai familiei, nu a statului.
De asemenea sunt convins ca nici o institutie a nici unui stat nu poate oferi caldura sufleteasca pe care o ofera familia si ca neimplinirea in viata ii va pindi la orice pas pe toti copiii crescuti de stat.
In acest moment oriunde in lumea pe care o numim civilizata se desfasoara un atac planificat si fara precedent indreptat impotriva familiei si a credintei, in intentia evidenta de implementare a ateismului stiintific care vrea sa-l inlocuiasca pe Dumnezeu. Dupa mine asta este esenta acestui gen de actiuni ale statului.
Nu pot confirma prin e-mail semnatura pe aceasta petitie.
Nu pot confirma prin e-mail semnatura pe aceasta petitie.
Probabil mai multe persoane au semnat dar nu apare mesajul de confirmare in e-mail ca sa putem activa semnatura.
Nu inteleg de ce apare casuta cu Londra si ce trebuie completat la aceasta casuta cu Londra?
Va rog sa verificati!
Doamne ajuta!
Eu sunt cetatean britanic si chiar iubesc aceasta tara in care vreau sa i-mi petrec batranetea. De aceea ma supara directia gresita in care se indreapta societatea britanica (occidentala de fapt)si doresc sa revina la valorile crestine si pragmatismul ce au facut occidentul mare si puternic. Familia (si autoritatea parentala) ca celula de baza a societatii trebuie intarita si nu desfiintata. Tot ce se vehiculeaza in ultimii treizeci de ani: multiculturalism, politically corectness, secularism, apologia sodomiei, falsele "drepturi" umane, etc... ne duc inevitabil spre pierzanie. Dumnezeu sa ne apere si sa ne ajute!
Pentru ca am si eu gemeni de 9 luni si nu as putea accepta asa ceva
| This discussion has been closed. |