Petitieonline.com

Spune NU Ansamblului Rezidential din Strada Jepilor, Brasov !

Contactați autorul petiției

nu e corect ca pădurea să fie distrusă pentru niște blocuri ! Lăsați ființele să se bucure de natură#176 Jan 26, 2016, 17:00

Re:

#26: -  

nu e corect ca pădurea să fie distrusă pentru niște blocuri ! Lăsați ființele să se bucure de natură#177 Jan 26, 2016, 17:02

D

#26: -  

N

Musafir#178 Jan 27, 2016, 17:33
Sa defrisam este usor, mai greu este sa creasca alta padure in loc.Ce vom spune copiilor nostri despre aerul curat din Racadau, locurile de joaca de langa padure - ce-am facut cu ele?
nu e corect ca pădurea să fie distrusă pentru niște blocuri ! Lăsați ființele să se bucure de natură#179 Jan 27, 2016, 18:41

Darul naturii e venit demult, nu putem să îl stricăm acum !!!!!!!!!!

protejați natura,nu o distrugeți!!!!!

nu e corect ca pădurea să fie distrusă pentru niște blocuri ! Lăsați ființele să se bucure de natură#181 Jan 27, 2016, 18:51

Darul naturii e venit demult, nu putem să îl stricăm acum !!!!!!!!!!

Lăsați ființele să se bucure de natură!!!Nu aveți dreptul!!!Eu sunt copil și acolo mă dau cu săniuța !!!!

Musafir#182 Jan 28, 2016, 11:25
Eu îmi aduc aminte cu drag cum mergeam vara la plajă sau iarna cu sania
Musafir#183 Jan 29, 2016, 16:40
Din respect pentru natura si cetatenii acestui cartier nu doresc constructia acestor blocuri. Este singurul loc din Racadau unde copiii se mai pot da cu sania pe un derdelus.
Musafir#184 Feb 02, 2016, 09:30

Abea astept sa ma trezesc in fiecare dimineata in noul meu apartament si sa va arat de pe balcon tuturor ceva foarte natural

Musafir#185 Feb 04, 2016, 14:27
Este partia de sanius pe care m-am dat cat eram copil.
Musafir#186 Mar 02, 2016, 19:49
rusine celor care au aprobat acest proiect , in Brasov sunt o multime de terenuri pentru a cunstrui noi blocuri , dar este adevarat, ca ce este moca de ce sa nu beneficiem , rusine celor care au vandut terenul si celor care au aprobat sau vor aproba acest proiect , alte orase doresc sa aibe zone verzi sau paduri , la noi in orasul verde , se distrug zonele verzi si padurile , lasand faptul ca pe acest deal iarna vine un sfert de oras cu copii la DERDELUS . RUSINE !!!!!!!!!!!!!
Musafir#187 Mar 16, 2016, 11:48
Nu sant de acord cu distrugerea ecosistemului.
Musafir#188 Mar 21, 2016, 12:32

Re:

#187: -  

Eu sant de acord doar cu distrugerea turbosistemului

MelosNegros#189 Mar 27, 2016, 11:58

Re:

#122: -  

Alo, voi nu știți că de când e Scripcaru primar s-au dus dracului toate dealurile centrale - Melcilor, Warte, Cetățuii, Morii, care au fost acoperite cu blocuri...goale?!

Ce-ați păzit la alegeri?! De ce ați ales de 'j de ori la rând (!!!) pe unul din cei mai mari hoți din toți primarii țării?! Că eu unul nu l-am ales...

Băiatul ăsta a venit din fundul Moldovei, adică din Buruienești, cu pantalonii rupți în cur, pentru ca la Primărie să agonisească zeci și sute de milioane de euro (din care a dat unde...trebuie, ca să fie protejat de DNA) dupe spinarea proștilor.

Punct.

MelosNegros#190 Mar 27, 2016, 12:04

Re:

#43: -  

Se vede de la o poștă că nimeni, dar nimeni nu știe câte a făcut acest primar-recidivist până acum, în cele trei mandate. De-o pildă știați că samsarul a vândut tot Dealul...Cetățuii?! Adică cel mai central deal al Brașovului vechi! Și că tocmai de aceea s-a și defrișat în modul cel mai barbar întreaga pădure seculară de pe dealul ăsta?!

Musafir#191 Mar 27, 2016, 12:45
Pentru viitorul urmasilor nostri
Marinela#192 Nov 30, 2018, 18:50

Mda, de parca restul rezidentialelor au fost contruite in camp. Constructiile de pe Jepilor au inceput de vreo 20 de ani si acum s-au trezit toti. De ce cand s-a extins din B-dul Muncii nu s-a sesizat nimeni?

De astia nu zice nimeni nimic?  https://new.flatfy.ro/coresi-avantgarden-brașov

Mark#193 Dec 10, 2018, 09:46

Ansamblul Rezidențial „Coresi Avantgarden” este situat pe strada Zaharia Stancu, 1 la intersecție cu strada Tudor Arghezi, în cartierul Tractorul al orașului Brașov

rosumaria#194 Jan 09, 2019, 12:10

Re:

#30: -  

E aiurea tare, frate. Sper si eu sa nu se faca acest complex. E aiurea, nu se construiect apartamente de inchiriat Bucuresti si se fac chestii din astea, nu e deloc corect.