Spune NU Ansamblului Rezidential din Strada Jepilor, Brasov !
D
N
Darul naturii e venit demult, nu putem să îl stricăm acum !!!!!!!!!!
protejați natura,nu o distrugeți!!!!!
Re: Darul naturii e venit demult, nu putem să îl stricăm acum !!!!!!!!!!
Darul naturii e venit demult, nu putem să îl stricăm acum !!!!!!!!!!
Lăsați ființele să se bucure de natură!!!Nu aveți dreptul!!!Eu sunt copil și acolo mă dau cu săniuța !!!!
Abea astept sa ma trezesc in fiecare dimineata in noul meu apartament si sa va arat de pe balcon tuturor ceva foarte natural
Re:
Alo, voi nu știți că de când e Scripcaru primar s-au dus dracului toate dealurile centrale - Melcilor, Warte, Cetățuii, Morii, care au fost acoperite cu blocuri...goale?!
Ce-ați păzit la alegeri?! De ce ați ales de 'j de ori la rând (!!!) pe unul din cei mai mari hoți din toți primarii țării?! Că eu unul nu l-am ales...
Băiatul ăsta a venit din fundul Moldovei, adică din Buruienești, cu pantalonii rupți în cur, pentru ca la Primărie să agonisească zeci și sute de milioane de euro (din care a dat unde...trebuie, ca să fie protejat de DNA) dupe spinarea proștilor.
Punct.
Re:
Se vede de la o poștă că nimeni, dar nimeni nu știe câte a făcut acest primar-recidivist până acum, în cele trei mandate. De-o pildă știați că samsarul a vândut tot Dealul...Cetățuii?! Adică cel mai central deal al Brașovului vechi! Și că tocmai de aceea s-a și defrișat în modul cel mai barbar întreaga pădure seculară de pe dealul ăsta?!
Mda, de parca restul rezidentialelor au fost contruite in camp. Constructiile de pe Jepilor au inceput de vreo 20 de ani si acum s-au trezit toti. De ce cand s-a extins din B-dul Muncii nu s-a sesizat nimeni?
De astia nu zice nimeni nimic? https://new.flatfy.ro/coresi-avantgarden-brașov
Ansamblul Rezidențial „Coresi Avantgarden” este situat pe strada Zaharia Stancu, 1 la intersecție cu strada Tudor Arghezi, în cartierul Tractorul al orașului Brașov
Re:
E aiurea tare, frate. Sper si eu sa nu se faca acest complex. E aiurea, nu se construiect apartamente de inchiriat Bucuresti si se fac chestii din astea, nu e deloc corect.
| This discussion has been closed. |
Re:
#26: -