Nu vrem mega moschee in Bucuresti

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Nu vrem mega moschee in Bucuresti


Musafir

#51

2016-04-02 16:06

Turcul isi bate joc de romani cerandule sai faca palat saray pentru mofturile lui iar romanul sluga lui ii face moftul.


Musafir

#52

2016-04-02 16:10

Turcul a dat liber islamistilor cu barcile in europa ca sa primeasca miliarde de Euro de la fraierii europeni. Tot asa o sai fraiereasca si pe romani sa le faca palat in bucuresti.


Musafir

#53

2016-04-02 16:13

Turcul de sute de ani a supt bogatiile romaniei sa le duca in tara lui. Acum isi aduce poporul la noi si are nevoie de moscheie ca sa ii atraga aici.


Musafir

#54

2016-04-02 16:19

De fapt pentru jumatate din romani nu conteaza ca va fi Biserica crestina sau o moschee pentru ca sunt atei, se declara crestini dar nu stiu sa zica Crezul ca Borcea care citea despre "autostivuitorul". Pentru astia poti face si o casa de toleranta si de il pui sa i se inchine el o face. Halal romani.

un român autentic şi CREŞTIN

#55 Jos ISLAMICII!

2016-04-02 18:28

 Pentru că suntem CREŞTINI ORTODOCŞI, pentru că de 2.000 ani noi credem în Hristos, pentru că îl avem pe Dumnezeu cu noi (că doar asta se cântă în biserici, nu?), pentru că NU NI S-A CERUT PĂREREA NOUĂ, adevăraţilor români creştini care nu participă la jocurile politice din culisele lor jegoase, pentru că vrem ca ROMÂNIEI să nu-i fie ruşine în faţa lui Dumnezeu, pentru că am fost botezaţi precum Iisus, pentru că avem convingerile noastre religioase şi nu dorim să vină aceşti nenorociţi să ne distrugă!

Pentru că avem destui martiri care şi-au dat viaţa pentru acest pământ sfânt şi avem tot atâţia sfinţi care strigă din ceruri să nu ne facem istoria şi glia de ruşine!

Să urmăm exemplul lui Constantin Brâncoveanu!

Să fim parte din Hristos şi să ne apărăm cu viaţa ceea ce este al nostru: CREŞTINĂTATEA!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-03 17:56



Musafir

#57

2016-04-03 19:15

Va plac filmele? dar serialele, sau emisiunile de divertisment, sau cele de scandal? Toate aceste "spectacole" au menirea sa va sustraga atentia de la adevaratele probleme din viata dumneavoastra. Stati linistit si radeti la o comedie in timp ce marile puteri inarmeaza Orientul mijlociu sau Asia si nu la urma Africa cu statele din America de Sud. Nu conteaza pentru si impotriva cui vor fi folosite atata timp cat lideri tarilor spun ca sunt Capitalisti si tin cu dreapta sau din contra ca sunt Socialisti si tin cu stanga, banii sa curga in conturile celor care le fabrica. La inceputul acestui an sa aflat ca un oarecare instruit in America sa darame un guvern a devenit conducator al teroristilor si era cautat pentru a fi omorat. Tot la fel ni s-a aratat un alt individ care a fost instruit de Rusi sa apere un anumit guvern iar acum este cautat sa fie omorat ca a trecut de partea teroristilor. Pai cine ii formeaza si instruieste? Oare tot acest terorism si aceasta nebunie nu o fi rezultatul implicari marilor puteri in viata anumitor state? State care au o cu totul alta cultura si altfel de legi? Ce se intampla cand tu ai o bucata de pamant si pui in fiecare an cartofi pe ea stiind ca acolo se fac cartofi. Si vine unul din alta tara si te pune sa insamantezi alune de pamant ca sunt mai scumpe si vei castiga mai mult. Iar la sfarsitul anului nu te alegi cu nimic decat cu paguba. Cam asa este si cand isi baga altii nasul in treaba interna a statelor. Iar acum unii vor mai multi islamisti in tara noastra pentru diversitate culturala dar de fapt se doreste o islamizare culturala pentru a nu mai fi roman, urmas al dacilor si nepot al Voievozilor Crestini aparatori ai credintei in Hristos. Dar nu-i bai, voi stati in continuare comozi in fotolii si radeti la filmele de comedie, radeti cum vati vandut tara si credinta pentru o "comedie"! Hai sa radem :) :) :)


Musafir

#58

2016-04-03 19:28

In seara asta arata la stiri un refugiat sirian care nu vroia sa se urce in autobuzele care ii duc la vapoare pentru a fi reantorsi in Turcia de unde au intrat FRAUDULOS pe teritoriul Greciei. Individul afirma: de ce ne obliga sa ne intoarcem in Siria ca acolo totul este daramat dupa razboi. Si la voi daca ar fi razboi ati fugi in alta tara. Noi vrem sa mergem in Germania unde sa primim casa si ajutoare sociale. Poate acesti refugiati din Siria nu realizeaza ca tara lor are acum nevoie de bratele lor pentru a fi reconstruita din cenusa si moloz. Poate ar trebui ca germanii sa le arate filmele de arhiva facute dupa 1945 cand poporul german cu mainile goale debarasau molozul si caramizile pentru a reconstrui orasele germane de odinioara. Da! asta au facut europenii dupa cel de al doilea razboi mondial, au ridicat cu proprile maini din cenusa Europa de azi. Bine trebuie sa recunoastem ca au mai fost si cativa smecheri care au fugit in America si au facut afaceri pentru a se imbogatii dar au fost putini si nu un val de peste un milion de oameni !


Musafir

#59 Avem Biserici unde se pot ruga toti doritorii

2016-04-04 17:36

Cine doreste sa se roage adevaratului Dumnezeu poate sa mearga in oricare dintre Bisericile noastre si se poate ruga linistit chear daca poarta turban pe cap.


Musafir

#60

2016-04-04 18:26

La ora asta pe TVR 1 la emisiunea Prim plan se discuta daca romanii sunt nationalisti sau poate au o gandire legionara. De fapt discutia se poarta total eronat pentru ca: De fapt romanii nu doresc moschee si nici refugiati islamisti pentru ca NE APARAM RELIGIA CRESTINA, RELIGIA MOSTENITA DE SUTE DE ANI DE LA STRAMOSII NOSTRI. iSLAMISMUL BAZAT PE CORAN DORESTE INLATURAREA TREPTATA A CRESTINISMULUI DIN EUROPA SI DIN LUME IAR NOI ROMANII ASTA INCERCAM SA APARAM. CRESTINISMUL SI BISERICA ORTODOXA STRAMOSEASCA. DECI NU DORIM ALTA RELIGIE CARE POATE DISTRUGE IN TIMP RELIGIA NOASTRA. ACUM ATI INTELES PROSTILOR?


Musafir

#61

2016-04-04 19:08

Lasai frate ca astia stiu dar fac pe prostii, cica ei nu stiu ca poporul roman este un popor crestin de 2000 de ani ca poporul frate rus si grec dar astia de ne conduc fac jocul interesului strain care nu crede decat in bani iar petrolul inseamna multttti bani. Astia sunt cei ce si-au vandut sufletul pentru un pumn de bani si din pacate avem muuulti la conducerea tari cu conturi prin panama sau alte paradise fiscale pentru oameni ticalositi de pofa banilor.


Musafir

#62

2016-04-05 13:55

Este strigator la cer sa vezi ca alesii nostri stau ca niste catei cu capul plecat si coada intre picioare in timp ce un grup de 3 romani, adevarati daci crestini, fac un protest in Bucuresti incercand stoparea unei constructii megalomane dorita de premierul turc pe teritoriul tarii noastre. Sa fi devenit Romania pasalac turcesc fara sa fim anuntati ? Rusine sa va fie guvernantilor care pentru a mia oara aratati nepasarea voastra pentru integritatea si suveranitatea Romaniei. Putin va pasa daca Romania este furata sau islamizata atata timp cat sunteti ghiftuiti cu salarii mari si conturi grase prin strainatate. Va doare-n cot ca la adica plecati in SUA si va cumparati case acolo, SMECHERILOR vanzatori de tara.


Musafir

#63

2016-04-05 17:00

România aparține românilor si doar religiei noastre

Musafir

#64

2016-04-06 13:43

Romania apartine romanilor, romani care de doua mii de ani sunt exploatati si marginalizati cand de romani, cand de huni, cand de tatari, cand de turci, cand de rusi, cand de nemti. Iar acum de toti din toate colturile lumii. Nu degeaba istoricii spuneau ca asta este destinul romaniei, sa fie calcata in picioare pentru ca ne aflam la confluenta marilor imperii, Rus, Turc si cand Germano-Austriac cand Austriaco-Ungar. Am fost slugi la toti si acum unii vor sa fim slugile refugiatilor care de fapt nu sunt refugiati, sunt profitori de situatie iar daca nu le dai ce-si doresc devin violenti.


Musafir

#65

2016-04-07 09:10

In 1763 imparateasa austriei, Maria Therezia a trimis tunurile in frunte cu generalul Bukov ca in Transilvania sa fie daramate Manastirile ortodoxe iar in biserici sa se faca slujbele popilor catolici obligat fortat. Acum tot Europa vrea sa ne bage pe gat o alta religie decat cea ortodoxa. Pana cand pampalaii care ne conduc vor sta in genunchi in fata dictatorilor?


Musafir

#66

2016-04-09 20:19

Vad ca toata lumea tace acum, poate este linistea dinaintea furtunii. Furtuna intretinuta de lasitatea celor care ar trebui sa ia atitudine pentru pastrarea noastra ca un stat indivizibil cu o religie sanatoasa aparata de stramosii nostri. Dar alesii nostri ce fac ? Vor sa faca o noua lege care sa interzica "discriminarea" adica sa taci din gura ca altfel o patesti. Eu nu fac discriminare dar va atrag atentia la ce este in turcia, tara condusa de un partid islamist si care incurajeaza raspandirea prin orice mijloace a islamului.

Populația Turciei a fost de 72.500.000. (72,5 milioane), cu o rată de creștere de 1,45%/an, bazată pe recensământul din 2009.

Țara are aproximativ 64.000 de crestini, majoritatea fiind armeni apostolici, asirieni, ortodocsi greci, romano-catolici.

Rezulta ca in turcia (zona majoritar crestina pana la venirea otomanilor) mai exista 0,1% crestini !!!

Biserica Ortodoxa a avut sediul la Istanbul încă din secolul al IV-lea d.Hr. Cu toate acestea, statul turc nu recunoaște statutul ecumenic al Patriarhului Bartolomeu I, episcopul primar între egali în ierarhia tradițională a creștinismului ortodox și obligă Biserica să opereze sub restricții semnificative. O parte dintre proprietățile și școlile bisericii, cum ar fi orfelinatul Büyükada si Scoala teologica din Halki, au fost expropriate sau închise.

Cu toate acestea guvernantii nostri au aprobat construirea unei mega moschei pe teritoril tari noastre !!!


Musafir

#67

2016-04-11 12:40

UNDE-I MAI MARELE INALTILORSI PREASFINTILOR CIOBOTEA? CARE URLA DE CITE ORI ARE OCAZIA ;''SITNEM O TARA COVIRSITOR ORTODOXA'' ACU TACE CA UN CACAT IN IARBA . IESI MA SEF AL BOR SI AI UN PUNCT DE VEDERE SAU NU POTI COBORI DIN MERTANUL DE 60 000 DE EURIO. NU VREAU MUSULMANI IN TARA MEA NU VREAU CA SOTIA ,FICA ,NEPOATA SA FIE FUGARITE DE ACESTI OAMENI CARE DINTR-O DATA S-AU TREZIT DINTR-O CULTURA TRIBALA INTR-O CULTURA CIVILIZATA CU LEGI SI REGULI CLARE ,DAR SE PARE CA NU PENTRU EI . CINE I-A CHEMAT IN EUROPA SA LE POARTE DE GRIJA ,AVEM SI NOI UN AFACERIST CARE A PROPUS CA FIECARE SALARIAT SA DEA LUNAR CITE 50 DE EURO PENTRU MUSULMANI ,DINTRU-N SALARIU DE MIZERIE ,ACEST AFACERIST ESTE TIRIAC SE PARE CA LA AVEREA PE CARE O ARE ESTE UN ZGIRIE BRINZA SI PROST SI UN MARE ZGIRCIT DAR DARNIC CU BANII ALTORA

Musafir

#68

2016-04-12 19:08

Unde sunt reprezentantii nostri BOR.

Chear ca este o intrebare care umbla pe buzele sau in mintea romanilor. Raspunsul ar fi acesta: Toti am fost copii si stim ca pentru a primii ceva de la parinti, bani sau cadouri, trebuia sa fim cuminti si mai ales sa tacem din gura fara sa comentam anumite situatii neplacute noua. Ei cam asa este acum cu BORul nostru, trebuie sa taca din gura ca altfel nu mai primesc bani de la cei mari. Majoritatea politicienilor nostri sunt atei, sunt atei pentru ca au crescut intr-un regim ateu si nu trebuiau sa faca ce face un adevarat crestin, post, pelerinaje, mers duminica la Biserica. Poate veti spune cum ca ii vedem la biserici in zilele importante din an. Da dar merg la biserica doar de ochii lumi sa creada ca sunt cu frica de Dumnezeu, exemplu Ion Iliescu + Nastase care au mers la Iasi cu multi ani in urma iar cand Preasfintitul Pimen le-a citit gandurile ia alungat ca pe doi diavoli. Totul in politica este de ochii lumi dar nu din convingere. INCHEI SPUNANDUVA CA BISERICA ORTODOXA ROMANA TACE PENTRU CA ESTE OBLIGATA SA TACA ALTFEL I SE TAIE MACAROANA DE POLITICA U.E. asa ca totul e tacere dar poate in ascuns se roaga ca adevaratul Dumnezeu sa ocroteasca Romania de rele. Dar oare Dumnezeu cum ne va judeca la aceasta lasitate, tacerea ???


Musafir

#69 VAI DE NOI CA NE CONDUC TOTI NECREDINCIOSII

2016-04-14 11:18

DIN PACATE ASISTAM LA CALCAREA ORTODOXIEI IN PICIOARE DE CATRE CONDUCATORII ACESTEI TARI. IN LOC SA FACA UN REFERENDUM PENTRU A SPUNE POPORUL DACA VREM MEGA STRICACIUNE IN TARA NOASTRA, ALESI FAC APROBARILE SI MERG IN CONTINUARE. NU TREBUIE SA NE MIRAM LA CE SE INTAMPLA PENTRU CA CEI CARE NE CONDUC NU AU CREDINTA IN DUMNEZEU, EI CRED DOAR IN FUNCTII, BANI SI RELATII. CEI DIN BOR EI STIU IN CE CRED. ASA CA ROMANIA SE DUCE INCET DAR SIGUR DRACULUI IMPINSA DE CEI CARE NU LUPTA PENTRU CREDINTA STRAMOSEASCA. DUMNEZEU SA VA JUDECE CA PE IUDA !


Musafir

#70 Patriarhul Daniel tace plin de suparare

2016-04-14 12:40

Patriarhul Daniel trebuia să participe azi la o ceremonie oficială a Universității Politehnice din București unde urma să i se decerneze titlul de Doctor Honoris Causa.

El și-a anulat participarea cu o oră înainte de ceremonie.

Oficial ar fi probleme de organizare a timpului său, neoficial cei de la universitate știu că sunt probleme de sănătate.

Până acum Patriarhia Română nu a oferit un punct de vedere.

VA SPUN EU CARE ESTE MOTIVUL CA NU A VENIT ! DAR VA SPUN ASA PE ROMANESTE CA SA INTELEGETI !!

SE CACA PE TITLUL VOSTRU DE Doctor Honoris Cauza VANZATORILOR DE TARA SI CREDINTA !!!

VOI VRETI SA IL MITUITI CU TITLURI IN TIMP CE TARA GEME DUPA DUMNEZEU. DACA EL NU ARE CURAJUL SA VA SPUNA CA TITLURILE INTELEPTILOR NECREDINCIOSI SUNT HARTIE IGIENICA LA DUMNEZEU IAR EL NU ARE NEVOIE DE ASA CEVA LA JUDECATA, EL ARE NEVOIE DE FAPTE IN APARATEA CREDINTEI LUI HRISTOS !!!!


Musafir

#71

2016-04-15 17:08

Romanii care au pus cruci in Bucuresti si protesteaza impotriva mochecheilor sunt pasibili de amenzi pentru ca asa vor mai marii acestei tari. Rahat.


Musafir

#72

2016-04-18 20:41

Nu deschideti usa la inca 1200 de ani de dominatie si decapitari televizate a crestinilor. Amintitiva de Stefan cel Mare , Mircea, Brincoveanu si altii. Sintem o tara predominant CRESTINA si avem dreptul de a ne opune amestecarii Statului in treburile Bisericii .

Musafir

#73

2016-04-18 20:47

Trezeste-te Stefane, scoala-te Brincovene , ridica-te din mormint Mircea , romanii de azi nu mai sunt romani.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-20 14:55


RRI

#75 Mega-moschee la Bucuresti

2016-04-20 14:57

E una din cele mai rusinoase acorduri semnate vreodata de oamenii politici romani !!!! Ceea ce n-au reusit turcii pe vremea Imperiului Otoman, izbutesc sa duca in zilele noastre la bun sfarsit prin viclenie, coruptie si subterfugii! O mega-moschee la Bucuresti ar fi un pumn in ochii crestinatii romanesti, o pata cumplita pe obrazul credintei noastre! "Toleranta" inseamna ca te accept in preajma mea pentru ca esti la necaz, ai o problema si eu iti usurez intrucatva suferinta, atat vreme cat nu imi dai batai de cap, nu sa impui tu reguli in tara mea si sa-ti construiesti mega-moschei in miezul natiunii mele! Ce rusine, ce rusine, oameni buni! Aveti mare grija, pretul pe care-l vor avea de platit romanii pentru o astfel de eroare e mult mai mare decat isi imagineaza unii acum!