Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!
niste nenorociti , ar trebuii pedepsiti aspru .
pedeapsa aspra
puscarie 15 ani e caciula minim ptr ticalosii astia fara umanitate, bestii demente fara eucatie, bun simt, fara mila ptr suferinta umana
aca nu le-a fost mila s-o chinuie pe fata nici ptr ei nu trebuie sa existe mila
carcera grea cu lanturi la maini si la pcioare, nici apa sa nu priomeasa pe saturarte, castrati toti sapte ticalosii, la puscarie sa-i violeze si pe ei cate sapte malaci odata pna le ies ochii si li se intoarce fundu pe dos
gunoaielor la carcera castrati
daca era fata mea sapte zile sapte morti unu cate unu.eu pe viata la puscarie, dar linistit sufleteste!!!!!!
Moarte bestiilor!
STRIGATUL sutelor de oameni care i-au huiduit pe violatori in timpul procesului este inceputul DREPTATII intr-o lume in care violatorii, pedofilii, proxenetii, criminalii, proxenetii sunt eliberati fara pedeapsa sau cu pedepse extrem de mici de MARII violatori, MARII pedofili, MARII criminali, proxeneti care sunt PARLAMENTARII pentru ca ei fac LEGILE si elibereaza LEGAL mii si mii de infractori printre noi, CORUPTIA VIOLEAZA! In sondaje 2 din 3 americani sustin pedeapsa cu MOARTEA si la fel gandesc si simt toti oamenii din lumea asta: http://www.gallup.com/poll/178790/americans-support-death-penalty-stable.aspx
Re:
nimeni nu merita sa fie violat
NU INSEAMNA NU
opriti abuzul sexual
opriti-i pe cei care nu stiu sa respecte trupul altui om (altei fiinte) violandu-l/o
pentru ca asa trebui sa ajunga la rupt rozete toti intre ei sa faca sex
Indiferent cine era,si cum era fata.Ce sa intamplat e inadmisibil,si de neconceput.......
Fiecare sa primeasc dupa gravitatea faptelor..Dar erau impreuna ..si asta spune totul. Dale doamne minte lor,sanatate si luciditate lor cat si celor ce mai au in cap sa faca asemenea lucruri.Doamne ajuta....
| This discussion has been closed. |