Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!
Re: Re:
Ea nu a făcut asta din cauză că manifestă compasiune pentru organul lor genital, nu vrea să distrugă ceea ce iubește iar ei au simțit asta și i-au dat ce gura ei a acceptat. Dacă ea nu dorea niciunul nu ar fi îndrăznit să se atingă de gura ei pentru că se putea alege cu vătămarea organului genital.
Am avut și eu această experiență neplăcută la vârsta de 5 ani și acum am încă traume la 18.. Raluca, fii puternică!! Dumnezeu te va ajuta și o să îi pedepsească cum știe el mai bine!! (Recent am zis asta părinților, dar era prea târziu, acum 10 ani cel care a abuzat de mine s-a spânzurat)
Re: Re: Re:
e usor de criticat,dar doamne fereste sa fim noi in pielea ei...biata fata,putere ei
nu mai trageti de timp domnilor e pacat
putere sint in mina cu niste violatori nenorociti fara suflet atunci locul lor e alat
Re: Re: Avadanei
Dragilor... va inteleg inversunarea... dar daca vreti sa pateasca ceva similar la bulau.... nu trebuie bagai in puscariile din romania.... acolo nu ai voie sa il atingi pe coleg cu un fir de par... din pacate in parnaie lege e mai lege decat in libertate
NU STA INDIFERENT!
Nu este corect ce se intampla. Este socant faptul ca ei se plimba nestingheriti si plini d ei ca si cum ar fi facut ceva bun .Sfideaza intreaga tara...Ne sfideaza pe noi femeile ...nu este posibil asa ceva .Ei in continuare ameninta si jignesc victima.Fata asta traieste cu rusine si frica din cauza unor jeguri de oameni ,niste betivi ordinari.Toate astea pt ca o zdreanta d judecatoare a permis ca ei sa fie liberi hm strigator la cer oameni buni.Vreau sa se faca dreptate.Vreau ca vinovatii sa plateasca .Semnez aceasta petitie pt k vreau violatorii la PUSCARIE!
RALUCA NU ESTI SINGURA!NOI SUNTEM CU TINE DRAGA MEA!!!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.