Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!
Re:321
Pe viu daca ar fi castrati ca sa simta si ei putina durere cum a simtit aceea copila pe care au violat-o
Daca justitia nu este in stare s-o protejeze pe victima si o lasa la cheremul agresiunii violatorilor si a familiilor acestora, o vom sustine noi, zecile de mii de cetateni.
This comment has been removed by the person who wrote it.
mari magistrati pe dracu, aia sunt cei mai corupti
Pe dracu mari magistrati...
O prostie si justitia asta, te caci direct pe ea!
Te judeca si te condamna un PROST de judecator care nu a luat examen la facultate 4-5 ani....si acum e cristos, baga-i-as pula in gat !
"Marii magistrati" sunt cei mai corupti, cocotati in functii si care se apara intre ei si si-o trag intre ei !
Re: Re:
La tara sunt numai prosti si hoti si cretini si imbecili si betivi si idiotu si cred si eu ca ar trebui i80% din tarabii aztia prosti si idioti ar trebuk impuscati direct in cap !
Chiar așa, dacă a fost împotriva voinței ei de ce n-a făcut-o?
Re: Re:321
Măi oameni buni(sau proști), dacă are 18 ani nu are cum să fie copilă. Folosiți măcar alt termen care să corespundă vârstei ei, de exemplu fată sau tânără.
Re:
Individa de mai jos, Romina Moldoveanu, nu poate fi trasa la raspundere? Oare parintii ei sunt mandri?
Am raportat pagina de Facebook si cea de ask.fm, dar inca functioneaza...
SOLICIT CONDAMNAREA CELOR 7 DEJECTII ALE VASLUIULUI INTR-UN MOD EXEMPLAR,INTR-O INCHISOARE DE MAXIMA SECURITATE SI PENTRU CEL PUTIN 20 ANI,FARA DREPT DE CAUTIUNE SAU ELIBERARE CONDITIONATA.DE CE?PENTRU CA AU OMORAT VIITORUL ACESTEI FETE ,CARE CU ORICATI PSIHOLOGI IN SRIJIN NU VA MAI FI NICIODATA LINISTITA.
Da, dar cum să fi facut sex oral împotriva voinței ei și fără să aibă măcar o urma de violență? Dacă ea nu dorea ei nu ar fi îndrăznit să facă așa ceva, eventual ar fi făcut doar sex normal(fiziologic). Este evident că tânăra minte iar părerea mea este că ar trebui să i se facă măcar o expertiză psihiatrică.
| This discussion has been closed. |
Justitia in ROMANIA
Sper [daca se mai poate spera...] intr-o TREZIRE a justitiei in ROMANIA. Poporul este oricum "anesteziat", dar dintre cei care au "scapat" de "terapia antiromania", sper sa mai poata face ceva! In privinta violatorilor, parerea mea este ca ar trebui castrati [da, ca porcii !] si ...eliberati: de ce sa stea la "racoare" pe banii nostrii? Dupa "indreptare" pot muncii si se pot gandi mai profund la ceea ce au facut. Si, oricum nu mai pot genera semeni cu asemenea apucaturi.