Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!
OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE.....VIOL PENTRU VIOL.......SEX-SURPRIZA PENTRU SEX-SURPRIZA SI MAI MULT DECAT TOATE DREPTATE PENTRU NEDREPTATEA UNEI VIETI DISTRUSE SI ZDROBITE PENTRU TOT RESTUL VIETII!!!
Aceste specii,ca nu ii putem numii oameni,nu ii putem lasa liberi pentru ca,asa cum a spus unul dintre ei ca este mândru de ce a facut,sigur va mai urma,nu ii putem lasa sa distrugă si alte vieti,trebuie inchiși si pedepsiti ca atare!
Rusine lor dar mai ales rusine parintilor care i-a crescut .
This comment has been removed by the person who wrote it.
Adica se se faca legi clare si cei care le pun in aplicare sa raspunda pentru deciziile luate.
SIMT CA TRAIESC UN COSMAR . CA NU E TARA IN CARE LOCUIESC . NICI IN FILME NU VEZI ASA CEVA .
NU E POSIBIL .
Re: Re:
cred ca mai jigodii ca faptuitorii sunteti voi cei care ii aparati. Pericol social pentru ordinea publica va spune ceva???
nu este nevoie sa treci prin asa ceva ca sa intelegi prin ce traume a
trecut acea fata.. si stai sa asculti cu indignare cum exista inca oameni care o condamna tot pe ea. i-as intreba pe acei oameni daca fiica, mama , sora ar trece prin asa ceva cum ar reactiona? sa incercam sa retraim macar in gand cosmarul acelui copil. cum ar fi sa ni se intample in realitate? si sa ne distruga nu doar prezentul ci si viitorul? daca as avea o fiica ( dar nu am. am un baiat de 18 ani, care a zis ca daca ar fi sora lui i-ar fi calcat in picioare pe nemernicii aia. iar daca nu vor fi pedepsiti aspru inseamna ca nu trebuie sa mai avem justitie , nici politie. iar el daca ar fi avocat ar refuza sa-i apere ) i-as fi strans de gat pe nemernicii aceia.
RUSINE PROCURORI SI JUDECATORI RUSINE RUSINE RUSINE .
ASTEPT O PETITIE IMPTRIVA ACESTORA
daca cineva s-ar atinge de fata mea sau baietii mei nu as mai tine cont ca exista politie procuratura sau alte organe abilitate.sa se faca legi mai dure care intr-adevar sa protejeze fiintele nevinovate.
sa fie castrati violatorii ,trebuie sa avem siguranta ca daca iesim pe strada nu vom fii violate ! rusine ptr cei care i-au lasat in libertate ! ma gandesc ,daca magistratii au suflet , daca se gandesc macar o secunda prin ce chinuri a trecut acea fata !
La puscarie cu ei !
| This discussion has been closed. |