Manifest pentru o televiziune fara mizerii
Nu accept sa vad cum posturile de televiziune promoveaza grotescul, nesimtirea, impolitetea, prezentand zilnic, obsesiv, niste personaje care lasa mult de dorit din punct de vedere al moralitatii, unele dintre aceste personaje prezentand deviatii de comportament evidente.
Stirile prezentate sunt jalnice, si se vede cum televiziunile nu manifesta impartialitate fiind aservite unor interese de grup, la care se adauga faptul ca important este sa incaseze cat mai multi bani...
De altfel, pana la reglementarea situatiei am renuntat sa mai urmaresc orice post tv de limba romana.
Pur si simplu imi este greata sa mai urmaresc linsajele mediatice, chestiuni care n-au nimic in comun cu interesul general.
Se intampla atat de multe lucruri in lumea asta dar nimeni nu le prezinta multumindu-se sa promoveze niste aspecte care n-au nimic in comun cu jurnalismul.
Ne mai minunam cand unii nu știu ce sunt alea puncte cardinale, sau pe ce continent ne aflam...dacă stau toată ziua cu ochii in televiziunile alea de 2 bani, ce difuzează numai porcarii si gunoaie...
Mihai
Nu semnez petitia nici de-al naibii. Decat sa dau putere unor parveniti numiti strategic intr-un organism comunistoid cu accente de cenzor la comanda, prefer sa ne scufundam in mizeria acestor emisiuni fara nici o limita a penibilului. Daca te uiti la asa ceva de bunavoie, meriti soarta pe care o ai, nu sunt eu salvatorul tau. Pentru asta, du-te si mai fa 3 cruci in autobuz cand vezi un acoperis aurit...
Emisiuni
Asi dori pe viitor sa vad o emisiune decenta. Viitori nostri copiii vor fi spurcati de mici si nu vreau asta.
Re:
Partea diametral opusa nu este religia, ci educatia. Educatia adevarata si de valoare, cultura.
Intr-adevar CNA este o insitutie de stat - si ar trebui sa functioneze ca atare nu marionete pentru politic sau orice altceva.
ar putea fi la fel de bine dizolvata .. macar nu mai dam banii pe o tampenie .. fara nici o functie ...
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -