FII PARTENER, NU MARIONETA!

lista_rusinii.jpg

PSDCâmpia Turzii dă dovadă de ostilitate și indiferență față de cetățenii din Câmpia Turzii.

PSD Câmpia Turzii, PMP și PPU-SL refuză cu rea-voință confortul cetățenilor și dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii.

Pentru aceasta, Noi, organizația PNL Câmpia Turzii, cerem ferm DEMISIA  din Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a următorilor consilieri PSD, PMP și PPU-SL:

RECE Gheorghe, ISAC Tudorache Ionel UIOREAN Monica, CIOBANU Octavian- Andrei,  DAVID Lica-Gabriel, TOT Vasile Simion, MISCHIAN Adrian.  

Pentru lipsa de interes, pentru lipsa de reprezentativitate și pentru egoismul meschin de care ați dat dovadă în ședința de Consiliu Local din data de 22 februarie 2018, VĂ CEREM DEMISIA!

Prin votul vostru negativ ați împiedicat nejustificat facilitatea unui serviciu atât de necesar pentru concetățenii nostri, cum ar fi fost înființarea unui serviciu legat de emiterea pașapoartelor, cazierelor judiciare și înmatriculări auto în Câmpia Turzii. De aceea, DEMISIA!

Decizia de a nu vota un astfel de proiect de hotărâre dovedește în mod clar că acești consilieri locali nu reprezintă pe nimeni în Consiliul Local, că au ajuns să lucreze împotriva intereselor comunității și că își folosesc influența și poziția lor după cum li se comandă din umbră, împotriva propriilor cetățeni.

Pentru că ați dat dovadă de o capacitate de vă concentra eforturile în contra realizării unui scop care viza binele comunității, VĂ CEREM DEMISIA!

Dacă nu sunteți în stare să fiți partenerii celor care v-au ales, DAȚI-VĂ DEMISIA!

Lasați pe alții care pot și care vor ca nouă să ne fie puțin mai bine!

Noi vrem parteneri, nu marionete! 

https://www.facebook.com/119837518055440/videos/1679125268793316/

 


Otvos Edgar , PNL Campia Turzii    Contactați autorul petiției

Facebook