SEMNEAZA SI TU!!! AFARA CU PENSIONARII DIN INSTITUTIILE PUBLICE, SOCIETATILE COMERCIALE UNDE ESTE ACTIONAR STATUL/ UAT-urile.

  Aceasta petitie se adreseaza tuturor celor care s-au saturat sa mai vada in institutiile statului PENSIONARI:  obositi,  plictisiti, flegmatici, transpirati, soiosi, ironici, spagari, ciubucari, fara respect fata de client/contribuabil, indiferenti, atotstiutori, mosieri, fara viziune si lipsiti de performanta, nababi, pensionari de lux la 45 de ani si asa mai departe....care se hranesc cu BANII, RABDAREA SI BUNUL SIMT AL CONTRIBUABILULUI.

Mentinerea in sistemul public a pensionarilor compromite pe termen mediu si lung buna functionare a unei institutii publice, pentru ca, daca se vor tine foarte multi oameni de o anumita varsta in institutiile publice, deci care au depasit perioada de activitate profesionala, automat nu putem sa formam tinerii care sa duca mai departe institutia respectiva, a spus Sebastian Oprescu, presedintele SNFP. 

Lipsa unei masuri radicale prin care sa fie scosi pensionarii din institutiile publice nu este o masura de restrangere a dreptului la munca pentru aceasta categorie de oameni care si-au realizat stadiul de cotizare la fondul de pensie, asa cum se sustine.

Insa este o masura de restrangere a dreptului la munca a tanarului somer care nu are unde se angaja deoarece locurile sunt deja ocupate de pensionarii cu experienta care stiu ca pentru a incasa bani nu trebuie sa faci nimic.  

De ce, cei care au avut salarii de mii de lei și ies la pensii de mii de lei si nu stau acasă cu nepoții să își “mănânce” liniștiți pensia, lăsând un tânăr sau pe altcineva care nu are cu ce să își întrețină familia să muncească, iar ei, dacă sunt atât de indispensabili să se angajeze la un privat și nu la stat?

De ce, unii primesc bani din două locuri, iar alții rămân fără loc de muncă și nu primesc nici un ban?

Într-o democrație autentică, toți cetățenii sunt egali în fața legii, toți ar trebui să aibă aceleași șanse, de a se angaja în sectorul public sau privat, fără discriminare.

Lipsa unei masuri radicale de scoatere a pensionarilor din institutiile publice demonstreaza de fapt ca anumite persoane sunt dorite a ramane in sistem pentru ca anumiti politicieni/sefi de institutii nu se pot descurca fara slugarnicii si relatiile de la nivelul al doilea sau al treilea al piramidei astfel incat sa pastreze tipul de finantare, tipul de organizare si tipul de control al sistemului birocratic. 

Se spune că nu sunt bani pentru salarii, nu sunt bani pentru pensii, nu sunt bani pentru sănătate, pentru educație, nu sunt locuri de muncă, în schimb există o lege prin care un angajator chiar si STATUL e obligat să plătească DE DOUA ORI același angajat, o data prin salar și o dată prin pensie.

SEMNEAZA SI TU PETITIA  PENTRU A SCOATE DEFINITIV, AFARA PENSIONARII DIN INSTITUTIILE PUBLICE, SOCIETATILE COMERCIALE UNDE ESTE ACTIONAR STATUL/ UAT-urile

SEMNEZI PENTRU VIITORUL TAU SI AL COPIILOR TAI!!!        

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook