Eliberarea de la tezele/preBAC-ul la limba străină

În conformitate cu Ordinul nr.157 din 20 martie 2015, care asigură elevii cu nota 10 din oficiu la probă de limbă străină a examenului de absolvire a clasei a 12-a, cerem eliberarea candidaților care dețin certificate internaționale de cunoaștere a limbilor străine de la tezele semestriale şi preBAC, întrucât profesorii sunt suprasolicitaţi la realizarea acestora şi la verificarea unei abundenţe de lucrări. Totodată, tezele/preBAC-ul la limbă străină sunt doar un examen adăugător care îngreunează elevii care dețin certificatul ce demonstrează nivelul corespunzător de cunoaştere al limbii. Această soluţie este aplicată deja în cadrul Liceului Teoretic Republican "Aristotel".
De aceea, solicităm respectuos, Ministerului Educaţiei şi Cercetării să analizeze problema în cauză şi să intervină cu o soluţie la nivel naţional


Chitoraga Daniel    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Chitoraga Daniel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...