Dreptate pentru Jeny!Dreptate tuturor câinilor fără stăpân !

Buna ziua,

In data de 1.09.2023 catelușa Jenny a disparut din zona micro 17,Galati. Catel care era ingrijit de oamenii din zona, fiind sterilizat si deparazitat periodic. Dupa multe vizite in toate adaposturile de animale si mediatizarea cazului pe retelele de socializare, un voluntar prezent la adapostul Ecosal a furnizat cateva imagini cu capturile din ziua respectiva. Jeny a fost recunoscuta ca fiind capturata de catre hingheri, dar prezenta ei este adapost nu este inregistrata si ea nu este de gasit. Angajatii au declarat ca a murit subit, fara prea multe explicatii.

Dorim explicatii si dovezi clare asupra acestui caz si dorim sa oprim astfel de orori!

Va rog sa urmariti cazul postat pe grupul Protectia animalelor Galati :

👉 Vrem să ne strângem cât mai mulți oameni care doresc să i se facă dreptate lui Jeny, care doresc să se implice în acest demers și care vor ca oamenii care au fost implicați în capturarea, maltratarea, omorârea și mușamalizarea acestor acțiuni să fie trași la răspundere.

✅ De asemenea, ne dorim schimbarea legilor și ca drepturile animalelor să fie mult mai vizibile și luate în serios cu adevărat. Dorm ca animalele fără stăpân să fie mult mai protejate iar cei care maltratează animalele (împreună cu ecarisajul) să plătească aspru pentru fiecare acțiune violentă.

✅ Totodată, vrem să înlăturăm condițiile crude din adăpostul de animale de la ecarisaj. Acela nu este un adăpost ci un lagăr pentru căței. Nu este normal ca așa ceva să existe în 2023. Condiții și mentalitate de Evul Mediu.

✅ Vrem ca animalele să fie protejate iar amenzile pentru cruzime să fie la fel de usturătoare cum sunt în celelalte țări europene, civilizate.

Știu că în unele orașe din România nu se întâmplă ce se întâmplă la noi, în Galați, iar asta este o rușine. Rușine primarului, rușine turor celor care conduc acest oraș.

Jasmine Beatrice    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Jasmine Beatrice va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: