Domnule doctor Mihai Craiu, avem nevoie de "Spitalul Virtual pentru Copii"

Screenshot_20211203_121107.jpgAstăzi, părinții din Romania au primit o veste tristă, doctorul pediatru Mihai Craiu, cel care a făcut puțină lumină în viețile multor părinți, a decis să închidă porțile singurului spațiu virtual cu informație "sănătoasă", Spitalul Virtual pentru Copii. 

Într-o perioadă nebună, încărcată de știri și informații total false, când mulți părinți aleg sa îndoape copiii cu medicamente recomandate de vecini și leacuri băbești, avem mare nevoie de doctorul Craiu. 

Am putea, noi cei care doar ne-am luat decent dozele de informație de pe pagina Spitalul Virtual pentru Copii, să îi spunem doctorului Craiu cat de importanta este munca lui voluntară, să ii spunem că il apreciem fara sa comentam și fără să îi cerem in privat consultații sau păreri, să îi transmitem că suntem mulți, mai mulți decât aceia care îl determină să încheie acest proiect și că fără el am fi alergat printre informații greșite și care ne-ar fi putut pune copiii în pericol.

Haideți să îi trimitem acest mesaj, poate reușim să îi contracarăm pe cei care au dus la acest deznodământ.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ana-Maria să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...