Petitie pentru demiterea conducerii clubului Dunarea Galati

IMG_20170609_0952211.jpg Echipa de Hochei pe Gheaţă Dunărea Galaţi se află la un pas de desfiinţare după ce în sezonul competițional 2014-2015, respectiv 2015-2016 a fost campioană naţională, iar în 2016-2017 a câṣtigat pentru prima oară după 28 de ani Cupa României la Hochei pe Gheaţă. În pofida rezultatelor obţinute, jucătorii nu ṣi-au primit salariile de la începutul anului, iar până în prezent doar 5 persoane se mai află în lotul echipei. În aceste condiţii, Liga MOL refuză să mai primească echipa în competiţia vest-europeană, unde fusese admisă în 2016 după trei ani de monitorizare ṣi negocieri purtate cu comitetul de conducere al Ligii. Şi, deṣi la începutul lunii mai, Liga MOL a a trimis echipei Dunărea Galaţi invitaţia de participare pentru noul sezon, neoferindu-se nici un răspuns până la termenul comunicat, au fost nevoiţi să ne excludă. Responsabilă de acest fapt este conducerea actuală a clubului care nu a acţionat în interesul echipei ṣi nu a gestionat corespunzător bugetul alocat, deṣi clubul a avut în 2016 de la Primăria Municipiul Galaţi ṣi sponsori unul din cele mai mari bugete primite de echipele de hochei din România. Dacă te numeri printre cei ce apreciază valorile locale ṣi vrei ca hocheiul gălăţean să nu moară, semnează această petiţie pentru demiterea conducerii clubului Dunărea Galaţi. Hocheiul este printre puţinele sporturi gălățene care ne reprezintă la nivel național ṣi internațional!


Dunarea Galati Hochei Fanclub    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Dunarea Galati Hochei Fanclub să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...