Demiterea managerului spitalului Colentina, Silvi Ifrim

Prin prezenta petitie se solicita demiterea doamnei Silvi Ifrim din functia de manager al spitalului Colentina.
In luna februarie 2017, la solicitarea doctorului Ionut Gobej, fondatorul sectiei de neurochirurgie din cadrul spitalului Colentina, de a i se asigura sprijinul tehnic si material pentru realizarea a doua interventii chirurgicale complexe, doamna Silvi Ifrim a raspuns ca "Binele pacientului este doar o lozinca". Si i-a refuzat doctorului cele solicitate. Intreaga poveste este descrisa in documentul atasat.
Mai mult, lucrurile au inceput sa se denatureze, fapt pentru care, cei doi neurochirurgi de inalta competenta si valoare, respectiv doctorul Ionut Gobej si doctorul Dorin Bica, au fost nevoiti sa solicite demisia din functiile detinute.
Pentru pacientii actuali si potentiali este o mare pierdere, iar pentru sistemul medical romanesc o mare rusine.
Conform demisiei (document atasat), se intelege foarte clar ca in 2015, cand doctorii Gobej si Bica au acceptat propunerea managerului de atunci a spitalului Colentina, de a fonda o sectie de neurochirurgie de inalta clasa, altele au fost datele agreate ale proiectului. Din ianuarie 2017 insa, datele proiectului s-au modificat dramatic, iar cei doi medici sunt in imposibilitate de a-si mai practica meseria.
Consideram inacceptabila situatia creata si inumana. Cei doi medici sunt de inalta valoare si competenta profesionala.
Prin urmare, prin prezenta petitie se solicita :

• Demiterea managerului spitalului Colentina, doamna Silvi Ifrim;
  • Instituirea in functie a unui manager competent, independent de orientarea politica;
  • Renegocierea proiectului "Neurochirurgie Colentina" cu medicii Ionut Gobej si Dorin Bica;
  • Asigurarea tuturor conditiilor de buna desfasurare a activitatii sectiilor de Neurochirurgie si ATI in cadrul spitalului Colentina;

La prezenta petitie sunt atasate doua documente importante, din care reiese incompetenta managerului actual, Silvi Ifrim. FB_IMG_1504522618483.jpgFB_IMG_1504522603546.jpg