Demisia șefului STS. Comisie de anchetă!! #SISTEMULeDEFECT

Facem apel la toți politicienii, nu rămâneți indiferenți!!!

Înființați o comisie parlamentară pentru a stabili vinovații din cauza cărora tânăra de 15 ani nu a putut fi salvată!!!

Toți cei implicați trebuie audiați!

1. STS - pentru modul în ineficient și haotic în care a tratat acest caz. Nu a fost în stare să localizeze un apel disperat la 112 furnizând mai multe adrese. Cu toată tehnologia, cu toate telefoanele cu GPS, cu toată intimitatea care nu mai înseamnă nimic în 2019 iar orice telefon poate fi localizat, interceptat!!!

2. Poliția Română - s-a plimbat pe străzi ore în șir ba că nu găseau adresa, ba că s-au împiedicat de birocrație în timp ce tânăra țipa disperată după ajutor.

3. Instituțiile care au îngreunat cazul și factorii decizionali care nu au gestionat cum trebuie cazul.

4. De ce nu au fost anunțate diviziile specializate care trebuiau să intervină în acest caz BCCO, SAS?

5. Procurorul de caz și judecătorul trebuiau să fie în stare de alertă pregătiți în orice moment să emită mandatul de percheziție domiciliară!

6. Ce au făcut instituțiile abilitate în tot acest timp? Sunt luni de zile între cele două cazuri de răpire!!! Posibil mai multe puse la cale de același criminal!

7. Absolut toate părțile implicate trebuie să răspundă!!!

Oameni buni, mor oameni în chinuri pentru că sistemul e defect și are cu totul alte priorități!!!

STS este eficient numai când vrea!! Diviziile specializare sunt eficiente numai când este vorba de circ televizat. Procurorii și instanțele sunt eficiente doar când este vorba de dosare politice în timp ce criminali, răpitori, violatori, capi mafioți ai crimei organizate merg liberi pe străzi, comunități întregi trăiesc cu frica în sân de frica 'șmecherilor' !!!

De noi, simplii cetățeni mai are cineva grijă? Măcar să știm ce avem de făcut.

#SISTEMULeDEFECT #PanaCand?


#SISTEMULEeDEFECT    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez #SISTEMULEeDEFECT să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )