Declarația 600

1. Sper ca sa existe cat mai mulți semnatari ai abrogarii Declarației 600 care creeaza  haos si ilegalitatea dublelor impuneri aplicată unei categorii de cetățeni care sunt pedepsiți pentru ca sunt creativi sau simpli buni întreprinzători !

Semnarea unei cereri de renunțare la aceasta inițiativa care nu va favoriza nici statul prin permisivitatea evaziunii fiscale este urgentă căci termenul limita de depunere este si el abuziv ,pana la 31.01.2018. Nu e posibil sa plătești impozite anticipate pentru venituri care in anul următor sunt total incerte! Votati contra Haosului fiscal!

Trebuie  mers mai departe de amânarea  depunerii Declarației pana in 15 Aprilie 2018 , catre abrogarea definitiva a F600!Doamne ajuta și semnati în continuare contra comasării cu F 200 spre a obține implementarea taxelor, de anul viitor, căci mulți contribuabili au fost deja impozitați la sursă de către angajator, pentru sănătate și

pensie ! S-a câștigat o bătălie dar nu și războiul pentru logică și normalitate !

Dembinski Dominic    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.