DA PENTRU PARÂNG

Campanie de strângere de semnături pentru continuarea lucrărilor la domeniul schiabil din Parâng, iniţiată de deputatul Monica Iacob-Ridzi

--------------

Aşa cum am promis în urmă cu patru ani, AM SUSŢINUT finanţarea proiectului de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng şi începerea lucrărilor. Cu voinţă, cu multă muncă, cu perseverenţă şi preocupată numai de interesul oamenilor am demonstrat că lucrurile se pot mişca în direcţia dorită. Am luptat pentru acest proiect, pentru că am fost şi sunt conştientă că este singura modalitate prin care putem să redăm o nouă şansă Petroşaniului, Petrilei şi Aninoasei.
În acest moment, finanţarea proiectului a fost oprită, dar lucrările din Parâng nu pot fi abandonate. Proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil din PARÂNG pe care l-am iniţiat TREBUIE SĂ CONTINUE. Aceasta nu este o investiţie pentru Monica Iacob-Ridzi, ci o investiţie pentru Petrosani, Petrila si Aninoasa. Nu este o investiţie electorală gândită pentru un mandat, ci este o strategie de dezvoltare unitară, dar şi sectorială, pe termen scurt, mediu şi lung. TREBUIE să continuăm investiţia, să finalizăm proiectul, pentru că este soluţia prin care putem crea multe locuri de muncă.
Sunt convinsă că ÎMPREUNĂ putem face Valea Jiului aşa cum ne-o dorim!


Monica Iacob-Ridzi    Contactați autorul petiției