CONTESTAREA CARANTINEI ZONALE A CISNADIEI

Avand in vedere decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din 1 aprilie a.c., prin care orașul Cisnădie intră în carantină zonală, solicităm primarului orașului, dnul Gheorghe Huja, să dispună atacarea în instanță a ORDINULUI ȘEFULUI  DEPARTAMENTULUI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ nr. 6830 din 01.04.2021
privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru oraș Cisnădie, județul Sibiu, solicitând anularea acestuia.

Având în vedere că rata de infectare în București este mai mare decât cea din Cisnădie și, totuși,  capitala nu este în carantină, considerăm că cisnădienii sunt discriminați față de bucureșteni. De aceea, cerem Primarului să apere cisnădienii, demonstrând că este interesat de respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cisnădienilor și de apărarea intereselor operatorilor economici din oraș

Amintim și declarația col. Daniel Chelcea, șeful Direcției a de Sănătatea Publică a județului Sibiu, conform căruia la Cisnădie sunt focare familiale, „toți izolați la domiciliu, nici nu transmit. Această transmitere comunitară oarecum o blocăm prin faptul că aceste focare familiale rămân izolate în case la ei, nu umblă liberi pe stradă”.

Dle Primar, demonstrați că vă pasă de cisnădieni și că vă opuneți abuzurilor!cisnadie.jpeg

Grupul de initiativa AUR - Cisnadie    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Grupul de initiativa AUR - Cisnadie să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.