Conf. Dr. Adrian Neacsu: Salvati Libertatea!

Salvati Libertatea si duceti Schimbarea pana la Capat!

De undeva.. din adancul unei constiinte civice superioare, din suferinta si obida unui popor calcat in picioare de comandourile PDL-iste, a venit nu ziua ci era judecatii..Inceputa odata cu caderea Guvernului Boc, a Guvernului Ungureanu, cu pierderea masiva a alegerilor locale de catre PDL, cu suspendarea lui Il Capo si cu votul masiv pentru destituire de la referendum, s-a ajuns azi la finalul Cartii Naufragiului Politic al lui Traian Basescu..

Ca medic mi-am dedicat cariera salvarii de vieti in spiritul nobil al meseriei careia i-am jurat credinta, ca politician am militat si militez consecvent pentru libertatea individului de a decide si fac un apel tuturor celor care iubesc Romania-Salvati Libertatea si duceti schimbarea pana la capat!

Inchei amintindu-mi de cuvintele pe care Regina Isabella le adresa lui Cristofor Columb inaintea marii plecari: “Du-te inainte cu Credinta, caci daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru tine!”

Conf. Dr. Adrian Neacşu,

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Ilfov

Presedinte interimar PNL, sectorul 2, Bucuresti


Conf. Dr. Adrian Neacsu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Conf. Dr. Adrian Neacsu. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook