Cerem o casă pentru veteranul Tudor Pînzari

De mai bine de 6 ani, veteranul războiului de pe Nistru, Tudor Pînzari trăieşte în stradă, chiar lângă Palatul Republicii, într-o colibă de lemn.

În 2002, autorităţile din Căuşeni i-au demolat casa ilegal, în timp ce Tudor era grav bolnav, internat în spital. De atunci, nicio guvernare nu a fost capabilă să i-o înlocuiască. Astfel că, omul este nevoit să trăiască în stradă non-stop pe timp de caniculă, ploaie şi ger, departe de familia sa şi mereu cu riscul de a fi agresat noaptea de trecătorii cu chef de ceartă.

Mai multe detalii despre Tudor Pinzari poti accesa aici:

În anul când Republica Moldova împlineşte 25 de ani de independenţă, considerăm inumană indiferenţa şi nepăsarea autorităţilor şi politicienilor, mai ales că Tudor Pînzari a fost unul dintre cei care au luptat pentru această ţară. Peuntru un veteran de război bolnav, slăbit de 6 ani de protest non-stop, o locuinţă în localitatea sa natală, Căuşeni nu ar trebui să fie o cerinţă prea mare pentru actualii politicieni.

Astfel că, semnând această petiţie, deveniţi solidari cu cauza lui Tudor Pînzari şi cereţi autorităţilor Republicii Moldova o casă în Căuşeni pentru veteranul protestatar.

CEREM Guvernului Republicii Moldova si Consiliului Raional Causeni solutionarea cauzei veteranului de razboi Tudor Pinzari prin oferirea acestuia a unei locuinte in localitatea sa natala din Causeni si achitarea despagubirilor morale cauzate de aceasta cauza.

Nu fiti nepasatori de soarta acestui om!

Prin semnătura mea, autorizez Iulia N. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.