Cerem desfiintarea politiei locale Brasov !


Domnule primar Allen ColibanVa cerem desfiintarea politiei locale Brasov si infiintarea unei institutii intr-o noua structură care s-ar putea numi Garda administrativă, Serviciul de Ordine Publica sau what ever , de mai mici dimensiuni şi cu niste costuri mai mici decât poliţia locală actuala. Ne dorim oameni competenti care sa aplice legea corect si fara sa favorizeze grupuri de interese.Motivul pentru care cetatenii isi doresc desfiintarea lor, sunt intemeiate si frustrante.Poliţia Locală şi-a dovedit în multe rânduri ineficienţa, aservirea politică şi asta, pentru că mandatul ei a fost de la bun început prost definit. In loc sa se faca utila, pare sa fi reusit mai degraba sa dezguste si sa enerveze cetatenii.

Ba mai grav, a fost un instrument în mâna fostului edil.Diversele gafe comise de capii institutiei si inclusiv de cativa agenţi bine plătiti, au dat naştere la tot mai multe semnale în societate cum că e nevoie chiar de desfiinţare acestei institutii.Miile de sesizari depuse de catre cetateni au ramas fara un raspuns iar de solutionare sa nu mai pomenim.

Firmele de „casa” au fost favorizate iar planul de amenzi a fost realizat pe sudoarea oamenilor simpli care nu aveau „pile”.Cateva exemple din miile de abateri din partea politiei locale, sesizari fara raspuns :Constructii din Schei fara autorizatie ( exista si plangere penala )Demolari in Schei fara autorizatieLucrari de modernizare drumuri fara autorizatie in zona protejata in Sheii brasovului cu aviz nefavorabil de la cultura. – cf. Legea 422/2001 str. General Mosoiu – zona istorica – exista plangere penala. ( s-a prabusit str. General Mosoiu si a distrus cateva case de pe str.Piatra Mare)Lucrari facute de catre primarie cu firmele de casa, fara autorizatiePanotaje stradale si banere (10 x 9 m) puse pe cladiri monumente istorice din centrul vechi fara autorizatie – firma de casa – protagonista Cristina Antonie – pusculita d-lui Scripcaru.- exista plangere penalaProcese verbale incheiate si amenzi pentru firmele care deranjau fosta conducere de la primarie.Urmarirea si fotografierea persoanelor din cadrul firmelor care il deranjau pe fostul edil.- sesizare la DNAProcese verbale intocmite celor care deranjau (sau nu cotizau ?), prin stoparea eliberarii LT-urilor ( libera trecere ) din partea primariei pentru diferite constructii si la diferiti dezvoltatori imobiliari.Folosirea in scopuri personale al autoturismului proprietatea institutiei.Subjugarea angajatilor si determinarea lor sa execute anumite servicii pentru interesul si bunastarea personala al sefului si/sau fostului primar.Amenintarea subalternilor prin desfacerea contractului de munca in cazul in care nu isi inghit nemultumirile si neregulile sesizate.Acceptarea si musamalizarea abaterilor disciplinare de catre Aldea Nicolae atunci cand unii subalterni (dar prieteni si la pescuit cu Aldea) care nu doar ca veneau la munca in stare de ebrietate dar mai si continuau acest viciu in birourile institutiei. – sesizare facutaDosar penal pentru muniția care a fost folosită in poligonul de tragere împreună cu persoane neîndreptățite ( Anca Lautaru – purtatorul de cuvant PL si Aldea Nicolae director general PL ne pot da mai multe informatii )

Cu ce drept au dat armament și muniție de război pe mana unei persoane necalificate ???

( oare vorbim de amanta sau era pur prietenie si inconstienta ???strict parerea mea)Pe timp de pandemie, aplicau cele mai dure şi disproporţionate amenzi unde la fel, protejau firmele de casa (terasele si restaurantele prietenilor).Examene fraudate !!!!În cadrul Poliţiei Locale a fost înfiinţat prin dispoziţia fostului primar un departament secret pentru urmărirea anumitor persoane? Fostul primar a folosit această instituţie pentru a face poliţie politică in interes personal ? Există angajaţi ai Poliţiei Locale care au tăinuit şi ascund adevărata lor activitate ?Sa nu uitam !!!

Atribuţiile ce revin, potrivit legii, poliţiei locale sunt: „…apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în următoarele domenii: a) ordinea şi liniştea publică, precum şi paza bunurilor; b) circulaţia pe drumurile publice; c) disciplina în construcţii şi afişajul stradal; d) protecţia mediului; e) activitatea comercială; f) evidenţa persoanelor; g) alte domenii stabilite prin lege.”


Tutuianu Melinda    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Tutuianu Melinda să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...