Ce vrem noi pentru hotii ultimilor 25 de ani

De 25 de ani suntem furati sistematic. Campionii acestor furturi sunt chiar cei  pe care i-am ales sa aiba grija de destinele acestei tari, de noi, de copiii si de parintii nostri. Dovezile ne sunt oferite aproape zilnic de catre actiunile DNA, DIICOT si ANI si in timp ce 80% din populatia tarii se zbate in saracie, somaj, boala, analfabetism sau pribegie, restul de 20% acumuleaza averi fabuloase. 

Cine si ce sunt acestia? Sunt alesii nostri, politicieni, guvernanti, magistrati, functionari din administratia publica, prefecti, primari si acolitii acestora. Ei sunt cei care ne fura de 25 de ani, multimilionari in euro, sunt cei care au creat un sistem mafiot transpartinic avand ca scop devalizarea tarii. 

Pentru toate acestea, noi, cetatenii Romaniei, in virtutea dreptului pe care il avem ca platitori ai salariilor, pensiilor si tuturor beneficiilor materiale pe care acestia si le-au acordat, cerem ca tuturor fostilor, actualilor si viitorilor demnitari (parlamentari, ministri, prefecti, presedinti ai consiliilor judetene, primari, etc.), functionari in administratia publica, magistrati:

 - sa le fie verificata averea, inclusiv o verificare a averilor rudelor de gr 1 si 2 (parinti, copii, frati, bunici), iar aceasta verificare sa continue  inca 10 ani de la incheierea mandatului sau a functiei avute. Toate sumele sau bunurile ce nu pot fi justificate, sa fie confiscate;

- pentru fiecare 10 000 euro nerecuperati din prejudiciul creat, pedeapsa sa le fie marita cu un an de inchisoare cu executare;

- toti cei care au fost gasiti vinovati si condamnati pentru infractiuni care au legatura cu functia avuta, sa-si piarda dreptul la pensie speciala si toate facilitatile oferite de functia pe care au avut-o. 

Daca sunteti de acord, semnati petitia! 

 


Roman In Tara Mea    Contactați autorul petiției