Asfaltare strada DANTELEI

Doamna Primar General, 

Strada Dantelei este principala strada care face legătura între București și cea mai noua zona imobiliara dezvoltata in ultimii 5 ani in orasul Bragadiru ( zona cuprinsa in perimetrul strazilor Safirului, Dantelei, Topaz, Gladiolelor),

Locuitorii arealului situat in perimetrul de mai sus mentionat, in proportie de 70% au ca intrare in Bucuresti str Dantelei care se intersecteaza cu strazile Prelungirea Ghencea si Cooperativei ( ultima portiune a acestei strazi de pe teritoriul administrativ al PMB, de la str Lavei  la str Gladiolelor este drum de pamant, impracticabil cu autovehiculul )

Zilnic este tranzitată de un numar situat intre  7000-10000 autovehicule.

Strada Dantelei se afla in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti si Consiliul General al Municipiului Bucuresti prin institutiile din subordine acestora.

In zona de strazii DANTELEI cuprinsa intre strada Lavei si strada Gladiolelor, de un doi ani de zile strada este distrusa, s-au format niște cratere imense care blochează traficul și distrug masini.

Din aceasta cauza, in fiecare dimineata, toti cei care tranziteaza cu autovehiculele str Dantelei spre Bucuresti sunt obligati sa ia un timp de deplasare mult mai mare decat cel normal. Municipalitatea a aruncat niste griblura asfaltica de doua ori si a bifat lucrarea.

Tot din aceasta cauza se intarzie si introducerea liniei Stb 185 pe str Dantelei si intoarcere pe str Parfumului. 

Solicitam in prima faza, in regim de urgenta, repararea carosabilului pentru asigurarea unui trafic civilizat si in conditii de maxima siguranta si incepand cu data de 15 martie 2019, decopertarea si asfaltarea strazii la parametrii tehnici conform normativelor si legislatiei in vigoare.

Link facebook 

https://www.facebook.com/initiativa.parfumului

 


INITIATIVA PARFUMULUI BRAGADIRU    Contactați autorul petiției