Alexandru Cumpanasu, VOTURI FRAUDATE!

Deoarece Alexandru Cumpanasu a obtinut la inceputul campaniei un numar de 238000 de semnaturi, nu are nici o logica sa ia in alegeri un scor de 1,51 procente (in jur de 130.000 de alegatori) dintr-un total de 8.600.000 de alegatori prezenti la vot.

Rog imperios ca doar cei care ati votat in favoarea lui Alexandru Cumpanasu, sa semneze aceasta petitie in cazul unei verificari, in urma contestatiei fraudarii votului. Deasemenea cei care au rude fara cont de e-mail sa le faceti cont sa poata semna si astfel votul tuturor sa se confirme cu adevarat. Doar asa putem pune capat mafiei alegerilor care si-a facut prezenta si in 2009 si in 2014. Mult succes!

Prin semnare, autorizez pe Forta Romania să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.