Petiție pentru îmbunătățirea vieții persoanelor cu dizabilități din Cluj-Napoca

Contactați autorul petiției

Petitia online a fost susținută si am inițiat o cerere către Primaria Cluj-Napoca pentru adoptarea măsurilor.

2024-01-25 16:03:34

Am susținut în ședința de Consiliu Local al Municipiului Cluj-Napoca din data 22 ianuarie, petiția online pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități.Am cerut administrației implementarea următoarelor măsuri:-Introducerea unui stimulent pentru persoanele cu dizabilități în valoare de 1000 de lei pentru copii și de 500 de lei pentru adulți, încadrați cu handicap grav.-Înființarea unui nou centru de terapie care să includă servicii de kinetoterapie, logopedie, psihoterapie ș.a.m.d..-Toalete publice dotate cu echipamente pentru schimbarea scutecului pentru persoanele cu dizabilități.-Construirea unui centru de tip respiro.-Autorizarea evenimentelor culturale, artistice care să impună un număr de minim 5% din totalul biletelor pentru persoanele cu dizabilități și aparținătorilor acestora.-Dotarea parcurilor din marile cartiere ale Municipiul Cluj-Napoca cu minim 2 echipamente pentru copiii cu dizabilități.-Construirea unei grădinițe speciale pentru copiii cu dizabilități încadrați cu handicap grav.-Program special prin care Direcția de Asistență Socială și Medicală să ofere echipamente speciale destinate personalelor cu dizabilități (elevator cu șenile, dispozitiv de ridicare)-Acordarea a minim 10 autorizații pentru taxiuri dotate cu rampă specială.-Creșterea numărului de locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități în zona centrală precum și în cartierele orașului.Am primit susținerea că se vor lua acțiuni la această cerere și că se caută termenii legali de implementare.Voi participa și la ședința următoare când se va vota bugetul pe anul 2024, pentru că îmi doresc din tot sufletul adoptarea acestor măsuri.

 

Vă multumesc tuturor și vă rog să distribuiți în continuare această petiție.


Muresan Claudiu Ioan

Mulțumesc

2023-11-30 10:21:43

Va mulțumesc tuturor celor care ați semnat această petiție. Ar fi un mare ajutor dacă ați distribui această petiție mai departe că sa ajungem la 500 de semnături. 

 


Muresan Claudiu IoanDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...