Sesizarea M. Public pentru cercetarea guvernului Ponta

Contactați autorul petiției

http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

2012-09-12 19:01:53

Multumesc pentru adeziunile Dumneavoastra date pentru "Sesizarea M. Public in vederea cercetarii Guvernului Ponta". Din pacate, cu toate eforturile noastre numarul de semnaturi a fost extrem de mic. Totusi, asa cum deja v-am comunicat, aceasta "sesizare" a fost transmisa M. Public si sper ca vom primi si un raspuns din partea acestuia.

 

Va supun atentiei un alt aspect legat de graba si metodele suspecte ale Guvernului Ponta cu privire la privatizarea sau declararea insolventei pentru S.C. OLTCHIM S.A. si implicit a desfintarii si dezintegrarii echipei de handbal feminin OLTCHIM.

In acest sens, va informez ca un Grup de Initiativa pentru Salvarea Oltchim - Arpechim (GIPS - OLT) a initiat o petitie: Atentie, se inchid uzine! Urmeaza OLTCHIM - ARPECHIM:

http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

VA ROG, SA VA ALATURATI SALARIATIILOR OLTCHIM - ARPECHIM, SA FIM SOLIDARI CU ACESTIA SI SA TRANSMITETI APELUL MAI SUS MENTIONAT TUTUROR: RUDELOR, PRIETENILOR, CUNOSTINTELOR SI COLABORATORILOR DUMNEAOASTRA (DIN TARA SI DIN STRAINATATE) PENTRU A STRANGE CAT MAI MULTE SEMNATURI SI PENTRU A DA FORTA ACESTEI PETITII!
TREBUIE SA DAM UN SEMNAL CA ROMANII DIN STRAINATATE VOR PASTRAREA SI MULTIPLICAREA LOICURILOR DE MUNCA DIN ROMANIA SI NU DORESC CA PRIVATIZAREA OLTCHIM SI A ALTOR FIRME SA FIE REDIRECTIONATE PE O STRADA CU SENS UNIC, LA CAPATUL CAREIA SE GASESC INTERESELE UNEI PERSOANE SAU ALE UNUI GRUP DE PERSOANE SI CARE SA GENEREZE INCHIDERA ACESTOR FIRME, VINDEREA INSTALATIILOR SI UTILAJELOR LA FIER VECHI SI DISTRUGEREA LOCURILOR DE MUNCA.
NU VREM CA ROMANIA SA CAPETE VALENTA UNEI TARI A SOMERILOR!

Pentru a va introduce in subiect va transmit urmatoarea prezentare a situatiei privatizarii OLTCHIM care asa, cum se scria in The Money Channel | Publicat: 07 sep 2012, 15:13, "... se vinde oricum, indiferent cu cât, întreagă sau pe bucăţi" si va citez din ANUNTUL nr 1 al petitiei mai sus mentionate:

"................................................................................................................

- aceste modificari succesive de strategie coroborate cu sintagma ..."presa română în datele de 15 martie 2012, 10 august 2012 şi 27 august 2012 şi în cea internaţională în datele de 20 martie 2012, 13 august 2012 şi 29 august 2012..." ne-au ridicat mari semne de intrebare cu privire la seriozitatea acestei actiuni si la profesinalismul OPSPI;
- in mod normal anuntul de privatizare trebuia popularizat si prin misiunile economice ale Ambasadelor Romaniei in strainatate; acest lucru credem ca nu s-a realizat de catre OPSPI si poate genera micsorarea plajei de ofertanti, diminuand sansele de privatizare reale ale OLTCHIM; mentionam ca noi am transmis anuntul de privatizare al OLTCHIM celor mai importante ambasade ale Romaniei in strainatate si, se pare, ca am avut castig de cauza avand in vedere ca Ministrul Economiei - Daniel Chitoiu a anuntat ca deja 12 firme au cumparat caietele de sarcini cu privire la privatizare OLTCHIM.

................................................................................................................"

Va multumesc pentru sprijin!

Sorin MAX.


Sorin Max

Opriti instaurarea dictaturii! Opriti incalcarea Constitutiei!

2012-07-05 20:00:03

Va multumesc ca v-ati alaturat demersului meu pentru prevenirea si stoparea instaurarii dictaturii in Romania. Din pacate, ceea ce prevedeam ca se va intampla in timp, deja se intampla.

Cei care au jurat cu mana pe Biblie si Constitutie sa respecte Constitutia si legiile tarii sunt primii care incalca acest juramant! Ce valoare are acest juramant pentru ei?

Tin sa va informez ca demersul nostru a fost adus la cunostinta presei si fost deja transmis Ministerului Public, Comisiei de la Venetia, Comisiei Europene si principalelor ambasade din Bucuresti, dupa cum urmeaza:

From: Sorin Max <sorin_max111957@yahoo.co.uk>
To: "sesizare@m.public.ro" <sesizare@m.public.ro>;
Cc: "venice@coe.int" <venice@coe.int>; "tatiana.mychelova@coe.int" <tatiana.mychelova@coe.int>; "pressunit@coe.int" <pressunit@coe.int>; "comm-rep-ro@ec.europa.eu" <comm-rep-ro@ec.europa.eu>; "infobuch@state.gov" <infobuch@state.gov>; "chancellerie.bucarest-amba@diplomatie.gouv.fr" <chancellerie.bucarest-amba@diplomatie.gouv.fr>; "info@bukarest.diplo.de" <info@bukarest.diplo.de>; "info@bucharest.mfa.gov.il" <info@bucharest.mfa.gov.il>; "emb.bucharest@mfa.no" <emb.bucharest@mfa.no>; "ambasciata.bucarest@esteri.it" <ambasciata.bucarest@esteri.it>; "emb.bucarest@maec.es" <emb.bucarest@maec.es>; "bukarest-ob@bmeia.gv.at" <bukarest-ob@bmeia.gv.at>; "bucst@international.gc.ca" <bucst@international.gc.ca>; "ambassaden.bukarest@foreign.ministry.se" <ambassaden.bukarest@foreign.ministry.se>; "ambabuc@clicknet.ro" <ambabuc@clicknet.ro>; "buhamb@um.dk" <buhamb@um.dk>; "Press.Bucharest@fco.gov.uk" <Press.Bucharest@fco.gov.uk> 
Sent: Wednesday, 4 July 2012, 21:14

Nu stiu daca putem sa oprim tavalugul care calca in picioare Constitutie, legii, institutii dar stiu ca trebuie sa incercam. Este necesar ca la demersul nostru sa adere cat mai multi oameni si strigatul nostru sa fie cat mai puternic. In acest sens, pornind de la vechea metoda "citete si da mai departe", va rog sa faceti apelul nostru cunoscut la cat mai multi oameni: familie, prieteni, colegi, etc.

http://www.petitieonline.com/apel_pentru_sesizarea_procuraturii

Va multumesc!

Cu stima,

 

Sorin Max


Sorin MaxDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.