Fără mașini în Grădina Botanică Iași !

Contactați autorul petiției

Petiția a ajuns în ședința de Consiliu Local Iași

2021-11-04 06:07:14

Bună ziua,

În ultimul anunț pe care l-am făcut vă înștiințam că sectorul de drum propus pentru pietonal este în proprietatea Universității Alexandru Ioan Cuza și am sperat că decizia e la ei dar nu este așa. Drumul este intradevar proprietatea Universității dar e în administrarea Primăriei Municipiului Iași iar transformarea acestuia în pietonal este decizia Primăriei.

Drept urmare, am contactat consilierii locali și i-am înștiințat de petiția noastră iar aceasta a ajuns să fie discutată în ședința de Consiliu Local din 1 Noiembrie 2021.

Domnul consilier Bostan Manuel Ciprian ( PNL ) a deschis subiectul în ședință, interprelarea acestuia și răspunsul domnului Primar Mihai Chirica pot fi urmărite aici: https://www.youtube.com/watch?v=j-lJGwTYxtQ&t=1641s
  Totodată, doamna consilier Finkelștain Diana ( USR-PLUS ) a cerut și dumneaei o rezolvare în cadrul ședinței.

De asemenea, următorii consilieri și-au manifestat pe e-mail interesul în a găsi o rezolvare: Anastasiei Ionuț-Daniel (USR-PLUS), Scripcaru Călin (PNL)Nicolau Iulian (USR-PLUS) și Juravle Daniel (PNL).

Mulțumim consilierilor locali pentru sustinerea petiției!

Trebuie să ne manifestăm în continuare interesul pentru a ne asigura că dorință noastră va fi îndeplinită.

Vă rog să spuneți cunoscuților să semneze petiția pe www.pietonal.ro și vă rog să distribuiți postarea de mai jos: postare

Cristian Petrescu

Primăria ne-a ascultat vocea, sperăm că Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" va ține cont de toate solicitările noastre din petiție!

2021-07-06 06:50:44

Cristian Petrescu

În curând, petiția va ajunge la presă locală, la domnul Primar Mihai Chirica și la consilierii locali ai Primăriei Municipiului Iași!

2021-06-30 05:46:23

Mulțumim! Împreună am reușit să adunăm peste 2300 de semnături. În curând, petiția va ajunge la presa locală, la domnul Primar Mihai Chirica și la consilierii locali ai Primăriei Municipiului Iași!

Va încurajez în continuare să spuneți prietenilor de petiția "Fără mașini în Grădina Botanică". Aceasta poate fi semnată la adresa: www.pietonal.ro sau https://www.petitieonline.com/pietonal_munteni

Vă voi ține la curent cu răspunsurile primite.

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.