Fără mașini în Grădina Botanică Iași !

Contactați autorul petiției

Primăria ne-a ascultat vocea, sperăm că Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" va ține cont de toate solicitările noastre din petiție!

2021-07-06 06:50:44

Cristian Petrescu

În curând, petiția va ajunge la presă locală, la domnul Primar Mihai Chirica și la consilierii locali ai Primăriei Municipiului Iași!

2021-06-30 05:46:23


Mulțumim! Împreună am reușit să adunăm peste 2300 de semnături. În curând, petiția va ajunge la presa locală, la domnul Primar Mihai Chirica și la consilierii locali ai Primăriei Municipiului Iași! Va încurajez în continuare să spuneți prietenilor de petiția "Fără mașini în Grădina Botanică". Aceasta poate fi semnată la adresa: www.pietonal.ro sau https://www.petitieonline.com/pietonal_munteni Vă voi ține la curent cu răspunsurile primite.Cristian PetrescuDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...