DEMISIA ARAFAT; GUVERN; PREȘEDINTE SUSPENDAT !!!

Contactați autorul petiției

„AJUNGE!” Adunare Publică pentru aducerea la îndeplinire a cerințelor petiției

2021-04-16 13:57:34

Vă mulțumim pentru sprijinul cu adevărat patriotic constând atât în semnăturile voastre, cât și pentru distribuirile aduse prezentei petiții. Suntem recunoscători pentru acest act de curaj și de patriotism care se cere totuși continuat în viața reală. De aceea, nucleul acestei inițiative a încheiat un acord cu Primăria Municipiului București în sensul desfășurării unei Adunări Publice în data de 15, 16, 17 2021, conform protocolului numărul 1930215/795/09.03.2021.
Adunarea Publică se desfășoară între orele 10 - 19, în fiecare zi notificată, în Piața Victoriei. În fiecare zi se vor colecta semnături inclusiv pentru prezenta petiție dar și pentru petiții asemănătoare. Vom avea invitați și în general fiecare cetățean va fi invitat să expună problemele României dar și soluțiile pe care le întrevede. Va fi invitată mass-media cu condiția respectării regulilor organizatorilor. Adunarea Publică din 15, 16, 17 mai este destinată celor care vor o țară liberă, în care se respectă Constituția România, drepturile naturale și cele cetățenești, așa cum rezultă din Tratatele internaționale semnate de România.
Noi, inițiatorii, nu facem parte din partide politice sau vreun grup străin de interesul național, totuși agreem participarea oamenilor politici care își asumă public petiția noastră, adică DEMISIA ARAFAT, GUVERN, SUSPENDAREA PREȘEDINTELUI IOHANNIS. Pentru a da legitimitate cerințelor la care facem referire în prezenta petiție am dori să avem pentru fiecare județ măcar doi oameni care să se implice direct în organizare și să facă parte din delegațiile către fiecare minister în parte (în total 18).
Programul orientativ al Adunării Publice:
Sâmbătă, 15 mai: Având în vedere că se vrea aprobarea poriectului de lege privind Poliția Militară în care se dă jurisdicție pe timp de pace asupra civililor dar și de faptul că pe 15 mai se sărbătorește Ziua Poliției Militare ne-am propus să avem și cel puțin un invitat al MApN în răndurile noastre căruia să-i prezentăm doleanțele noastre în privința acestei legi. Tot sâmbătă 15 mai, până la ora 14, se vor primi CV-urile celor care sunt deciși să facă parte din delegațiile către fiecare minister. Va avea prioritate activitatea relevantă a persoanelor în funcție de ministerul la care se va merge. Duminică 16 mai: Până la ora 16 vor fi definitivate listele delegaților în funcție de prezența fizică a persoanelor interesate și de relevanța CV-lui lor. Lista va fi făcută publică.
Luni, 17 mai: De la ora 10 la 13 rezolvarea problemelor organizatorice cu delegațiile, iar după ora 13 plecarea fiecărei delegații către ministerul arondat, maxim 10 persoane.
Notă: Persoanele care sunt decise să facă parte din delegațiile de reprezentanți ai Adunării Publice către fiecare minister în parte sunt rugate să trimită la doamna Luiza Volf, co-organizator al Adunării Publice din data de 15, 16, 17 mai 2021, au posibilitatea de a se înscrie la următoarele date de contact: luiza_volf@yahoo.co , telefon WhatsApp / Telegram 0726801713 se vor completa atât fizic cât și online și varianta definitivă va fi citită pe 16 mai la ora 17.
Link petiție:
https://www.petitieonline.com/demisia_arafat_guvern_preedinte_suspendat?fbclid=IwAR0ndufxrA7vITq4jONW-oKUCt0BsT1sVSvPlmdMpaAmes76FS5yMNxwQr0

Comitetul de inițiativă:

Bănulescu George Liviu
Volf Luiza-Tanța
Ionașcu Tania


Bănulescu George LiviuDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...