Naşul TV pe reţelele de cablu şi DTH.

Contactați autorul petiției

Detalii receptie Nașul TV pe RCS&RDS cablu digital.

2013-03-27 22:59:52

Detaliile pentru receptia Nașul TV le gasiti pe aceasta pagina: http://www.nasul.tv/rcs/


Gabryel

Nașul TV e pe RDS cablu digital!!!

2013-03-25 20:50:35

Nașul TV e pe RDS cablu digital!!!


Gabryel

NASUL TV PRINTRE CANALELE OBLIGATORII LA RETRANSMISIE PENTRU CABLISTI IN 2013

2013-01-22 21:55:38

NASUL TV a intrat pe lista canalelor “must-carry” ce trebuie retransmise obligatoriu de cablisti in 2013, anunta Mediafax. Decizia s-a luat in sedinta Consiliului National al Audiovizualului, de marti, iar membrii  CNA  au votat in unanimitate noua lista a televiziunilor “must-carry”, conform articolului 82 din Legea audiovizualului numarul 504 din 2002 si Deciziei CNA numarul 72 din 2012.

http://www.nasul.tv/2013/01/22/span-style-color-nasul-printre-canalele-obligatorii-retransmisie-cablisti-2013-span/


Gabryel

NASUL TV SE IMBOGATESTE CU INCA 500.000 DE CASE.

2012-09-03 18:24:24

Dragi prieteni, astazi e o zi buna sa verificati prezenta NASUL TV pe UPC digital in toata Romania! La pozitia 407 ne veti vedea liber si in direct incepind de astazi!

Chiar daca vremurile sint grele si tulburi, managerii NASUL TV isi vad de treaba si iata ca inca aproape 1,5 milioane de romani pot urmari, incepind de astazi, singura televiziune cu adevarat libera din Romania! Practic, incepind de astazi, NASUL TV are peste 57% acoperire nationala avind in vedere ca singurii cablisti care nu ne difuzeaza sint cei de la RCS-RDS-DIGI!

Asadar, toti abonatii UPC din tara ne vor avea in casele lor si, sper din toata inima, ca in maxim 3 luni sa fim difuzati si de fostul meu asociat Zoltan Teszari! Va marturisesc ca i-am cerut o audienta pentru 1 noiembrie si sint convins ca vom ajunge la o intelegere!

Dragi prieteni si actionari, incepind de astazi NASUL TV se intoarce din vacanta dupa o noua victorie istorica! Dupa cum va amintiti echipa mea nu a pierdut nicio batalie in ultimii 10 ani si ne pregatim sa cistigam si bataliile urmatorilor 20 de ani!!!

Ma bucur sa va anunt ca actiunile in care ati investit au deja o valoare net superioara si va invit sa fiti activi pina pe 20 septembrie, data limita la care puteti cumpara actiuni la valoarea nominala de 440 RON! Dupa aceasta data cred ca actiunile vor fi puse la vinzare cu minim 660 Ron/actiune, avind in vedere si performanta de rating a NASUL TV!

Deasemenea, va anunt public ca, probabil in jurul datei de 25 noiembrie, voi anunta un partener puternic pentru NASUL TV, o companie straina care va investi in singura televiziune independenta din Romania, caz unic in Europa!

 

Radu Moraru.

http://www.nasul.tv/2012/09/02/nasul-tv-se-imbogateste-cu-inca-500-000-de-case/


Gabryel

NASUL TV cu antena de camera in Bucuresti si Sibiu!

2012-07-20 18:17:55

Incepand din  17 iulie, postul de televiziune Nasul Tv poate fi receptionat liber pe platforma DVBT (digital terestru) pe raza municipiilor Bucuresti si Sibiu. Pentru cei mai putin familiarizati cu tehnica, acest lucru inseamna ca posesorii de televizoare mai noi, pot receptiona cu o simpla antena de camera Nasul Tv intr-un pachet cu cele mai importante posturi romanesti.  Totul gratuit! Fara abonament! Cei care au televizoare fara tuner digital DVBT, pot achizitiona un asemenea tuner extern al carui pret este in jur de 200 RON, iar o antena de camera costa cam 60 de RON. Repetam, se poate vedea NASUL TV intr-un pachet atractiv, fara plata vreunui abonament lunar. Semnalati mai jos daca ati reusit sa vedeti NASUL TV cu antena de camera.

 

http://www.nasul.tv/2012/07/18/nasul-tv-cu-antena-de-camera-in-bucuresti-si-sibiu/


Gabryel

Inca o victorie Nasul.TV!

2012-05-21 18:50:43

Incepand de luni, 21 mai 2012, postul de televiziune Nasul TV se poate receptiona si pe UPC, pentru inceput pe UPC digital, pozitia 407. Pentru cei de pe UPC care nu ne pot receptiona inca, dar si pentru cei din reteaua RCS-RDS este important sa sunati la operatorii de cablu si sa le spuneti ca Nasul TV este gratis. De asemenea, nu uitati sa semnati petitia online de mai jos initiata de Gabryel!

 

http://www.nasul.tv/2012/05/21/inca-o-victorie-nasul-tv/


Gabryel

Puteti semna si in numele celor care nu au acces la internet.

2012-05-15 00:46:23

De acuma se poate semna petitia si fara adresa de email, am pus emailul la optional, asadar puteti semna si pentru persoanele care nu au acces la internet. Dar atentie, nu veti mai putea modifica daca gresesti ceva daca nu introduceti adresa de email.

P.S. Va rog sa semnati doar in numele celor care sunt abonati la un operator care nu trasmite Nasul TV si care doresc acest lucru, si ati vorbit in prealabil cu perosoanele respective despre acest lucru.


Gabryel

Va rog sa specificati si operatorul dvs. de cablu

2012-05-14 22:56:29

(valabil pentru cei care au semnat inainte de introducerea acestui camp la semnatura, sau pentru cei care doresc sa modifice)

Am introdus un camp in care sa fie specificat si operatorul de cablu sau DTH la care sunteti abonat, ca sa se vada cam cati abonati de la fiecare operator solicita introducerea Nasul TV.

Pentru aceasta, accesati linkul din email, unde scrie: "Pentru a confirma semnătura dvs. sau pentru a elimina semnătura, vă rugăm accesați următoarea pagină:" ,  apoi mergeti in dreptul semnaturii dvs si apasati pe "Editeaza". Acolo introduceti numele operatorului dvs.

Va multumesc pentru intelegere.


Gabryel

Va rog sa specificati si operatorul dvs. de cablu

2012-05-14 22:45:16

Am introdus un camp in care sa fie specificat si operatorul de cablu sau DTH la care sunteti abonat, ca sa se vada cam cati abonati de la fiecare operator solicita introducerea Nasul TV.

Pentru aceasta, accesati linkul din email, unde scrie: "Pentru a confirma semnătura dvs. sau pentru a elimina semnătura, vă rugăm accesați următoarea pagină:" ,  apoi mergeti in dreptul semnaturii dvs si apasati pe "Editeaza". Acolo introduceti numele operatorului dvs

Va multumesc pentru intelegere.


GabryelDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.