Suplimentarea Fonduri EU Masura 2 "Capital de Lucru IMM"

Contactați autorul petiției

Intalnire cu Ministerul Economiei

2020-10-29 13:16:27

Buna ziua,  

Am avut o intalnire la ora 14:00 cu Domnul Liviu Rogojinaru - Secretar de Stat in Mnisterul Economiei. Ne a confirmat ca ceea ce s-a comunicat in sedinta de Guvern de ieri seara, adica suplimentarea bugetului cu 500 Mio EURO la Fonduri UE “Masura 2, Capital de lucru IMM”, este un angajament ferm al acestui Guvern vis a vis de toti aplicantii eligibili.  

De asemenea, ne a comunicat ca Hotararea de Guvern va aparea in 2 saptamani si ca procedura de evaluare aplicantilor si inchiderea procedurii se va termina sfarsitul Noiembrie.

Asta inseamna ca semnarea contractelor va avea loc in luna Decembrie si imediat dupa aceea se fac platile spre firme. Am o impresie buna despre aceasta intalnire si speram ca lucrurile o sa se intampla asa.

Va multumim, Annick Notteboom


Belfort Hotel Company SRL

Stiri — lucrurile se mișcă !

2020-10-29 06:22:14

 

buna ziua,
Lucrurile se mișcă... mișcarea vine din mai multe direcții și petitie aceasta ajuta.

Va rog distribuiti in continuare spre angajații și alte firme ca sa creștem numarul de semnatari !
o zi frumoasa! 

niște linkuri spre știri:

https://www.profit.ro/stiri/dupa-petitia-online-a-firmelor-anuntata-de-profit-ro-guvernul-aloca-500-milioane-euro-in-programul-de-granturi-pentru-capital-de-lucru-solutiile-in-criza-pentru-imm-la-videoconferinta-profit-ro-19568085?utm_source=Rss&utm_medium=Referral&utm_campaign=Cross

https://www.news.ro/economic/peste-22-000-de-firme-au-aplicat-pentru-obtinerea-de-granturi-pentru-capital-de-lucru-bugetul-de-350-de-milioane-de-euro-va-fi-suplimentat-cu-alte-500-de-milioane-anunta-executivul-1922404128002020102119568124

https://www.startupcafe.ro/finantari/suplimentare-buget-ajutpare-masura-2-granturi-masura-1-sume.htm


Belfort Hotel Company SRL

Petitia atinge 4000 semnaturi. Spre urmatoarele demersuri !

2020-10-27 08:19:56

Aceasta Petitie prin care cerem suplimentarea Fondurilor EU a adunat 4000 de semnaturi in numai 2 zile si numarul creste in continuare.  Va rog distribuiti linkul petitiei in continuare la cat mai mulți pe facebook, pe whatsapp, sms,…  ca sa fim mai puternici in demersul de a obtine un ajutor.  

Https://www.petitieonline.com/suplimentarea_fonduri_eu_masura_2_capital_de_lucru_imm

Am facut un comunicat de presa pe care o sa-l distribuim astazi spre Ziare si Televiziuni. Asa speram ca putem sa obtinem un rezultat inainte de alegeri.  

Cine poate sa ne ajute cu contacte in media, TV si ziare: jurnalisti, sefi redactie, … ? Va rog contactati-ma pe numarul 0733/692.511.   Ar fi de mare ajutor ca sa distribuim mesajul pe o platforma cat mai larga.  

Maine trimitem rezultatele petitiei prin scrisoare de la un avocat la cabinetele Ministrilor si ii invitam la o intalnire pentru vineri in Bucuresti unde putem sa prezentam punctul de vedere, in prezenta presei, si a celor care au aplicat la aceste fonduri.

Tinem legatura !


Belfort Hotel Company SRL

Distribuiti linkul petitiei "Suplimentare Fonduri EU" la cat mai multi !!

2020-10-25 19:52:30

Buna ziua,

Avem nevoie de cat mai multi semnatari pe aceasta petitie. De aceea va rugam sa distribuiti pe toate canalele posibile aceasta petitie, pentru a o face cunoscuta si pentru a fi semnata de cat mai multi.

Va multumim !

 


Belfort Hotel Company SRLDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...