Cerem Institutiilor abilitate sa debocheze URGENT Proiectul PL-x nr 486 din 2016, care se afla NEREZOLVAT la Camera Deputatilor.

Contactați autorul petiției

Noutăți.

2021-06-04 09:18:47

Urmează negocieri cu partidele de guvernământ în vederea obținerii unei comisii care sa analizeze situația noastră. Nu se mai poate da pensia Viagera, nici nu se dorește asta, dar se poate face o scutire de taxe și impozite . Vom vedea cum și ce mai reusim sa obțin.

Multumesc tuturor pt semnături și încrederea acordata. Promit sa fac tot ce Dumnezeu a hotărât ca tine de mine. Doamne-ajuta!


Doina Constantinescu

Noutăți.

2021-06-04 09:17:04

Urmează negocieri cu partidele de guvernământ în vederea obținerii unei comisii carexsa analizeze situația noastră. Nu se mai poate da pensia Viagera, nici nu se dorește asta, dar se poate face o scutire de taxe și impozite . Vom vedea ciumei ce reusim sa obțin. Multumesc tuturor pt semnături și încrederea acordata. Promit sa fac tot ce Dumnezeu a hotărât ca tine de mine. Doamne-ajuta!


Doina ConstantinescuDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...