Părinții la muncă - copiii în siguranță

Contactați autorul petiției

#PROTEST pentru grupa gratuită cu program prelungit, 13 ianuarie 2024, ora 12.00

2024-01-11 09:37:45
📢Invităm părinții și toți cetățenii interesați să participe sâmbătă, 𝟭𝟯 𝙞𝙖𝙣𝙪𝙖𝙧𝙞𝙚 𝟮𝟬𝟮𝟰, 𝙤𝙧𝙖 𝟭𝟮.𝟬𝟬, la un protest în fața Primăriei mun.Chișinău, pentru a cere reluarea finanțării grupelor cu program prelungit pentru elevii claselor primare.
🤝Participarea fiecărei persoane e importantă și va crește șansa de a fi auziți, pentru a obține un rezultat pozitiv la solicitarea noastră.
🌐Protestul este unul apolitic, organizat de societatea civilă și activiști civici.

Pentru mai multe detalii -  accesați evenimentul Protest pentru grupa gratuită cu program prelungit

---------------------------
RU
📢 Приглашаем родителей и всех заинтересованных граждан принять участие в субботу, 13 января 2024 года, в 12:00, в акции протеста перед мэрией г. Кишинев, с требованием возобновления бюджетного финансирования групп продленного дня учащихся начальных классов.
🤝 Участие каждого важно, так как увеличит шансы быть услышанным, для достижения положительного результата по нашему запросу .
🌐Акция протеста является аполитичной, организованной гражданским обществом и активистами.
 
Подробности в мероприятии на ФБ Protest pentru grupa gratuită cu program prelungit

AO „Părinți Solidari”

Protest Copiii mor - Guvernul tace

2020-06-29 11:06:32

În condițiile pandemiei, autoritățile au acționat extrem de iresponsabil în raport cu părinții cu copii preșcolari, astfel că și la aproape 4 luni de la închiderea grădinițelor, părinții nu au soluții cum să se descurce și cu serviciu și cu copiii acasă. Autoritățile doar au știut să ne repete incontinuă că grădinițele nu pot fi redeschise, dar în același timp au relaxat multe alte măsuri restrictive, precum ar fi funcționarea piețelor, tuturoe magazinelor, iar mai recent și a sălilor de sport și a localurilor de alimentație publică.



La 2 iunie 2020, am depus o petiție, prin care am cerut de la Guvern și comisia Excepțională în Sănătate Publică să redeschidă grădinițele și să ofere îndemnizații pentru părinții cu copii preșcolari.



Din păcate autoritățile continuă să ignore problema, chiar dacă deja am avut două cazuri tragice, când au degedat copii de 5 și 6 ani, din motivul că au rămas acasă singuri, fără supravegherea maturilor.



La 1 iulie 2020, mergem la Guvern să le cerem soluționarea problemelor, care au survenit de pe urma sistării activității instituțiilor preșcolare, dar și începerea procesului redeschiderii grădinițelor, cu respectarea tuturor măsurilor necesare.

Vă invităm să participați la protestul părinților, iar detalii despre eveniment găsiți aici: 


Formularul de înregistrare este aici: https://forms.gle/5cUXUHimYYvozuD67

 

Și nu uitați că problemele se soluționează prin implicare, dar nu prin discuții virtuale :-)Warm_Colored_Stripes_Facebook_Event_Cover_(5).png


AO „Părinți Solidari”



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.