Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății

Contactați autorul petiției

Am întrebat iar AUR dacă susțin ieșirea din OMS. Conferința medicilor de la Palatul Parlamentului. Reacția Colegiului Medicilor

2023-02-24 06:07:59

În 10 februarie 2023, la Palatul Parlamentului a avut loc o conferință a medicilor intitulată „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” Sala din Palatul Parlamentului în care s-a ținut conferința a fost pusă la dispoziție de partidul AUR.

Am fost și eu prezent acolo și am întrebat pe șeful grupului parlamentar de deputați AUR dacă formațiunea sa politică susține ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății. Dialogul pe care l-am avut îl puteți vedea (video și transcriere) aici:

Marius Mioc, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Obîrșia covid și ieșirea din OMS. Antonio Andrușceac: Nu știu ce să vă răspund vizavi de oportunitatea de a ieși din OMS. Mitrea Dumitrina: Nu putem să ieșim din toate organizațiile, că asta ar însemna să facem un gard pînă sus în jurul României, și nu ar fi în regulă (video)

Iată și niște cuvîntări care au fost ținute la această conferință:

Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)

Dr. Anca Nițulescu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)

Dr. Răzvan Constantinescu, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023: Abuzurile din UMF Iași (video)

Dr. Adrian Cacovean, Palatul Parlamentului, 10 februarie 2023. Frauda e mult mai mare și nu sînteți pregătiți să o acceptați. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus (video)

Dr. Carmen Oțelea, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023. Abuzul medical în ultimii 3 ani (video)

Președintele Colegiului Madicilor, Daniel Coriu, a amintit că Colegiul Medicilor a înaintat parlamentului propuneri de schimbări de lege care să îngăduie „sancționarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spațiul public teorii care nu sunt validate științific”. Reacțiile de pe facebook ale acestei propuneri nu au fost prea favorabile:

Vox populi. Reacțiile de pe facebook la cererea Colegiului Medicilor de a pedepsi medicii care au participat la conferința de la Palatul Parlamentului


Marius Mioc

Hotărîri ale justiției și amenzi din pandemie

2023-02-17 21:24:15

Cîteva noutăți despre hotărîri ale justiției și problemele legate de amenzi în pandemie pe care nu apucasem să le anunț aici. În total am primit 7 amenzi de la Jandarmeria Timiș, din care am contestat în instanță 6 și 1 n-am știut de ea și am ratat răstimpul de 15 zile în care aș fi putut depune contestație (dacă aș fi depus contestație s-ar fi respins ca tardivă). Din 6 amenzi contestate, 4 au fost anulate și 2 menținute. De la jandarmeria București am un proces verbal de amendă care conține 2 amenzi, contestat și cu judecata suspendată.

Sentința Judecătoriei în procesul amenzilor din 8 și 15 noiembrie 2020
Curtea de Apel București, la cererea mai multor medici, obligă Institutul Național de Sănătate Publică să schimbe definițiile de declarare a covid-19 drept pricină a morții
Parchetul Militar respinge plîngerea mea împotriva jandarmului care mă amendase neîntemeiat în timpul carantinei
Apelul meu legat de amenda din 8 noiembrie 2020. Tribunalul Timiș l-a respins

- O amendă din martie 2021 despre care habar n-am avut


Marius Mioc

Articole pe tematica plandemiei

2023-02-15 19:23:44

N-am mai publicat de mult anunț aici, vă dau acum cîteva articole mai vechi, iar apoi voi reveni cu alt anunț cu probleme mai actuale:

Risipa din sănătate continuă și după ridicarea stării de alertă. Spital cu 200 angajați și un singur pacient

Manipularea prin spiritul de turmă (video)

Mituirea medicilor pentru a susține isteria c0vid continuă: Sporuri de pînă la 85% pentru personalul medical din spitale c0vid
Al Jazeera despre protestul de la București din 21 decembrie 2021

Dezvoltarea schemei de vaccinare pentru copii în SUA

Cenzura CNA: Postul TV News Ro rămîne fără licență de emisie (video)

Federația „Solidaritatea Sanitară” explică: Sporul de pandemie între 55% și 85% din leafa de bază continuă să se aplice, sub numele de „spor de risc epidemiologic”
Institutul Național de Statistică dezvăluie: 112855 morți suplimentari în 2020 și 2021 comparativ cu 2019
Sucharit Bhakdi: „Mă tem că acum vine marea înșelătorie” (video)

112000 de români morți ca urmare a politicii sanitare a guvernului (video)
Curtea de Apel București, la cererea mai multor medici, obligă Institutul Național de Sănătate Publică să schimbe definițiile de declarare a covid-19 drept pricină a morții

Amazon interzice la vînzare cartea lui C. J. Hopkins „Creșterea Reichului Nou-Normal” în Germania, Austria și Olanda
Urmează cu certitudine un colaps financiar mondial. C0vidul a fost acoperirea băncilor și guvernelor pentru a nu fi învinuite de acest lucru, este de părere Edward Dowd, fost analist financiar la Blackrock. La fel gîndea și Heiko Schoning, în 2020 (video)
Noi sfaturi ale guvernului britanic: Femeile însărcinate și cele care alăptează nu trebuie waccinate antic0vid cu Pfizer
Vaccidentele, elemente obișnuite în Noul Normal
Noul Normal: La înmormîntarea reginei Angliei, un ostaș din garda de onoare se prăbușește brusc în fața sicriului (video)
Departamentul de sănătate din Florida: Există o creștere de 84% a mortalității din boli de inimă la bărbații între 18 și 39 ani în perioada de 28 de zile care urmează waccinării antic0vid cu ARN mesager
Joseph Mercola dă în judecată Google


Marius Mioc

Variola maimuței

2022-08-24 18:11:16

Marius Mioc

Răspunsul AUR despre ieșirea României din OMS

2022-08-13 00:22:04

O parte din conducerea AUR a fost la Timișoara unde a avut un dialog cu publicul. Am întrebat cu acest prilej: Susține AUR ieșirea României din OMS? Ce răspuns am primit vedeți aici: https://mariusmioc.wordpress.com/2022/08/13/sustine-aur-iesirea-romaniei-din-oms-claudiu-tarziu-n-am-luat-in-dezbatere-ar-trebui-sa-cunoastem-argumentele-sa-nu-se-arunce-copilul-odata-cu-apa-murdara-video/

Alte articole:

Doctorul Răzvan Constantinescu: „Nu mai avem voie să lăsăm răufăcătorii nepedepsiți” (video)
Anthony Fauci și Sucharit Bhakdi au o îngrijorare comună: tuberculoza
Robert Malone despre vacsinarea copiilor (video)
Vacsinarea, stimulent al pandemiei? (video)
C0vidul și-a făcut din nou datoria: Gașca din Șanhai care contesta autoritatea lui Xi Jinping pusă cu botul pe labe (video)


Marius Mioc

Rand Paul, program de acțiune pentru rezolvarea problemei covid, documentar TVR, Wolfgang Wodarg, Reiner Fuelmich, Fox TV, Vernon Coleman

2022-08-03 01:48:58

Senatorul american Rand Paul (medic): E timpul să ne opunem. Nu ne pot aresta pe toți (video)
Rezolvarea problemei covid – program de acțiune, articol al meu care a cîștigat premiul special la concursul „Era Covid și Marea Resetare”
O nouă direcție a propagandei covid: „oamenii care poartă mască facială sînt mai atrăgători”
Doctori americani: E un război împotriva sănătății noastre care durează de zeci de ani. Industria farmaceutică întotdeauna a pus profiturile înaintea pacienților (video)
„Sechestrat printre morții vii” – nou documentar al TVR despre spitalele românești în vremea covidului (video)
– „Pacienții din linia întîi” – al treilea episod din documentarul TVR despre spitalele românești în vremea covidului (video)
Record de morți de covid în Israelul cel fruntaș la vaccinare
Wolfgang Wodarg despre vacsinurile c0vid: Unele loturi de vacsin au avut o toxicitate de 3000 de ori mai mare decît altele (video)
Avocatul Reiner Fuellmich despre procesul legat de escrocheria covid (video)
Cenzura Fox TV legată de vacsinare. „Am crezut că am fost angajată să fac jurnalism… dar ei promovează propagandă!” (video)
Dr. Vernon Coleman: Ce înseamnă cu adevărat să fii cenzurat


Marius Mioc

Tactici de manipulare, Procese legate de amenzi pandemice

2022-08-01 02:28:14

Nu v-am mai semnalat de multă vreme noutăți pe problema pandemiei, acum încerc să recuperez și cu cîteva articole mai vechi:

Tactici de manipulare (video)

Manipularea prin spiritul de turmă (video)

Curtea de Apel Timișoara a stabilit: Amenda pentru nepurtarea măștii nu poate fi temei pentru excluderea din corpul experților electorali
Cu prilejul Anului Nou, Jandarmeria îmi trimite o nouă amendă. Pentru mitingul din 21 decembrie 2021 de la București (video)

Plîngerea mea împotriva amenzilor primite în 21 decembrie 2021 la București. Definirea juridică a „idealurilor revoluției din decembrie 1989” prevăzute în Constituție, cerută cu prilejul acestei plîngeri

Procesul pentru amenda din 21 decembrie 2021, amînat după sesizarea Curții Constituționale. Raportul Jandarmeriei: „Stabilirea identității contravenientului s-a făcut prin metode specifice”

După ce mi-a respins toate cererile de dovezi în proces, Tribunalul Timiș concluzionează: „apelantul nu a făcut dovada existenţei unei alte situaţii de fapt decît cea reţinută în procesul verbal de contravenţie, deşi sarcina probei îi incumbă”

Procesul pentru amenzile din 8 și 15 noiembrie 2020. „Salvarea de vieți omenești puse în primejdie de politicile sanitare dezastruoase ale guvernului cît și apărarea Constituției și a legalității sînt interese publice majore iar apărarea acestora este legitimă, ceea ce exclude caracterul contravențional al faptei”

- Sentința Judecătoriei în procesul amenzilor din 8 și 15 noiembrie 2020

- Cum a pierdut organizatoarea mitingului din 8 noiembrie 2020 procesul cu Primăria Timișoara

- Sentința Judecătoriei: Amenda pentru nepurtatul măștii în 1 decembrie 2021 anulată

- Altă sentință a Judecătoriei Timișoara: Amenda pentru adunare publică nelegală înlocuită cu avertisment


Marius Mioc

Hotărîri de guvern privind starea de alertă anulate la Curtea de Apel Bacău; primejdiile vaccinurilor explicate de Sucharit Bhakdi și răposatul (ucisul) Andreas Noack

2022-01-01 18:43:33

Semne bune anul are! Informație importantă pentru toți cei care au primit în actuala pandemie amenzi legate de regulile pandemice: Curtea de Apel bacău a anulat, în 30 decembrie 2021, mai multe asemenea hotărîri de guvern. Hotărîrea se paote ataca cu recurs la ÎCCJ. Verificați-vă procesele verbale de amendă și dacă e trecut acolo vreuna din hotărîrile anulate, puteți invoca acest lucru în procesele de contestare a amenzii:

Curtea de Apel Bacău anulează 22 de hotărîri de guvern despre starea de alertă

Alte articole despre isteria covid-19 și a vaccinării care e legată de isteria inițială, pe care vă invit să le citiți:

Sucharit Bhakdi despre reacțiile autoimune după vaccinarea anticovid cu ARN mesager. „Uitați-vă după virusuri, herpes, EBV, CMV (…), tuberculoză, toxoplasmoză, cancer și, vă jur, veți găsi lucruri care vă vor îngrozi dacă nu se oprește această nebunie cu vaccinarea” (video)

Varujan Vosganian: Rezultatele vacsinării în Europa sînt dezastruoase. Situația epidemiologică este nu mai proastă, ci mult mai proastă decît la începutul campaniei de vaccinare

Cele 10 stadii ale genocidului

Europarlamentarul român Cristian Terheș, în fruntea luptei pentru transparență în UE (video)

Primum non nocere (Mai întîi, nu face rău) – documentar medical cu subtitrare în românește (video)

Andreas Noack dezvăluie primejdia hidroxidului de grafen din vaccinuri. A fost omorît

Iubita lui Andreas Noack povestește despre moartea acestuia (video)


Marius Mioc

Criminalizarea dizidenței; Petrică Mîțu Stoian, dorință împlinită; Gripa pisicească; Robert Malone; din trecutul Pfizer; Australia

2021-11-12 14:11:29

Marius Mioc

Efectele vaccinării explicate de dr. Charles Hoffe și filmări de la protestele din Timișoara

2021-10-26 12:37:40

Ce se afla în sîngele celor vacsinați antic0vid. Dr. Charles Hoffe explică apariția cheagurilor de sînge care produc leziuni (unele microscopice, dar în număr mare și debilitante) la inimă, plămîni, creier (video) | Blogul lui Marius Mioc (wordpress.com)

Doctor Joseph Mercola despre minciuna cu „pandemia nevaccinaților” | Blogul lui Marius Mioc (wordpress.com)

Emisiune la TV Europa Nova cu Beniamin Muj, organizator al protestelor împotriva restricțiilor covid de la Timișoara (video) | Blogul lui Marius Mioc (wordpress.com)

Feluri diferite de omorîre a oamenilor în vremea covid (video) | Blogul lui Marius Mioc (wordpress.com)

Falsificarea statisticilor pentru a pretinde eficacitatea vaccinurilor anticovid (video) | Blogul lui Marius Mioc (wordpress.com)

Timișoara, 24 octombrie 2021. Cu cît incompetența guvernanților e mai vădită, cu atît sînt mai agresivi (video) | Blogul lui Marius Mioc (wordpress.com)


Marius MiocDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...