Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!

Contactați autorul petiției

Motivul pentru care a început isteria covid (proteste de stradă la Wuhan, 2019)

2020-06-12 02:32:18

O părere personală despre motivul pentru care a început isteria covid:

Protestele din Wuhan (linc) au început în vara lui 2019. Lumea a aruncat cu pietre în forțele de ordine, au fost arestări. Pentru comuniștii chineji, rezolvarea situației din Wuhan a devenit prioritatea numărul unu. Noul coronavirus a fost doar un pretext folosit de comuniștii chineji pentru atingerea adevăratului lor scop – controlul populației. Născocind așa-zisa primejdie a virusului, au oprit orice proteste (că doar nu-i voie să se adune prea mulți oameni la un loc că se împrăștie virusul), au instalat sisteme de recunoaștere facială pe străzi (că trebuie depistați cei care nu respectă carantina; dar și eventualii participanți la proteste antiguvernamentale vor putea fi depistați odată ce sînt instalate aceste sisteme). Provincia din care face parte Wuhan a fost închisă și chinejilor din alte zone li s-a băgat în cap că cei din Wuhan sînt un fel de ciumați care au un virus mortal, deci de care e bine să te ferești. Astfel, șansele ca locuitorii din alte zone să urmeze pilda wuhanejilor și să înceapă proteste antiguvernamentale au fost reduse.

Restul lumii, văzînd reacția isterică a Chinei în fața virusului, s-a gîndit: trebuie să știe conducătorii chineji ceva, acest virus trebuie să fie realmente foarte primejdios dacă autoritățile chineze reacționează astfel. Conducătorii politici apuseni n-au vrut să-și asume riscul de a nu face nimic ca apoi să fie acuzați că prin neglijență se fac vinovați de moartea multor persoane. Un lucru n-au înțeles conducătorii politici din țările democratice, dar pentru mine, care am trăit în comunism, este lesne de înțeles: Partidul Comunist Chinez își definește altfel prioritățile. În revoluția comunistă chineză și apoi în revoluția culturală promovată de Mao (omul sub conducerea căruia China a devenit comunistă) au murit zeci de milioane de oameni. Un preț cît se poate de acceptabil pentru a asigura puterea Partidului Comunist asupra Chinei – este ceea ce mereu s-a considerat de către conducerea Partidului Comunist Chinez. Prin urmare, cînd protestele din Wuhan amenințau să devină o pildă molipsitoare care să pună în discuție autoritatea partidului, s-a considerat deplin acceptabil să se ia acele măsuri drastice – oprirea activității în acest oraș de 11 milioane de locuitori.

Pentru China, care are peste 1,4 miliarde locuitori, 11 milioane cît sînt în Wuhan e mai puțin de 1% din populație. Dacă privim la scara întregii Chine, măsurile nici n-au afectat prea mult țara – e ca și cînd în România s-ar fi băgat în carantină orașul Suceava (nu întreg județul), iar restul țării și-ar fi desfășurat activitatea normal.

Să oprești activitatea într-un oraș de 11 milioane locuitori – trebuie să existe un motiv FOARTE, FOARTE SERIOS – s-au gîndit conducătorii politici din întreaga lume. Trebuie să aibe guvernul chinez niște informații că acel virus este cu adevărat extraordinar de primejdios – e concluzia pe care au tras-o. De fapt, guvernul chinez nici o clipă n-a fost îngrijorat de virusul SARS-CoV-2. Acela a fost doar un pretext. Motivul FOARTE, FOARTE SERIOS de îngrijorare a guvernului chinez era virusul democrației – acele demonstrații de stradă care arătau că populația din Wuhan contestă pe față conducerea politică, manifestanții se iau la bătaie cu poliția.
https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/29/protestele-de-strada-din-2019-din-hong-kong-si-wuhan-motivul-isteriei-covid-inceputa-in-china-care-a-molipsit-planeta/

Partidul Comunist Chinez a realizat progrese remarcabile în ultima vreme. Pe vremea bătrînului Mao, dacă în vreo provincie lumea contesta autoritatea partidului, s-ar fi trecut la măcelărirea populației. Acum, după protestele din Wuhan din 2019, comuniștii chinezi nu s-au apucat să măcelărească populația din Wuhan, cum ar fi fost procedura maoistă standard, ci au dat celor 11 milioane de locuitori de acolo doar arest la domiciliu, născocind toată povestea cu covidul. Este o dovadă că tovarășii comuniști chinezi au devenit mult mai omenoși față de cum erau în veacul trecut.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/02/obirsia-isteriei-covid-protestele-din-wuhan-2019-video/


Marius Mioc

Ieșire în stradă la Timișoara 16 și 17 mai 2020 - filmări. Mituirea presei de către guvern

2020-05-24 02:05:46

Filmări de la protestul făcut la Timișoara, în 16 și 17 mai 2020, împotriva manipulării covid-19

Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/19/piata-operei-16-mai-2020/

17 mai, Timișoara, împotriva stării de alertă. Politicienii au luat măsuri prostești, dar nu recunosc că au greșit că și-ar distruge cariera politică. Omul are miliarde de viruși și bacterii. Sîntem pentru ei ca o planetă pe care o populează. Distanțarea socială e, psihologic, un lucru rău. Să fie apropiere între oameni, dragoste, solidaritate (video)

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/23/17-mai-timisoara-impotriva-starii-de-alerta-politicienii-au-luat-masuri-prostesti-dar-nu-recunosc-ca-au-gresit-ca-si-ar-distruge-cariera-politica-omul-are-miliarde-de-virusi-si-bacterii-sintem-p/

Legat de faptul că România stă cel mai prost în Estul Europei la numărul de morți de covid, iată statisticile din 19 mai:

 1. România 59 morți de covid la milionul de locuitori
 2. Moldova 55 morți de covid la milionul de locuitori (frații de peste Prut se țin aproape de noi)
 3. Macedonia de Nord 51 morți de covid la milionul de locuitori
 4. Slovenia 50 morți de covid la milionul de locuitori
 5. Estonia 48 morți de covid la milionul de locuitori
 6. Ungaria 48 morți de covid la milionul de locuitori
 7. Bosnia și Herțegovina 41 morți de covid la milionul de locuitori
 8. Cehia 28 morți de covid la milionul de locuitori
 9. Sîrbia 27 morți de covid la milionul de locuitori
 10. Polonia 25 morți de covid la milionul de locuitori
 11. Croația 23 morți de covid la milionul de locuitori
 12. Lituania 22 morți de covid la milionul de locuitori
 13. Belarus 19 morți de covid la milionul de locuitori
 14. Rusia 19 morți de covid la milionul de locuitori
 15. Bulgaria 16 morți de covid la milionul de locuitori
 16. Grecia 16 morți de covid la milionul de locuitori
 17. Muntenegru 14 morți de covid la milionul de locuitori
 18. Ucraina 13 morți de covid la milionul de locuitori
 19. Letonia 11 morți de covid la milionul de locuitori
 20. Albania 11 morți de covid la milionul de locuitori
 21. Slovacia 5 morți de covid la milionul de locuitori

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/20/romania-tara-cu-cele-mai-proaste-rezultate-la-combaterea-covid-din-estul-europei-spun-statisticile-date-concrete-din-surse-oficiale/

Din 19 mai pînă azi s-au mai schimbat puțin statisticile, dar România tot în frunte este (în Estul Europei). Asta trebuie subliniat cînd guvernul se laudă că a avut rezultate bune la combaterea molimei, comparînd cu țări din Vest. De fapt, România a avut cele mai proaste rezultate din Estul Europei, dar populația din Estul Europei, nefiind crescută în puf precum cei din Vest, are imunitate naturală mai bună. De unde și diferențe esențiale nu numai la covid, ci și la infecții intraspitalicești.

Legat de manipularea din presă, vedeți articolul: Guvernul liberal finanțează cu 200 milioane lei propaganda covid

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/15/guvernul-liberal-finanteaza-cu-200-milioane-lei-propaganda-covid/

Ziarele și televiziunile sînt cumpărate să susțină poveștile guvernului, și chestia asta se face pe față, nici măcar nu se ascund.


Marius Mioc

#Haiînstradă 16 mai ora 16 București / Timișoara

2020-05-15 03:07:55

Pe facebook e organizat un eveniment #Haiînstradă - 16 mai ora 16.

București - Piața Victoriei

https://www.facebook.com/events/628617887747879/

Timișoara - Bd. Revoluției (prefectură)

https://www.facebook.com/events/788703921659788/

Redau anunțul acestuia:

16 mai, 2020 ora 16:00 ! ÎN STRADĂ pentru adevăr, libertate și pedepsirea infractorilor. Ne vom plimba perfect pașnic dorindu-ne următoarele:

1. Adevărul despre câți bani a sifonat Statul Român cu ocazia stării de urgență.

2. Adevărul despre câți oameni au murit DIN CAUZA „carantinei” precum și numărul real al deceselor datorate virusului chinezesc – în condițiile în care inclusiv oficiali din Ministerul Sănătății admit că sunt mult mai puține decât într-un sezon de gripă obișnuit.

3. Ridicarea imediată a absolut tuturor restricțiilor sociale și lăsată responsabilitatea indivizilor. Închiderea locurilor de joacă pentru copii (afecați exact deloc de virusul chinezesc) este o crimă în sine.

4. Ridicarea de îndată a tuturor restricțiilor asupra economiei și eliminarea standardelor duble. Să poți pleca la sparanghel în Germania cu avionul dar nu și cu autocarul unei firme românești reprezintă un abuz în sine.

5. Demisia cabinetului Ludovic Orban precum și demararea mai multor anchete penale împotriva tuturor membrilor actualului cabinet.

6. Nesupunerea civică față de toate aberațiile promovate în public de Klaus Iohannis, Marcel Vela și alți oficiali cu apucături dictatoriale.

7. Demararea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis din funcție pentru multiple încălcări ale Constituției. Referendumul pentru demiterea acestui agent al urii și dezbinării trebuie să aibă loc cât mai curând cu putință.

8. Anularea de îndată a tuturor deciziilor ANCOM care au cenzurat website-uri și publicații în România. Cenzura de orice fel este interzisă. RESPECTAȚI CONSTITUȚIA!

9. Redeschiderea de îndată a tuturor unităților spitalicești și încetarea mascaradei panicarde în spatele căreia se ascund orori care duc la moartea multor oameni de afecțiuni altfel tratabile dar amânate pe motiv de covid19.

10. Introducerea pedepsei personale pentru toți oficialii care au girat dictatura liberalo-militară. Toate pierderile financiare suferite fără absolut niciun motiv de oameni nevinovați care n-au greșit nimănui ar trebui suportate din buzunarul și averea oficialilor care au luat deciziile ce au dus la aceste pierderi.

11. Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății. Ca și în 2009, și de data aceasta OMS s-a dovedit un propagator de minciuni și recomandări vădit și intenționat false. De ce să mai plătească contribuabilul român pentru acest DSP planetar?

Întrucât PGMB face prea complicată orice autorizare a unui protest, noi vom merge doar la plimbare. Plimbarea este un drept fundamental al omului care nu poate fi restrâns nici de Primărie, nici de Marcel Vela, nici de Klaus Iohannis și nici de nimeni.

Progresul și prosperitatea se obțin prin indivizi luând decizii pentru ei înșiși – nu prin paternalism dictatorial liberalo-militar!

Indivizii sunt, desigur, liberi să organizeze astfel de plimbări și în alte orașe ale țării.

#HaiAFARĂ
#HaiÎnStrada


Marius Mioc

Stare de alertă în loc de stare de urgență

2020-05-14 16:32:52

Parlamentul a votat stare de alertă, care este tot un fel de stare de urgență cu nume schimbat.

La Camera Deputaților au fost 257 de voturi pentru, 26 împotrivă, 5 abțineri, iar 3 parlamentari nu au votat.

Ca și la prelungirea stării de urgență, doar ALDE și Pro România au refuzat să susțină.

https://magnanews.ro/2020/05/starea-de-alerta-votata-de-deputati-cu-258-de-voturi-pentru-si-26-impotriva/

Starea de alertă intră în vigoare la 3 zile după publicarea în Monitorul Oficial, conform constituției.

Fiindcă au întîrziat cu votarea în parlament rămîn 3 zile descoperite, fără stare de urgență ori de alertă.
PSD i-a propus lui Iohanis să dea decret pentru acoperirea celor 3 zile

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23996214-psd-cere-lui-iohannis-rezolve-problema-celor-trei-zile-vid-legislativ-dupa-incetarea-starii-urgenta-care-este-solutia.htm

Practic PSD face un joc politicianist pervers, vrea să cîștige voturi pe seama nemulțumirii populației față de restricțiile aduse de guvern, dar de fapt susțin restricțiile.

Oricum, un decret a lui Iohannis ar fi neconstituțional, dacă primiți amendă în aceste 3 zile constestați-o și veți cîștiga. Curtea Constituțională a spus deja că doar prin lege votată în parlament se pot restrînge drepturi.

Dezastrul produs în sistemul medical românesc de lupta cu covidul, că rămîn pacienți de alte boli fără îngrijire, se paote vedea și din comentariile oamenilor pe pagina facebook Raed Arafat. Citiți https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/13/comentarii-pe-pagina-de-facebook-a-lui-raed-arafat/

Mai vedeți și articol din Washington Times: „Covid-19 se arată a fi o mare înșelătorie răspîndită de mijloacele de informare în masă” https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/12/washington-times-covid-19-se-arata-a-fi-o-mare-inselatorie-raspindita-de-mijloacele-de-informare-in-masa/

 

 


Marius Mioc

Dosare penale și cenzură pentru a se menține propaganda autorităților

2020-05-11 00:28:10

Omul politic Viorel Cataramă a mers la Bărbulești și s-a îmbrățișat cu persoane infectate cu covid, ca să dovedească că nu trebuie să ne temem de acest virus. Parchetul i-a deschis dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”

La Botoșani poliția a început cercetări pentru că a apărut un filmuleț dintr-o secție de infectați cu covid, unde lumea cîntă și dansează alături de un cadru medical, și asta pică rău pentru propaganda care ne spune cît de groaznică boală e covidul

Amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/11/combaterea-propagandei-autoritatilor-in-problema-covid-se-lasa-cu-dosare-penale/

În paralele cu dosare penale, se practică și cenzura. Autoritățile au interzis cîteva saituri care au publicat articole împotriva politicii oficiale pe subiectul covid. În paralel, se practică cenzura de către facebook, youtube, iar google are grijă ca la căutări să apară numai saituri care susțin politica Organizației Mondiale a Sănătății pe tema coronavirusului. Vă amintesc că există și alte motoare de căutare în afară de google.

Amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/25/cenzura-in-vremea-coronavirusului/

Cît de bune sînt testele care determină prezența coronavirusului a verificat președintele Tanzaniei. A trimis la un laborator de testare pentru covid, fără ca laboratorul să știe, probe luate de la capră, oaie, iepure, ulei de motor, fructe (etichetîndu-le ca și cînd ar proveni de la oameni). Laboratorul a dat răspunsul că fructele și capra sînt infectate cu coronavirus. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/09/presedintele-tanzaniei-testul-coronavirus-la-capra-si-fruct-a-iesit-pozitiv-video/


Marius Mioc

Curtea Constituțională anulează OUG 34/2020; votul în parlament; Secretar de stat confirmă că am avut dreptate cu ce scriam în petiție

2020-05-08 11:34:14

Curtea Constituțională a anulat OUG 34/2020 prin care au crescut amenzile date pentru nerespectarea stării de urgență. Cei care ați primit amenzi pe baza acestei ordonanțe, contestați-le în justiție și vor fi anulate

https://www.g4media.ro/curtea-constitutionala-a-admis-sesizarea-avocatului-poporului-impotriva-ordonantei-de-urgenta-care-instituie-amenzi-de-pana-la-20-000-de-lei-pentru-nerespectarea-izolarii-amenzile-uriase-sunt-necons.html

În parlament, cînd s-a votat prelungirea stării de urgență, au fost 29 voturi împotrivă și 5 abțineri, restul de 404 voturi au fost pentru.
După declarații publice au votat împotrivă ALDE și Pro România, dar n-am găsit o listă cu fiecare parlamentar în parte să văd cum au votat. Dacă cineva are o asemenea listă, să mi-o trimită și fac un anunț aici.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/parlamentul-voteaza-online-decretul-presedintelui-de-prelungire-a-starii-de-urgenta-1292735

Unul din lucrurile pe care le scriam în petiție, că se minte cu privire la covid declarîndu-se morți de covid persoane care au murit din alte motive, dar aveau întîmplător virusul în organism, a fost confirmat de secretarul de stat de la Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan
https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/07/secretarul-de-stat-din-ministerul-sanatatii-horatiu-moldovan-confirma-ce-scria-blogul-lui-marius-mioc-inca-din-luna-martie/


Marius Mioc

Ticăloșie guvernamentală: interzicerea autopsiilor la morții infectați cu noul coronavirus

2020-04-26 18:53:31

#RaportăricapevremealuiCeaușescu

Prin Ordinul Ministerului Sănătăți nr. 436 din 13 martie 2020 s-a aprobat protocolul specific privind managementul cazurilor de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), respectivul protocol (linc) fiind publicat în Monitorul Oficial nr. 207 din 13 martie 2020, respectarea lui fiind astfel obligatorie de către cadrele medicale. Prin acest protocol nu se mai fac autopsii la morții infectați (sau numai bănuiți!) că ar avea noul coronavirus. Scopul este să se poată minți cu privire la numărul morților, să se pretindă că toți morții care aveau întîmplător virusul în organism au murit datorită acestui virus, și astfel să se poată justifica măsurile politrucilor.

Amănunte despre asta, dar și comentarii ale medicului legist Vasile Astărăstoae, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie din Iași și fost președinte al Colegiului Medicilor din România, la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/26/ticalosia-autoritatilor-interzicerea-autopsiilor-la-cazurile-mortilor-infectati-cu-noul-coronavirus-comentariile-lui-vasile-astarastoae/


Marius Mioc

Petiție „Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății” și cenzura internetului

2020-04-25 18:02:41

O nouă petiție - „Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății”, pe care vă invit s-o susțineți și să răspîndiți vestea despre ea: https://www.petitieonline.com/ieirea_romaniei_din_organizaia_mondial_a_sntii

Cu privire la cenzura și manipularea informației în problema covid-19, vedeți articolul „Cenzura în vremea coronavirusului” https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/25/cenzura-in-vremea-coronavirusului/

S-a ajuns la un nou nivel, nu doar că google, youtube, facebook au grijă să nu apară în căutări articole cu păreri despre covid-19 contrare Organizației Mondiale a Sănătății, dar autoritățile române au trecut direct la interzicerea unor saituri care contraziceau politica oficială.


Marius Mioc

Trimitere petiție către parlamentari

2020-04-15 23:20:16

Am trimis prin e-mail această petiție către senatori și deputați, care urmează să voteze cu privire la decretul de prelungire a stării de urgență dat de Iohannis
N-am știut toate adresele de e-mail corecte, fiindcă am primit multe mesaje de eroare - că nu s-a putut trimite mesajul - mai ales de la Camera Deputaților.

La mesaj a fost anexat tabelul cu lista de semnături, unde apar și comentariile pe care le-ați adăugat, cei care ați vrut să adăugați comentarii.

Cînd am trimis mesajul către senatori aveam 645 semnături confirmate, cînd am trimis către deputați aveam 649 semnături. Mai erau 128 semnături neconfirmate care n-au putut fi incluse în tabelul de semnături.

Puteți lua și dumneavoastră legătură cu parlamentarii ca să le spuneți să nu voteze prelungirea stării de urgență. În 16 aprilie se votează, și am înțeles că se face vot on-line. Mi se pare bătaie de joc pentru democrație ca parlamentul să voteze on-line. Și în timp de război parlamentul ar trebui să se întrunească.


Marius Mioc

Manipularea numărului morților în isteria covid-19

2020-04-14 15:02:23

Pe youtube am pus filmări cu traducere românească:

- doctorița americană Annie Bukacek (30 ani experiență) explică cum se manipulează numărul morților în isteria covid-19

https://youtu.be/EsvOqB9ee1s

- „Eveniment 201” simulare a unei epidemii cu un nou coronavirus făcută în 18 octombrie 2019 la Centrul pentru Siguranța Sănătății de la Universitatea John Hopkins din SUA, în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates. Au prevăzut că vor fi 65 milioane morți și scădere economică de 11% pe plan mondial. Între recomandările adoptate, inundarea canalelor media cu informații oficiale care să susțină politica guvernelor și cenzura „știrilor false”, adică a celor care nu vin pe canalele oficiale. Pentru aceasta s-a vorbit de parteneriat public-privat, adică guvernele trebuie să coopereze cu trusturile de presă și cu platformele de social media ca să fie favorizate informațiile oficiale și cenzurate sau minimalizate informațiile care ar pune la îndoială politica oficială. Aceste recomandări le vedem aplicate acum în cazul covid. Mie mi s-au șters 2 filmări de pe youtube și deasemeni mi s-a șters și canalul vimeo, unde pusesem filmările cenzurate de pe youtube
https://youtu.be/X7hVRd4918k

- Legat de faptul că mi s-a șters canalul vimeo (e știre recentă; canalul îl aveam de cîțiva ani, dar abia acum pusesem filmări cu covid-19) vedeți https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/13/vimeo-mi-a-sters-contul/

- În Germania se intensifică presiunile pentru ridicarea restricțiilor. Profesorul Sucharit Bhakdi se adresează Angelei Merkel: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/09/profesor-sucharit-bhakdi-5-intrebari-catre-angela-merkel-in-infectiologie-a-fost-mereu-o-deosebire-elementara-intre-infectie-si-boala-un-studiu-facut-in-franta-arata-ca-mortalitatea-la-covid-19-e-a/

Legat de faptul că isteria covid-19 efectiv ucide, o știre ProTV:

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce medicii nu i-au operat o hernie, de teamă că ar fi avut Covid-19

https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/un-tanar-de-25-de-ani-a-murit-dupa-ce-medicii-nu-i-au-operat-o-hernie-de-teama-ca-ar-fi-avut-covid-19.html

Cine va da socoteală pentru oamenii care efectiv au murit, dar nu datorită covid, ci fiindcă spitalele nu mai tratează cum trebuie pacienți care au alte boli decît covid (în timp ce sînt internați infectați cu covid fără simptoame ori cu simptoame ușoare, care n-au nevoie de spitalizare)?


Marius MiocDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

 • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
 • Contactați-vă prietenii
  1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
  2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
  3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...