Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!

Contactați autorul petiției

Propaganda OMS; hidroxiclorochina și remdesivirul - leacuri pentru covid

2020-08-08 18:10:53

Cîteva articole noi pe tema covid-19

– Organizația Mondială a Sănătății caută persoane cu influență care să-i promoveze propaganda covid (despre acțiunile OMS)
– Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină (leac pentru covid) (video) (filmarea a fost cenzurată pe facebook, youtube, teiter și vimeo, deși a avut zeci de milioane de urmăritori; găsiți în articol linc la filmare pe bitchute)

România primește 25000 de doze de remdesivir - leac anticovid. Veste bună sau proastă? (despre remdesivir, leac care se dorește folosit și în România pentru covid)


Marius Mioc

Mafia farmaceutică mondială

2020-07-27 23:56:03

Philippe Douste-Blazy, fost ministru al sănătății din Franța, candidat la funcția de director al Organizației Mondiale a Sănătății în 2017 și fost subsecretar general al Națiunilor Unite (a 3-a persoană în ierarhia ONU) vorbește despre mafia industriei farmaceutice în contextul molimei covid. „Unii se gîndesc la mortalitate, la suferință, alții la dolari”, zice Douste-Blazy. Discuția a avut loc în contextul în care s-a descoperit că una dintre cele mai prestigioase reviste medicale internaționale, „The Lancet”, a publicat un studiu fals menit să descurajeze folosirea hidroxiclorochinei la tratamentul covid (revista și-a recunoscut greșeala și și-a retras studiul).

Înregistrare video cu subtitrare în română pe canalul meu bitchute https://www.bitchute.com/video/kwOeU5g8blzY/

Articol de James Todaro (doctor în medicină) „21 miliarde de motive de a discredita hidroxiclorochina ca tratament pentru covid” https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/27/james-todaro-doctor-in-medicina-21-miliarde-de-motive-de-a-discredita-hidroxiclorochina-ca-tratament-pentru-covid/ (rezumat în română, găsiți trimitere și la articolul complet în engleză)


Marius Mioc

Cenzură la youtube

2020-07-25 01:11:53

Youtube a șters mai multe filmări de pe canalul meu, legate de problema coronavirusului. Ca urmare, am hotărît să-mi deschid canal pe altă platformă video, bitchute. Deocamdată, pe proaspăt inauguratul canal al meu bitchute am pus 5 filmări despre coronavirus și despre legea carantinării care fuseseră șterse de youtube.

Amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/23/cenzura-youtube-continua-noul-meu-cont-pe-platforma-video-bitchute/

Noul meu canal video: https://www.bitchute.com/channel/dIrgsgJoQ4wg/


Marius Mioc

Doctorul ieșean Răzvan Constantinescu despre minciuna covid

2020-06-16 00:10:09

Marius Mioc

Trimitere petiție către parlamentari

2020-06-15 09:01:06

Am trimis prin e-mail petiția către parlamentari, avînd atașată și lista semnăturilor, cerîndu-le să nu voteze prelungirea stării de alertă. Deși petiția se referă la starea de urgență, din textul ei rezultă că semnatarii consideră că problema covid este falsă, și prin urmare consider că sînt și împotriva stării de alertă.

Nu am lista corectă al e-mailurilor parlamentarilor și unii și-au dezactiva căsuța de e-mail de la camera deputaților ori senat, de aceea mi-au venit și multe răspunsuri precum că mesajul nu a putut fi trimis. Un singur parlamentar mi-a răspuns că va analiza petiția fără să spună dacă e de acord sau nu cu ea. Oricum, vom vedea la vot, cînd se votează prelungirea stării de alertă.

Pentru bacalaureatul de anul ăsta, propun următoarea problemă la matematică:

În România s-au făcut 560596 teste pentru depistarea infectării cu covid, adică 29133 teste la milionul de locuitori. Au fost 73 morți covid la milionul de locuitori
În Belarus s-au făcut 714324 teste pentru depisarea infectării cu covid, adică 75594 teste la milionul de locuitori. Au fost 32 morți covid la milionul de locuitori.

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

În România s-a stat acasă ca să se salveze vieți și s-au luat alte măsuri de prevenire a infectării (distanțare socială, purtatul măștilor). În Belarus nu s-a luat nici o măsură specială de prevenire a răspîndirii covid (nici măcar mecurile de fotbal nu s-au oprit).
Să se calculeze cîte vieți a salvat Klaus Iohannis prin faptul că a instituit măsurile de distanțare socială.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/15/sugestie-de-problema-pentru-examenul-de-bacalaureat/


Marius Mioc

Miting la București, sîmbătă 13 iunie ora 17 împotriva prelungirii stării de alertă

2020-06-12 03:17:31

Sîmbătă 13 iunie de la ora 17, în Piața Victoriei din București se va desfășura un miting împotriva prelungirii stării de alertă.

Anunțul pe facebook pentru acest miting: 

Vă așteptăm sâmbătă după-amiază (ora 17.00) în Piața Victoriei să protestăm împotriva prelungirii stării de alertă și a suprimarii libertăților!
Țara are nevoie de oameni curajoși, frica distruge România!
Protest organizat de Mișcarea Patrioților Români.

https://www.facebook.com/events/743891289717886/


Marius Mioc

Ordin al ministrului sănătății pentru umflarea numărului de morți covid

2020-06-12 02:49:24

Falsificarea datelor în scopul menținerii minciunii covid-19 ajunge la noi culmi prin ordinul nr. 961/2020 al ministrului sănătății Nelu Tătaru, publicat în Monitorul Oficial nr. 460 din 29 mai 2020 (linc). La art. I pct. 2 al acestui ordin, e scris, printre altele: „Cazurile confirmate COVID soldate cu deces la care testele RT-PCR în dinamică din spută/aspirat bronșic sunt negative (2 teste) pot fi considerate deces datorat infecției cu SARS-CoV-2 dacă clinicianul evidențiază semne și simptome înalt sugestive și decesul este corelat cu evoluția clinică determinată de COVID. În situația în care apare necesitatea clarificării cauzei decesului, se indică examene RT-PCR din țesut pulmonar recoltat de către medicul specialist anatomie patologică/medicină legală fără a fi necesară necropsia”.

SARS-CoV-2 este numele științific al virusului care provoacă boala covid-19. Ce înseamnă acest ordin? Ai un bolnav cu pneumonie care moare. Pneumonia poate fi determinată de virusul SARS-CoV-2, dar și de o mulțime de alți viruși ori bacterii. Simptoamele pneumoniei sînt aceleași, indiferent că e pneumonie covid ori pneumonie determinată, de pildă, de pneumococ. Orice bolnav de pneumonie are așadar „simptome înalt sugestive” care „se corelează cu evoluția clinică determinată de COVID”. În principiu, la un asemenea bolnav nu se poate ști care a fost microbul ucigaș – covidul (SARS-CoV-2), pneumococul, ori diferiți alți viruși gripali care sînt în circulație, inclusiv viruși mai vechi din grupa coronavirusurilor. Prin teste se pot determina ce viruși și bacterii a avut bolnavul respectiv în organism și astfel face o presupunere mai exactă a pricinei morții, dar niciodată nu se testează toate virusurile și bacteriile posibil cauzatoare de pneumonie, că ar trebui făcute 100 de teste. Un om are în general mai multe feluri de viruși și bacterii în organism, și poate avea concomitent în el mai multe feluri de viruși și bacterii care pot provoca penumonie. Așadar, nici măcar cînd se determină sigur că un om mort de pneumonie a avut în el virusul SARS-CoV-2, nu se poate ști că într-adevăr acest virus a provocat moartea. Îl citez pe Wolfgang Wodarg, fost președinte al comisiei de sănătate a Consiliului Europei, dintr-o intervenție pe care am mai prezentat-o (linc)„dacă au murit din pricina coronavirusului ori datorită altui virus în timp ce aveau și coronavirus nu poate fi stabilit cu siguranță”.

Cu noul ordin al ministrului sănătății Nelu Tătaru se ajunge la o treaptă suplimentară pe scara falsificării: chiar dacă există 2 teste despre prezența noului coronavirus cu rezultat negativ, tot se poate declara mortul respectiv ca fiind ucis de covid! Odată declarat covidul pricină a morții, se aplică procedura stropirii leșului cu formol și băgării într-un sac sigilat pe care nici familia nu are voie să-l deschidă, procedură care a fost adoptată încă din 13 martie (linc). Prin stropirea cu formol a leșului se distrug virușii și bacteriile existente. Prin urmare, nici la o eventuală anchetă judiciară ulterioară în care s-ar dezgropa mortul, nu s-ar mai putea stabili dacă a avut sau nu covid, fiindcă se poate spune că virusul a existat dar a fost distrus de formol. Cu alte cuvinte, Ministerul Sănătății s-a asigurat că vor fi distruse toate urmele care ar dovedi că raportarea de mort covid a fost falsă.

Testele au o marjă de nesiguranță, apar rezultate fals pozitive sau fals negative. Tocmai de aia procedura spune că trebuie făcute 2 teste pentru ca rezultatul să fie considerat concludent. Probabil marja de nesiguranță va fi pretextul invocat de guvern pentru aceste noi directive. Motivul real este însă interesul politic. Guvernul are interes politic să arate că relaxarea restricțiilor a dus la creșterea numărului de morți de covid, și astfel să mențină în populație ideea că restricțiile au fost necesare. Iar pentru acest interes politic (care se îmbină cu multe interese financiare), nu se va da în lături de la falsificarea datelor legate de covid, această falsificare fiind de altfel un sport mondial.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/10/ordin-al-ministrului-sanatatii-se-pot-declara-morti-de-covid-si-dupa-2-teste-covid-cu-rezultat-negativ/

Pentru a scăpa de isteria covid, un lucru absolut necesar e eliminarea stimulentelor financiare pentru raprotarea acestei boli.

Mai multe amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/08/o-necesitate-pentru-stoparea-molimei-covid-eliminarea-tuturor-stimulentelor-financiare-pentru-aceasta-boala/


Marius Mioc

Motivul pentru care a început isteria covid (proteste de stradă la Wuhan, 2019)

2020-06-12 02:32:18

O părere personală despre motivul pentru care a început isteria covid:

Protestele din Wuhan (linc) au început în vara lui 2019. Lumea a aruncat cu pietre în forțele de ordine, au fost arestări. Pentru comuniștii chineji, rezolvarea situației din Wuhan a devenit prioritatea numărul unu. Noul coronavirus a fost doar un pretext folosit de comuniștii chineji pentru atingerea adevăratului lor scop – controlul populației. Născocind așa-zisa primejdie a virusului, au oprit orice proteste (că doar nu-i voie să se adune prea mulți oameni la un loc că se împrăștie virusul), au instalat sisteme de recunoaștere facială pe străzi (că trebuie depistați cei care nu respectă carantina; dar și eventualii participanți la proteste antiguvernamentale vor putea fi depistați odată ce sînt instalate aceste sisteme). Provincia din care face parte Wuhan a fost închisă și chinejilor din alte zone li s-a băgat în cap că cei din Wuhan sînt un fel de ciumați care au un virus mortal, deci de care e bine să te ferești. Astfel, șansele ca locuitorii din alte zone să urmeze pilda wuhanejilor și să înceapă proteste antiguvernamentale au fost reduse.

Restul lumii, văzînd reacția isterică a Chinei în fața virusului, s-a gîndit: trebuie să știe conducătorii chineji ceva, acest virus trebuie să fie realmente foarte primejdios dacă autoritățile chineze reacționează astfel. Conducătorii politici apuseni n-au vrut să-și asume riscul de a nu face nimic ca apoi să fie acuzați că prin neglijență se fac vinovați de moartea multor persoane. Un lucru n-au înțeles conducătorii politici din țările democratice, dar pentru mine, care am trăit în comunism, este lesne de înțeles: Partidul Comunist Chinez își definește altfel prioritățile. În revoluția comunistă chineză și apoi în revoluția culturală promovată de Mao (omul sub conducerea căruia China a devenit comunistă) au murit zeci de milioane de oameni. Un preț cît se poate de acceptabil pentru a asigura puterea Partidului Comunist asupra Chinei – este ceea ce mereu s-a considerat de către conducerea Partidului Comunist Chinez. Prin urmare, cînd protestele din Wuhan amenințau să devină o pildă molipsitoare care să pună în discuție autoritatea partidului, s-a considerat deplin acceptabil să se ia acele măsuri drastice – oprirea activității în acest oraș de 11 milioane de locuitori.

Pentru China, care are peste 1,4 miliarde locuitori, 11 milioane cît sînt în Wuhan e mai puțin de 1% din populație. Dacă privim la scara întregii Chine, măsurile nici n-au afectat prea mult țara – e ca și cînd în România s-ar fi băgat în carantină orașul Suceava (nu întreg județul), iar restul țării și-ar fi desfășurat activitatea normal.

Să oprești activitatea într-un oraș de 11 milioane locuitori – trebuie să existe un motiv FOARTE, FOARTE SERIOS – s-au gîndit conducătorii politici din întreaga lume. Trebuie să aibe guvernul chinez niște informații că acel virus este cu adevărat extraordinar de primejdios – e concluzia pe care au tras-o. De fapt, guvernul chinez nici o clipă n-a fost îngrijorat de virusul SARS-CoV-2. Acela a fost doar un pretext. Motivul FOARTE, FOARTE SERIOS de îngrijorare a guvernului chinez era virusul democrației – acele demonstrații de stradă care arătau că populația din Wuhan contestă pe față conducerea politică, manifestanții se iau la bătaie cu poliția.
https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/29/protestele-de-strada-din-2019-din-hong-kong-si-wuhan-motivul-isteriei-covid-inceputa-in-china-care-a-molipsit-planeta/

Partidul Comunist Chinez a realizat progrese remarcabile în ultima vreme. Pe vremea bătrînului Mao, dacă în vreo provincie lumea contesta autoritatea partidului, s-ar fi trecut la măcelărirea populației. Acum, după protestele din Wuhan din 2019, comuniștii chinezi nu s-au apucat să măcelărească populația din Wuhan, cum ar fi fost procedura maoistă standard, ci au dat celor 11 milioane de locuitori de acolo doar arest la domiciliu, născocind toată povestea cu covidul. Este o dovadă că tovarășii comuniști chinezi au devenit mult mai omenoși față de cum erau în veacul trecut.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/02/obirsia-isteriei-covid-protestele-din-wuhan-2019-video/


Marius Mioc

Ieșire în stradă la Timișoara 16 și 17 mai 2020 - filmări. Mituirea presei de către guvern

2020-05-24 02:05:46

Filmări de la protestul făcut la Timișoara, în 16 și 17 mai 2020, împotriva manipulării covid-19

Piața Operei, 16 mai 2020. Stăm cel mai prost din Estul Europei la număr de morți de covid. Să încerci să oprești un virus ținînd lumea în casă e ca și cînd ai aduna apă cu sita (video)

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/19/piata-operei-16-mai-2020/

17 mai, Timișoara, împotriva stării de alertă. Politicienii au luat măsuri prostești, dar nu recunosc că au greșit că și-ar distruge cariera politică. Omul are miliarde de viruși și bacterii. Sîntem pentru ei ca o planetă pe care o populează. Distanțarea socială e, psihologic, un lucru rău. Să fie apropiere între oameni, dragoste, solidaritate (video)

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/23/17-mai-timisoara-impotriva-starii-de-alerta-politicienii-au-luat-masuri-prostesti-dar-nu-recunosc-ca-au-gresit-ca-si-ar-distruge-cariera-politica-omul-are-miliarde-de-virusi-si-bacterii-sintem-p/

Legat de faptul că România stă cel mai prost în Estul Europei la numărul de morți de covid, iată statisticile din 19 mai:

 1. România 59 morți de covid la milionul de locuitori
 2. Moldova 55 morți de covid la milionul de locuitori (frații de peste Prut se țin aproape de noi)
 3. Macedonia de Nord 51 morți de covid la milionul de locuitori
 4. Slovenia 50 morți de covid la milionul de locuitori
 5. Estonia 48 morți de covid la milionul de locuitori
 6. Ungaria 48 morți de covid la milionul de locuitori
 7. Bosnia și Herțegovina 41 morți de covid la milionul de locuitori
 8. Cehia 28 morți de covid la milionul de locuitori
 9. Sîrbia 27 morți de covid la milionul de locuitori
 10. Polonia 25 morți de covid la milionul de locuitori
 11. Croația 23 morți de covid la milionul de locuitori
 12. Lituania 22 morți de covid la milionul de locuitori
 13. Belarus 19 morți de covid la milionul de locuitori
 14. Rusia 19 morți de covid la milionul de locuitori
 15. Bulgaria 16 morți de covid la milionul de locuitori
 16. Grecia 16 morți de covid la milionul de locuitori
 17. Muntenegru 14 morți de covid la milionul de locuitori
 18. Ucraina 13 morți de covid la milionul de locuitori
 19. Letonia 11 morți de covid la milionul de locuitori
 20. Albania 11 morți de covid la milionul de locuitori
 21. Slovacia 5 morți de covid la milionul de locuitori

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/20/romania-tara-cu-cele-mai-proaste-rezultate-la-combaterea-covid-din-estul-europei-spun-statisticile-date-concrete-din-surse-oficiale/

Din 19 mai pînă azi s-au mai schimbat puțin statisticile, dar România tot în frunte este (în Estul Europei). Asta trebuie subliniat cînd guvernul se laudă că a avut rezultate bune la combaterea molimei, comparînd cu țări din Vest. De fapt, România a avut cele mai proaste rezultate din Estul Europei, dar populația din Estul Europei, nefiind crescută în puf precum cei din Vest, are imunitate naturală mai bună. De unde și diferențe esențiale nu numai la covid, ci și la infecții intraspitalicești.

Legat de manipularea din presă, vedeți articolul: Guvernul liberal finanțează cu 200 milioane lei propaganda covid

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/15/guvernul-liberal-finanteaza-cu-200-milioane-lei-propaganda-covid/

Ziarele și televiziunile sînt cumpărate să susțină poveștile guvernului, și chestia asta se face pe față, nici măcar nu se ascund.


Marius Mioc

#Haiînstradă 16 mai ora 16 București / Timișoara

2020-05-15 03:07:55

Pe facebook e organizat un eveniment #Haiînstradă - 16 mai ora 16.

București - Piața Victoriei

https://www.facebook.com/events/628617887747879/

Timișoara - Bd. Revoluției (prefectură)

https://www.facebook.com/events/788703921659788/

Redau anunțul acestuia:

16 mai, 2020 ora 16:00 ! ÎN STRADĂ pentru adevăr, libertate și pedepsirea infractorilor. Ne vom plimba perfect pașnic dorindu-ne următoarele:

1. Adevărul despre câți bani a sifonat Statul Român cu ocazia stării de urgență.

2. Adevărul despre câți oameni au murit DIN CAUZA „carantinei” precum și numărul real al deceselor datorate virusului chinezesc – în condițiile în care inclusiv oficiali din Ministerul Sănătății admit că sunt mult mai puține decât într-un sezon de gripă obișnuit.

3. Ridicarea imediată a absolut tuturor restricțiilor sociale și lăsată responsabilitatea indivizilor. Închiderea locurilor de joacă pentru copii (afecați exact deloc de virusul chinezesc) este o crimă în sine.

4. Ridicarea de îndată a tuturor restricțiilor asupra economiei și eliminarea standardelor duble. Să poți pleca la sparanghel în Germania cu avionul dar nu și cu autocarul unei firme românești reprezintă un abuz în sine.

5. Demisia cabinetului Ludovic Orban precum și demararea mai multor anchete penale împotriva tuturor membrilor actualului cabinet.

6. Nesupunerea civică față de toate aberațiile promovate în public de Klaus Iohannis, Marcel Vela și alți oficiali cu apucături dictatoriale.

7. Demararea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis din funcție pentru multiple încălcări ale Constituției. Referendumul pentru demiterea acestui agent al urii și dezbinării trebuie să aibă loc cât mai curând cu putință.

8. Anularea de îndată a tuturor deciziilor ANCOM care au cenzurat website-uri și publicații în România. Cenzura de orice fel este interzisă. RESPECTAȚI CONSTITUȚIA!

9. Redeschiderea de îndată a tuturor unităților spitalicești și încetarea mascaradei panicarde în spatele căreia se ascund orori care duc la moartea multor oameni de afecțiuni altfel tratabile dar amânate pe motiv de covid19.

10. Introducerea pedepsei personale pentru toți oficialii care au girat dictatura liberalo-militară. Toate pierderile financiare suferite fără absolut niciun motiv de oameni nevinovați care n-au greșit nimănui ar trebui suportate din buzunarul și averea oficialilor care au luat deciziile ce au dus la aceste pierderi.

11. Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății. Ca și în 2009, și de data aceasta OMS s-a dovedit un propagator de minciuni și recomandări vădit și intenționat false. De ce să mai plătească contribuabilul român pentru acest DSP planetar?

Întrucât PGMB face prea complicată orice autorizare a unui protest, noi vom merge doar la plimbare. Plimbarea este un drept fundamental al omului care nu poate fi restrâns nici de Primărie, nici de Marcel Vela, nici de Klaus Iohannis și nici de nimeni.

Progresul și prosperitatea se obțin prin indivizi luând decizii pentru ei înșiși – nu prin paternalism dictatorial liberalo-militar!

Indivizii sunt, desigur, liberi să organizeze astfel de plimbări și în alte orașe ale țării.

#HaiAFARĂ
#HaiÎnStrada


Marius MiocDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

 • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
 • Contactați-vă prietenii
  1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
  2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
  3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...