SUSŢINE PANDURII - ECHIPA ORAŞULUI TÂRGU JIU!

Contactați autorul petiției

Mulțumim tuturor celor care au semnat petiția online pentru susținerea echipei Pandurii Târgu Jiu

2019-01-28 19:52:21

  Mulţumindu-vă pentru susţinere şi pentru sutele de mesaje emoţionante transmise, vă anunţăm pe această cale ca ne apropiem de 3000 de semnături VALIDATE.

    În pagina de administrare a petiţiei deja am depăşit 3000 de semnături dar o parte dintre cei care au semnat fie folosind contul de facebook, fie mailul personal sau de serviciu, au omis sa îsi valideze semnătura. Sunt câteva sute de astfel de cazuri iar aceste semnături nu se regăsesc încă pe site-ul care găzduieşte petiţia şi ele nu vor deveni publice decât după validare. Ne confruntăm şi cu câteva cazuri de semnături duble, de pe aceiaşi adresă de mail dar de la persoane diferite, din aceiaşi familie probabil, şi vă anunţăm cu regret că acestea sunt imposibil de validat, aceasta este politica site-ului şi este normal, pentru că altfel nu ar avea nici un control asupra numărului de semnatari. O semnătură este valabilă doar dacă vine de pe o singură adresă de mail valabilă. Deci nu puteţi semna de două ori cu aceiaşi adresă de facebook sau acelaşi mail.   Va reamintim ca politica site-ului www.petitieonline.com , publicată la capitolul Politică de confidenţialitate, este de a NU înregistra semnăturile nevalidate de cei care si-au dat acordul de a semna petitia. Deci acordul dumneavoastră manifestat pe site-ul www.petitieonline.com de a semna petiția introducând numele şi adresa de mail sau facebook, nu este valabil fără o confirmare din emailul personal.

Din pagina de administrare a site-ului www.petitieonline.com s-au retrimis mai multe mailuri de confirmare tuturor celor care nu au confirmat semnăturile până acum. Aşadar verificaţi mailul personal introdus pe site şi validaţi semnătura. Precizăm că mailurile dumneavoastră nu vor fi făcute publice, aceasta fiind politica siteului. Dacă între timp ați validat semnătura dumneavoastră nu mai este cazul să deschideți mailurile primite ulterior de la site-ul www.petitieonline.com .

În concluzie, pentru aceia dintre dumneavoastră care ne-ați adresat întrebări referitoare la absența de pe site a semnăturilor și comentariilor dumneavoastră, vă comunicăm că nu este vorba de cenzură (doar mesajele agresive si obscene nu sunt acceptate), ci acesta este motivul pentru care nu va regăsiţi numele printre cele peste 2900 de semnături validate.

Mulţumim    

Pandurii Târgu Jiu


POPESCU MONALISA

SUSŢINE PANDURII - ECHIPA ORAŞULUI TÂRGU JIU!

2019-01-10 20:56:47

SEMNEAZĂ AICI PETIŢIA ONLINE DACĂ VREI SĂ VEZI DIN NOU PANDURII PE STADION!

https://www.petitieonline.com/susine_pandurii_-_echipa_oraului_targu_jiu?a=2


POPESCU MONALISA



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.