Canabis in scop medicinal in Romania

Contactați autorul petiției

SONDAJ DE OPINIE - CANABIS MEDICINAL IN ROMANIA

2022-09-14 19:21:36


❕ANUNT IMPORTANT❕

COMPLETATI PRIMUL SONDAJ DE OPINIE DESPRE LEGALIZAREA CANABISULUI MEDICINAL DIN ROMANIA!

 
💚Dragi oameni frumosi,

Marcam o noua etapa intre demersurile pe care le-am facut pana acum pentru legalizarea canabisului medicinal in Romania si accesul pacientilor la tratament!

👉Asociatia Victoria Mea a militat constant pentru aprobarea utilizării canabisului medicinal în România si drepturile pacientilor romani.

 

Astfel, am incheiat un parteneriat cu Market Info Surveys(http://marketinfosurveys.wixsite.com/info/FB: https://www.facebook.com/marketinfosurveys) , pentru realizarea unui scurt, dar extrem de important chestionar.

❓SCOP

Ne propunem ca prin acest sondaj de opinie despre accesul la tratamentul cu canabis medicinal, sa aflam VOCEA REALA a romanilor!

🟢 Chestionarul are rolul de a ne informa, pe noi, dar si pe toti cei interesati de acest subiect extrem de important, despre ceea ce considera romanii în legătură cu subiectul pentru care militam, inca de la initierea petitiei nationale (link petitie) - utilizarea canabisului în scop medical.

🟢Chestionarul nu durează mai mult de 5 minute și poate fi completat de orice cetatean roman.

🟢Raspunsurile voastre sunt confidentiale si vor fi tratate cu maxima responsabilitate, dar si cu profesionalism, fiind interpretate si ulterior prezentate public de o echipa de sociologi dedicati demersurilor serioase, precum acesta.

✅Metodologia si interpretarea apartin Market Info Surveys

✅Asociatia Victoria Mea sustine acest demers prin care putem avea o statistica reala a vocilor informate si asumate in numele carora militam de atatia ani si avem sansa sa aratam legiuitorilor ca ne cunoastem drepturile, ca suntem informati si ca avem dreptul sa fim tratati la fel ca si alti cetateni europeni, beneficiind de sanse egale de tratament!


Completeaza sondajul si transmite-l si cunoscutilor!

Opinia TA conteaza! 


Avem sansa reala sa stim cu adevarat ce gandesc romanii despre accesul la tratamentul cu canabis medicinal si sa transmitem autoritatilor romane rezultatul! 


Fa sa ajunga sondajul de opinie la cat mai multi romani! 

 

Un demers pentru oameni are nevoie de VOCEA oamenilor!

 

Hai sa ne asumam raspunderea si sa ne facem vocea auzita!

……………………………………………………………………………………………

💚Asociatia Victoria Mea s-a constituit din iubire si empatie, dupa experienta personala dureroasa prin care a trecut mama Alexandrei Ana Carstea, Victoria!

Aproape 30.000 de oameni au semnat o petitie nationala (https://www.petitieonline.com/canabis_in_scop_medicinal...) care a devenit Legea Victoria( Plx 631/2019).

📚Adaugam demersurilor stiintifice, legale si informative pe care le-am facut pana acum, lansarea unui sondaj de opinie care ar putea schimba definitiv decizia autoritatilor romane in privinta accesului la tratamentul cu canabis medicinal. 🌿

 


❕

💚Multumiri deosebite Market Info Surveys pentru initiativa empatica si dorinta reala de a contribui la o buna informare a romanilor si de a le face vocea auzita!

 🙏Toti aceia dintre voi care vreti sa ajutati demersului, o puteti face prin aplicarea sondajului de opinie in sectorul/orasul/judetul unde locuiti (Trimieti un mesaj si veti primi documentul pe care il puteti printa).

💯Ne propunem o diseminare a chestionarului cat mai larga, astfel incat sa existe reprezentativitate in toata Romania!

 

 

https://www.facebook.com/canabisromania/

100.000 de semnaturi sunt necesare!

2018-04-22 21:44:01

Sa ne mobilizam cu totii pentru binele nostru si ca sa ii salvam pe cei pe care ii iubim! 

 


https://www.facebook.com/canabismedicinalromania/Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...