Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Contactați autorul petiției

Multumiri!

2015-07-22 22:55:40

Buna Seara tuturor! In primul rând doresc sa multumesc celor care mi.au transmis mesaje in privat si comentarii prin care m.au felicitat petru initiativa mea de a face aceasta petitie.Sunt foarte bucuros ca am reusit cu câteva distribuiri sa ajungă petitia pana la oamenii importanti care ar putea sa schimbe ceva in aceasta decizie a instantei fata de cei 7 violatori,de a nu fi arestati.Petitia aceasta arata ca simtul civic nu a fost uitat complet,dar mai arata si faptul ca romanii s.au saturat sa taca in fata deciziilor luate de cineva in favoarea altcuiva,cunoscut sau aproiat, si nu de cineva in favoarea cetatenilor.Faptul ca petitia are pana acum 356 404 de semnături iar numărul lor este in crestere trebuia sa traga un semnal de alarma către cei care interpretează legile dupa interesele personale si către cei care cred ca banii rezolva tot...Va multumesc tuturor celor care m.au ajutat in mediatizarea petitiei si a celor care m.au ajutat ca initiativa mea ,de elev de clasa a 12-a,sa aibă un impact major in toata tara.Va multumesc si sper ca aceasta petitie sa o ajute pe fată si pe familia ei sa treacă peste aceasta problema,cumpănă a vieții lor,si sa meargă înainte pe drumul pe care si.l doreste fără sa se mai gândească la trecut.As fi tare bucuros ca aceasta petitie sa o vada toti cei care se afla la conducerea României pentru a se schimba in bine legea care prevede pedepsirea violului.Va multumesc!O seara buna!

Lupu Cristian Nicolae

Răspândiți vorba și distribuiți această petiție!

Spuneți cât mai multor oameni despre această petiție. Cu cât semnează mai mulți oameni această petiție, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie.

Spațiu publicitar pentru sponsorul acestei petiții care va fi afișat în partea de jos a site-ului. Avem mii de vizitatori în fiecare zi, lucru care ne face un mod eficient și ieftin de a scoate în evidență petiții.