Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#48701 Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 05:18

#48690: - Re: Re: Re: noul CCM 

 CE ZI MARCELO MAI ALUP IGUS CU BIDINU?


Musafir

#48702 Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 05:22

#48696: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 Labagiule tu ai niste fixuri si oamenii cu fixuri sunt doar niste IDIOTI .

ASA CA TACI SI SU.GE POOLA CA ASTA STII C MAI BINE .

SPUNE.I ASTA SI LUI FOTA CA ALA SE PRINDE GREU SI UITA REPEDE .

DOI IDIOTI UNUL MAI DOBITOC CA CELALALT .

MURITI DRACU , SCAPAM DE DOI NENUNI :))))))


Musafir

#48703 Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 05:24

#48694: - Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 FOTA , O SA ITI EXPLIC PE LIMBA TA , CA SA PRICEPI MAI USOR : SU.GI POOLA NATARAULE !:)))))


Musafir

#48704 Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 05:28

#48693: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 STAI LINISTIT CLANTOI SALARIAL , CA TU MORI SI BANII NU II MAI PRIMESTI

STAI AICI TOATA ZIUA SI BELESTE.MI POOLA CU TALENT , CA ASTA O FACI CU PRICEPERE .

IN REST SA FACI ICTER FU.TU.TI OCHII AIA BELITI DE LA ALCOOL SI ISTERICALE BA RAPANDULA OBOSITA .

PUTUROS BĂŞIT MAI STAI O TURA , CA TE.AM DACUT IAR LA GINGIILE ALEA NESPALATE .

SPALA.TE PE DINTI SI APOI SA BATI CAMPII AICI , BA CO.I BATRAN :))))))


Musafir

#48705 Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 05:33

#48696: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 PANA UNA ALTA BA C.OIULE TU PLANGI DUPA BANI MILOG PRAPADIT SI AMARAT

NOI SUNTEM FOARTE BINE SI FACEM MIŞTO DE TINE , VITA ISTERICA .

LIN.GE.MA LA PIZ.DUCA SI FA.I O MU.IE LUI FOTA PRIETENUL TĂU CU RETARD :))))

FOTA STII CA ITI INTOARCE FAVORUL SI TI.O TRAGE LA C.UR.

IDIOTILOR !!! 

HA HA HA HA! :)))

MU.IE PICASSO,SCZ.NU E PICASSO?HA HA HA SOOGE TI ALUP MEA?

#48706 HA HA HA, noul CCM....AM TIMP DE VOI SOBOLANILOR CERNEVISTIII.

2016-09-23 06:11

#48705: - Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 MI ATI PUPAT O,ATI LINS O,MI ATI SUPT O TIMP DE TREI ANI MAI SOBOLANILOR CERNEVISTII,ACUM O SA MI O STRINGE TI SI LUA IN BRATE TOTII SAU IMPREUNA?...VOI DECIDE TI MAI GAOZARILOR ,INTELEGI GAOAZA?


Musafir

#48707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 06:15

#48703: - Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 APROPO DE SOOPT;PAI AI UITAT SI ATI UITAT CIT V AM DAT O SI N FATA OLTCHIMULUI CU TATICI VOSTRI,TAMBALAGIUL DE CRA CRA SI BORFASUL DE TALPASANU,AI UITAT GAOZARE?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#48708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 08:14

#48702: - Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 Mueee si caacaat trist ce esti, ai inghitit si inghiti caaacat mereu si mai ai tupeul sa lasi scris bazaconii, hahahahhahaha. Pramatia din tine si sconsul indobitocit lipsa creier babuin maimutarit si porcait plin de caaacat in clanta ta otravita.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48709 Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 08:19

#48704: - Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 BAAA HANDEL BABUNIZAT MORT SI DUS IN GROAPA DE GUNOI, TU NU CONSTIENTIZEZI CA TU ESTI LA PRIMIRE, TU MANANCI CAAACATUL SI FACI NESSS LA CUUURUL NOSTRU DIN CAAACATUL DE TI-L ARUNCAM IN CLANTA TA OTRAVITA. BABUINULE SCOS DIN CONTEXT, RAZI INFUNDAT CA ITI IEI DOZA DE CAAACAAAT SI ESTI FERICIT CA ESTI LATRINA NOASTRA, WC-UL NOSTRU IN CLANTA TA, MAIMUTARITA SI IMPUTITAAA LIBIDINOSENIE LINGAU SCONCS OTRAVA IMPUTIT SI PLESNIT DE CAAAACAT CAT AI IN TINE LA CAT ITI  BAGAM IN CLANTA MORISTII TALE DE LIMBUTA CARE FACI NESSS... STAI IN GENUNCHI FRAIEROOOO CA ITI MAI DAM SI CU DIAREE IN BOT SI TE STROPIM, PURJEEE IN BOTUL TAU CLANATAAAA MAREEE CA ITI VINEE CAAATUL, TINEO DESCHISA NU TE LASA, CA MOLFAI TOT SI DAI CU LIMBUTAA OTRAVITA LA NESSS CARE IL SORBIII CA SCROFA IMBUIBATA DE CAAACAT DE LA MOOOOOIIIAA PE CARE TI-0 IEI DE LA TOTI.

VOI KAKATILOR ATI LUAT ZLOTII,ACUM AVETI TUPEU?

#48710 SOOOGACI DE POOLI POLITICE I ATI UITAT?CERNEV,GHOCA,BURDOAZA,MARCELA,BIDINU,ETC.

2016-09-23 08:25

#48702: - Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 GAOZARULE MOOIST NUMIT GHIOCA,TU TE AUZI CIND VORBESTI?..PAI NOI AM LUAT ZLOTIII?..NOI AM MINTIT OAMENIII?...PAI ATUNCI FOTA ARE DREPTUL LA PREPLICA;SA NE SOOOGETI POOOLILE CU MAMICUTELE VOASTRE CARE V AU FACUT NISTE KAKATII,TREBUIAU KURVELE DREACULUI SA VA MANINCE,MAI DAU NUME?...NU CRED CA MAI ESTE NEVOIE DE NUME LUMEA VA STIEEEE,PUNCT.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 08:27

#48705: - Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM <= ZDREANNTOOO, SUGII CAAACAT SI MUUUUIA TA E PLINA DE CAAACAT, AVEAI NUMAI PRODUCTIE IN BOSTANUL TAU, PRODUCEAI CAAACAT LA CAT AM BAGAT NOI IN TINE CUUURVOOOO,

 N-AM PLANS MAIMUTA BABUINIZATA LIPSA CREIER PORCIFICATA SI SCOASA DIN CONTEXT, N-AM PLANS NICIODATA, NICI O SECUNDA SI IAR MAAANANCI MUUULT CAAAACAT DA BAGI FAAAA IN TINEEE CAAACAT, CAT MAI BAGI IN TINE LA CAAACATTT, FAAAA MAI RESPIRA DA-TE DRACUU DE MOOOOEEE CAT CAAACAT INGHITI CLANTA LIPSA CREIER SI BABUINIZATA SCOASA DIN CONTEXT. FAAAAAAAAAAAAAAA HANDICAPATA LIPSA CREIER SI SUGAATIVIZATA SCONCSUL VIETII CE ESTI. N-AM CUM FAAA ISTERICOOO SI CUUURVOOO SA PLANG, PENTRU CA NU AM MOTIV SI NICI DE CE!!!!! ESTI PREA  LA CUUURUUURILE NOASTRE CA SA ITI DAI SEAMA INFULECIII SI MAAANAAANNCI CAAAAACAAA MUUULLLLTTTTT CAAAAACAT, STAI MEREU LA PRIMIREE DE MUUUEEEE CAAACAAATT FAAAA  DOBITOACOOO...

TU TI-AI PISSSAT OCHII LA PLACERI NEBANUITE CAND TE-AI URCAT PE CLADIRI SI LA BIROURI PE LA USI CLANTANITOARE LIMGEAI CLANTE  SI AI LUAT MUUUIEEE SI IEI MEREU MUUUIEEE DE LA TOATE CUUURURILE LA CARE AI LINS SI AI BAGAAAT BOOTUL IN CAAACAT DE PLACERI PE CARE LE AI DE LINGI  SCOS  DIN CONTEXT. KUUUURVOO LA CAT AI SUUUPTOOO SI O SUGI DE LA NOI ITI SARE  SI LIMBUTAAA IN CUUURUL NOSTRU DE ITI FACI NESSS  CA AI MORISCAAA  IN CLANTA SI SCROFA MAIMUTARITA PORCIFICATA PUUUTIII, FAAAA PUTI, FAAA NOXEEEE, FAAA ESTI BOMBA ECOLOGICAA  SI DUHNESTI A HOIT MORTACIUNE IMPUTITA SI NESPALATA PLINAA DEE CAAACAAAT IN CLANTA CANALIZAREA WC-U A TUTUROR DE TI-AU DAT-OOO CUU CAAACAT IN GAT MUUUULTTT CAAAACAT, TOOOONEEE SI MIII DE TONEEE DE CAAACAT IN CLANTAAA TA SI A MATIII, NU TE-AR FOOOTE NICI DRACU LA CE IMPUTITA SI SCONCS ESTI, AI PUTOREA IN TINE SI CAAATUL STAI SI-L MANANCI LA CUURURI, SMIRGHEL CE ESTI SCOS DIN CONTEXT. PAPA TOT CAAACTUL NOSTRU ZDREATA SI TARFA DE SERVICI, SA NE ZICI LA CE MUUUIE AI MAI LUAT SI DE LA CINE..., NOI ITI BAGAM MEREU CAAAT IN CLANTA TA OTRAVITA. CURVOOOO MORTULE VIU....!!!!!!!!!


Musafir

#48712 Re: SOOOGACI DE POOLI POLITICE I ATI UITAT?CERNEV,GHOCA,BURDOAZA,MARCELA,BIDINU,ETC.

2016-09-23 08:31

#48710: VOI KAKATILOR ATI LUAT ZLOTII,ACUM AVETI TUPEU? - SOOOGACI DE POOLI POLITICE I ATI UITAT?CERNEV,GHOCA,BURDOAZA,MARCELA,BIDINU,ETC. 

 SCUZE LA TREBUIA U SA VA MANICE MAI KAKATILOR DAR ACUM SA NE SOOOGA POOOLILE,VENITI REPEDE CU ELE CA AU UITAT DE POOLA TAMBALAGIULUI CIT LE A DAT O PRIN GURITEEEE,VEZI GAOZA CA LE RESPECT?..NU LE SRIU DE BOTURI CA VOUA MAI CERNEVISTILOR,SOBOLANI JEGOSIII,E CORECT?

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48713 Cum a vrut Diaconescu să salveze Oltchimul BURSA 23.09.2016

2016-09-23 09:21

 
 
BURSA 23.09.2016
 
  Prin 2012 petreceam mult timp pe la OTV. Sunt prieten cu Dan Diaconescu de vreo 20 de ani, fără să fiu mare fan al gazetăriei promovate de el, nici perfect integrat în fauna obişnuită a nopţilor lungi de trăncăneală.
     Mi-a plăcut întotdeauna totala lipsă de cenzură patronală, faptul că se fuma peste tot şi timpul uriaş alocat unui subiect, ceea ce făcea din OTV singura tribună posibilă pentru anumite speţe. Diaconescu e un tip absolut OK în particular, fără fiţe, cu simţul umorului, cu o spontaneitate reală, nefabricată. N-am ştiut niciodată dacă mă place ca persoană, dacă îi sunt simpatic sau doar util. N-am înţeles asta în raporturile lui cu nicio persoană.
     În douăzeci de ani n-am băut niciodată o cafea sau un şpriţ împreună şi ne-am văzut de doar două ori înafara televiziunii sale.
     Nu i-am dat niciodată bani, am primit de la el 4550 de lei şi 50 de euro, mi-am cumpărat singur cea mai mare parte a markerelor, hârtiei, sucurilor şi cafelei, am fost o dată la o aniversare a lui, la Terasa Doamnei, şi m-a dus într-o dimineaţă acasă cu Rolls-ul lui alb.
     * Muntele a venit mai întâi la Mohamed
     Într-o seară eram invitat la OTV să vorbesc vreo zece ore despre scandalul de la SIF Muntenia, generat de războiul dintre hegemonii munteni, Filimon şi Hoinaru, pe de-o parte, şi cuplul de comici vestiţi ai pieţei de capital, Iaciu-Juravle, pe de alta. La 9 eram în Bulevardul Preciziei, deghizat în finanţist (1000 din cei 4550 de lei de care am făcut vorbire au reprezentat despăgubiri pentru cămaşa nouă, albă şi englezească pătată la manşete de vopseaua roşie a tapiţeriei fotoliilor oteviste!).
     Pe la 9 şi jumătate, Diaconescu îmi spune că o să intru mai târziu cu SIF-ul, că are o înţelegere cu Constantin Roibu şi o să-l bage pe Edi Dumitraşcu la începutul emisiunii, cu povestea falimentării Oltchim, dar că pot participa dacă vreau.
     "Da' să ştii că eu habar n-am ce se întâmplă la Oltchim!", am obiectat.
     "Da' ce, crezi că Dumitraşcu are habar?", mi-a replicat Dan.
     Edi Dumitraşcu a intrat în direct cu un sindicalist de la combinat, cu o poveste complicată, cu Cernev, Diculoiu şi alte personaje cheie, pare-se, din istoria de la Vâlcea. Toată tărăşenia a căpătat o extremă nuanţă populistă, mesajele au început să curgă, iar Diaconescu, aflat în campanie electorală, a prins ideea din zbor şi a speculat subiectul cât a putut.
     Într-o pauză publicitară, mă întreabă:
     - "Cum facem să aflăm ce se întâmplă la Oltchim, dinăuntru?"
     - "Păi e AGA luni (Adunarea Generală a Acţionarilor), mergeţi acolo!"
     - "Păi nu suntem acţionari!"
     - "N-are nimic, vă faceţi, cumpăraţi nişte acţiuni. Sau rugaţi pe cineva din Râmnicu Vâlcea să vă mandateze să-l reprezentaţi în AGA".
     - "Cum se face asta?"
     - "La notar. Numai că nu ştiu dacă mai e timp..."
     Zis şi făcut... DD anunţă pe post ce intenţionează, sar repede câţiva telespectatori din Vâlcea, acţionari ai combinatului, se stabileşte întâlnirea la notar în dimineaţa zilei cu AGA.
     Îi spun lui Dan: "Vezi că nu e bine! Contractul de mandat trebuie notificat, pentru opozabilitate, cu câteva zile înainte. N-o să vă lase să participaţi la şedinţă!"
     "Lasă, vedem noi acolo!", zice DD.
     * Dacă Statul ar fi cunoscut şi aplicat legea...
     Luni au mers o grămadă de oameni de la OTV-PP-DD la Râmnic. Avocaţi, cameramani, reporteri, băgători de seamă.
     Reprezentanţii Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, în frunte cu Remus Vulpescu, nu numai că au permis găştii oteviste să participle la AGA, dar au încuviinţat şi filmarea...
     Diaconescu a avut ditamai materialul despre adunarea acţionarilor Oltchim.
     Ulterior, la o conferinţă a ziarului "BURSA", l-am întrebat pe Vulpescu:
     - "De curiozitate, de ce aţi permis accesul OTV la AGA la Oltchim, în 2012?"
     - "Păi erau împuterniciţi de nişte acţionari, aveau acte notariale".
     - "Ştiu, dar n-au notificat în termen legal..."
     - "Trebuia notificare?!?"
     * Diaconescu se hotărăşte să cumpere
     Altă zi, altă emisiune "Dan Diaconescu în Direct"...
     DD îmi spune:
     -"Vreau să salvez Oltchimul! Îl cumpăr, îl pun pe roate, păstrez toate locurile de muncă!"
     - "Eşti nebun? Nu numai că Oltchim costă o groază de bani, dar are datorii enorme, e nerentabil, trebuie retehnologizat, trebuie recreată piaţa... E legat ombilical de Arpechim... Combinatul face apă oxigenată, PVC, prostii, marfă cu concurenţă din China... N-o să-l ia nimeni, niciodată, e o problemă fără soluţie, e doar vorbărie populistă, electorală..."
     "Eu îl iau", zice Diaconescu.
     "Ia-l!", zic eu.
     DD merge la Vâlcea, licitează cât nu face, câştigă, nu plăteşte, iese scandal...
     Diaconescu pleacă din ţară, angajează un expert englez din Cehia, dă comunicate. Apare la Otopeni, face o conferinţă de presă şi flutură nişte scrisori de confort în faţa camerelor. Presa adversă urlă că sunt false.
     Acuma, o scrisoare de confort nu e o garanţie dată de o bancă... E un document fără mare valoare, o afirmaţie scrisă că cineva are banii respectivi în respectiva bancă. Cum se eliberează, însă, o asemenea scrisoare, dacă acel cineva nu are banii, în realitate?
     Pun mâna pe telefon şi sun la Londra un amic de la NatWest:
     - "John, cum fac dacă vreau o scrisoare de confort autentică, legal, dar nu am banii în cont?"
     Zice:
     "National Westminster nu face aşa ceva, dar sunt bănci care fac... Lloyds, HSBC... Faci un contract cu banca, ei alimentează un cont deschis pe numele tău, dar la care tu nu ai acces în fapt. Scot un extras cu suma aflată în cont şi în baza extrasului redactează o scrisoare de confort. Banca nu încalcă nicio lege britanică. Ce faci tu cu scrisoarea după aia, e problema ta! Dacă se creează efecte juridice în penal, te duci singur la puşcărie, banca n-are nicio treabă!"
     - "Şi pot obţine o scrisoare pentru milioane sau zeci de milioane de lire?"
     - "Poţi şi pe sute de milioane!"
     - "Bine, dar cât costă?"
     -"Nu pot să-ţi spun exact... Dar nu mult. Câteva mii de lire. Poate 10-12 mii, dacă vrei o sumă foarte mare..."
     Deci se poate. Şi e legal.
     Din câte ştiu, Diaconescu nu s-a folosit de scrisorile de confort de la HSBC altfel decât fluturându-le la televizor. Nu s-au creat consecinţe juridice, nu s-au întrunit elementele constitutive ale niciunei infracţiuni.
     * Sacii cu bani
     Diaconescu nu s-a potolit. Tranzacţia nu a fost validată. Oltchimul a rămas de vânzare. În curtea combinatului s-au adunat mii de oameni furioşi că nu şi-au primit salariile.
     Eram în centru, într-o cafenea. La televizor, DD cu un sac mare despre care spunea că e plin cu bani. Nu înţeleg... Îl sun...
     Zice:
     - "Am trei milioane de euro, i-am scos din bancă, vreau să plătesc lefurile oamenilor de la Oltchim şi nu mă lasă Ponta!"
     Zic eu:
     - "Te învăţ cum să faci, fii atent! Te duci la Râmnicu Vâlcea, mergi la combinat şi faci o listă cu angajaţii. Le dai câţi bani ai şi faci contract cu fiecare că le cumperi creanţele rezultate din datoriile salariale. Nu cumperi creanţele la valoarea nominală, că n-ai atâţia bani, dar oamenii se vor mulţumi cu cât le dai. Nu e procedural, că debitorul Oltchim SA n-a fost notificat şi conducerea va face scandal, dar tu ai apucat să dai banii la salariaţi şi eşti eroul lor, vor muri de gât cu OPSPI pentru tine!"
     "Păi nu pot să le dau banii, că nu sunt ai mei!"
     - "Atunci nu trebuia să-i scoţi, nu trebuia să-i arăţi, nu trebuia să faci tot circul!"
     Oltchim e nevândut în continuare.
     La Vâlcea e jale. Din an electoral în an electoral se fac promisiuni.
     Diaconescu e la închisoare. Poate fi eliberat condiţionat anul viitor.
     De-abia aştept să iasă, să văd ce mai inventează! 

 

Nici Borc nu mai ştie cum vrea să privatizeze "Oltchim"

#48714 Nici Borc nu mai ştie cum vrea să privatizeze "Oltchim"

2016-09-23 09:24

UN INVESTITOR PENTRU TOATE CELE NOUĂ BUCĂŢI

BURSA 22.09.2016

 Ministrul Economiei Costin Borc insistă să facă declaraţii care dau bine, referitor la privatizarea "Oltchim", fără să ţină cont că sacrifică acurateţea informaţiilor, mai ales că firma este listată la BVB, iar investitorii ar trebui să fie informaţi cum trebuie.
     "Până la finalul anului cred că vom avea o ofertă angajantă de la un investitor, străin sau român (n.r. pentru Oltchim)", a arătat ministrul Economiei, la întâlnirea de la Râmnicu Vâlcea cu administratorii judiciari şi conducerea combinatului. Domnia sa a adăugat: "Climatul este foarte bun acum pentru găsirea unui investitor care să continue să dezvolte partea viabilă a Oltchim".
     Dar, recent, compania a anunţat că va lansa un proces competitiv de vânzare a activelor, grupate în nouă pachete, înlocuind astfel metoda anterioară de privatizare, printr-un vehicul special SPV.
     Decizia a venit în contextul în care Comisia Europeană a lansat, în aprilie, o investigaţie privind un posibil ajutor de stat pentru "Oltchim" şi a transmis că opinează că procesul de vânzare astfel cum figurează în planul de reorganizare aprobat va conduce la o continuitate economică între Oltchim SA şi un posibil cumpărător al Oltchim SPV (o societate fără datorii, 100% deţinută de Oltchim SA şi destinată a fi vândută unui investitor).
     Astfel, dacă un singur investitor ar cumpăra toate cele nouă bucăţi din Oltchim, aşa cum su..gerată Costin Borc, nu ar fi ca şi cum ar cumpăra întregul?
     Dar Borc, suprinzător, nu a uitat care este noua metodă de privatizare. Ministerul Economiei precizează: "Varianta aleasă, cea a vânzării pachetelor de active, oferă potenţialului cumpărător siguranţa juridică în conformitate cu măsurile prevăzute de forma actuală a planului de reorganizare şi a constrângerilor suplimentare derivate din cerinţele legate de reglementările în materie de ajutor de stat, dar pe de altă parte poate asigura atât vânzarea cu succes a companiei, cât şi maximizarea pentru creditori a veniturilor din acest proces".
     Ministrul Borc a apreciat, ieri, că, de la lansarea procesului de vânzare, s-au făcut paşi importanţi de către Oltchim pentru a asigura un proces transparent şi nediscriminatoriu. În acest sens au fost trimise la peste 160 de entităţi informaţii generale despre companie iar până la sfârşitul lunii, aceştia au timp să îşi exprime interesul de cumpărare pentru a intra în următoarea fază a procesului de vânzare.
     Totodată, Costin Borc a precizat că oficiali din Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri dialoghează constant cu reprezentanţi ai Comisiei Europene pentru a oferi sprijin administratorului judiciar de a maxima şansele de vânzare Oltchim, pentru a salva partea viabilă şi a păstra locurile de muncă. În acest sens, Comisia Europeană a fost notificată de partea română cu privire la decizia modalităţii de vânzare şi a paşilor stabiliţi în proces.
     Ministerul Economiei spune în clar că se consultă cu Comisia Europeană, în problema Oltchim, deşi, recent, a ţinut să dezmintă ferm că vânzarea pe pachete de active a societăţii a fost impusă de la Bruxelles, aşa cum au susţinut unele surse.
     Ministerul a insistat că "cei care decid sunt creditorii", dar planul de reorganizare nu prevede vânzarea de active ale combinatului în pachete, iar noua metodă nu a fost încă discutată în Adunarea Creditorilor, care, în schimb, a aprobat recent prelungirea cu un an a perioadei de reorganizare.
     Combinatul a intrat în procedură de insolvenţă în ianuarie 2013. 
SA MI ALUP IGUS DOM INSPECTOR GAOAZA

#48715 PT. UN PUMN DE ZLOTII ATI TRADAT MAI CERNEVISTI MOISTIII.

2016-09-23 09:30

#48713: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Cum a vrut Diaconescu să salveze Oltchimul BURSA 23.09.2016 

 PAI SA NU I FOOTA FOTA SI PE NEMERNICI ASTIA?....CITESTE GAOZARE CA DESPRE TAMBALAGIUL DE CRA CRA E VORBA CU VULPESCU CU TOT,TI AI DREACULUI DE NEMERNICI SI DE TRADATORIII.

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48716 Oltchim Trecut Viitor‎ pe facebook

2016-09-23 09:30

URAAA! VIN ALEGERILE. VALCENII PRIMESC GOGOSI ... GOGOSI ELECTORALE UMPLUTE CU "OLTCHIM".
LA OLTCHIM IN POARTA ... OARE CINE BATE?

TELENOVELA OLTCHIM - SEZON NOU:
Oltchim e nevândut în continuare.
La Vâlcea e jale. Din an electoral în an electoral se fac promisiuni.
Diaconescu e la închisoare. Poate fi eliberat condiţionat anul viitor.
De-abia aştept să iasă, să văd ce mai inventează!

CINE MAI CREDE? DE CATE ORI SUNT ALEGERI PARLAMENTARE SE PRIVATIZEAZA OLTCHIM.
NUMAI ATAT ... PANA TREC ALEGERILE.
IN 2012, DUPA ALEGERI, OLTCHIM A FOST BAGAT IN INSOLVENTA.
IN 2016, DUPA ALEGERI, URMEAZA FALIMENTUL?

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48717 Re: PT. UN PUMN DE ZLOTII ATI TRADAT MAI CERNEVISTI MOISTIII.

2016-09-23 09:32

#48715: SA MI ALUP IGUS DOM INSPECTOR GAOAZA - PT. UN PUMN DE ZLOTII ATI TRADAT MAI CERNEVISTI MOISTIII. 

 MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA IN OLTCHIM SI PE CARE AVOCATUL PIPEREA NU IL CHEAMA IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC PENTRU FURT, EL SI CU FAMILIA SPIRU-CIOBESCU SI SINDICATELE PENALE.

 

04 Octombrie 2012,

 

Privatizarea eşuată a combinatului siderurgic de la Râmnicu Vâlcea a scos la iveală fragilitatea actualului sistem de privatizare din România, iar acest scandalul creat în jurul încercării lui Dan Diaconescu de a prelua gigantul industrial Oltchim a ajuns, ieri, şi în atenţia procu_rorilor.

 

Înainte de a demisiona de la conducerea Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, organizatorul licitaţiei pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim, a anunţat public că îl va reclama la Parchet pe Dan Diaconescu, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, după ce acesta ar fi indus în eroare statul şi publicul că are banii necesari cumpărării gigantului industrial. În timp ce Vulpescu a susţinut că patronul de la OTV ar fi folosit acte false pentru a-şi atrage capital de imagine, Diaconescu i-a replicat, anunţând că, la rândul său, va formula plângeri penale împotriva premierului Victor Ponta, dar şi împotriva fostului şef al OPSPI, care ar fi refuzat să semneze contractul de cumpărare a Oltchimului, deşi el a arătat că are lichidităţi, scoţând din bancă mai mulţi saci cu bani.

Ponta vrea investitor strategic la combinat

Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie, a anunţat premierul Ponta. Investitorul strategic va trebui să îşi asume datoriile combinatului, păstrarea locu_rilor de muncă şi derularea negocierilor pentru Arpechim.

Noul director a ieşit cu şliţul desfăcut

Ieri, în prima zi de muncă, Mihai Bălan, noul director al Combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, a sosit la birou la ora 9.00. Elegant, parfumat şi uşor obosit, s-a dus să discute cu muncitorii în faţa pavilionului administrativ. Cu şliţul desfăcut la pantaloni, şarmantul director vorbea cu patos despre cum va pune pe picioare fabrica şi cum angajaţii îşi vor încasa salariile restante în maximum două săptămâni.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/
========
 

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

CE VREMURI...., CE TIMPURI!!!! SA MANANCI BANII ALTORA SI SA NU FACI NIMIC, PAGUBA LA MAXIM, CE BETIA TA... SPECIALISTULE...!!!! HAI CA SUS PE MUNTE E BUN VINUL SI TE-AM VAZUT SI NOI CA ESTI ACOLO. MAGIC TIC TAC.... ACUM VINE IARNA (OARE A  CATA IARNA PE BANII ALTORA FURATI) SI PARTIEEEEEEEE......HOTILOR!!!!!!!!!!

BANII VIRATI  C.A.R.  DETURNATI  SI SALARIILE PLATI COMPENSATORII, ATI FURAT. VOI ERATI SUS PE MUNTE CU BANII NOSTRI. HOTILOR!!!!!!!!!! UNDE NE SUNT BANII NOSTRIIIIIII??????

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48718 Re: Re: PT. UN PUMN DE ZLOTII ATI TRADAT MAI CERNEVISTI MOISTIII.

2016-09-23 09:37

#48717: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: PT. UN PUMN DE ZLOTII ATI TRADAT MAI CERNEVISTI MOISTIII. 

 

 JAF LA OLTCHIM CU CET GOVORA IN COMPLICITATE PRIN PIPEREA CU ASOCIATII & CO., FURTURILE!!!

Facturi colosale către Oltchim, neachitate din 2011

Ce rămâne după Mihai Bălan? Multe probleme, generate de un sistem neperformant, în care factorul politic şi-a făcut de cap, în funcţie de interesele electorale şi materiale, şi căruia Bălan nu a avut puterea să i se opună. Din contră, atunci când ego-ul lui s-a simţit bine, a făcut parte din acest sistem. Spre exemplu, rămâne memorabilă perioadaoctombrie 2012-februarie 2013, în care a fost director la Oltchim şi membru în Consiliul de Administraţie al acestei companii, în acelaşi timp preşedinte al Consiliului de Administraţie al CET Govora. A fost o perioadă în care Mihai Bălan s-a aflat în poziţie clară de conflict de interese şi în care a fost nevoit să ia decizii discutabile. Un Raport al CET privind situaţia financiară înregistrată în 2014 şi la începutul anului 2015 relevă nişte cifre înspăimântătoare. Spre exemplu, datoriile la energie electrică şi termică ale Oltchim către CET, care totalizează 136.899.918.98 lei (fără TVA), până la data insolvenţei, sunt neachitate din anul 2011. Acestor datorii li se mai adaugă, începând cu 31.07.2013, facturi de 79.709.978,63 lei achitate parţial de Oltchim, conform aceluiaşi raport. Potrivit aceluiaşi raport, la 31.12.2014, CET înregistra creanţe substanţiale asupra a 21 de parteneri şi avea datorii imense către furnizori. Din motive care pot fi uşor deduse, cei care au făcut acest raport nu au totalizat nicidatoriile şi nici creanţele.

indiscret.ro

Balan Mihai - Director General Oltchim, Membru provizoriu al Consiliului de Administratie ( 01 Noiembrie 2012 )
 
Balan Mihai - Director General Oltchim, Membru al Consiliului de Administratie ( 10 Aprilie 2013 )
 
 
Balan Mihai - Director General Oltchim, Membru provizoriu al Consiliului de Administratie ( 01 Noiembrie 2012 )
 

DETURNAREA  FONDURI SALARII DE BANI CATRE CAR OLTCHIM 2012!!!!!!!!!! SI MULTE ALTE FAPTE COMISE SI ILEGALE.

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

  http://www.impactreal.ro/

Dr. Ing. BALAN MIHAI

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48719 Re: Re: Re: PT. UN PUMN DE ZLOTII ATI TRADAT MAI CERNEVISTI MOISTIII.

2016-09-23 09:38

#48718: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: PT. UN PUMN DE ZLOTII ATI TRADAT MAI CERNEVISTI MOISTIII. 

Management:Mihai Bălan - Director General

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing

Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

Va mai amintiti? Noi nu uitam....

  


Musafir

#48720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 10:01

#48708: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 BAG.O PE AIA CU SCOS DIN CONTEXT , CA E PREFERATA TA , LABAGIU BATRAN SI ISTERIC .

PANA ATUNCI SU.GE POOLA NOASTRA CA.CA.NARULE :))))


Musafir

#48721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 10:02

#48709: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 GATA , DEJA AI FACUT ICTER , TE CA.CA.SI PE TINE DE CIUDA BAAAA MILOGULE 

HA HA HA HA LABA TRISTA 


Musafir

#48722 Re: Oltchim Trecut Viitor‎ pe facebook

2016-09-23 10:07

#48716: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Oltchim Trecut Viitor‎ pe facebook 

 NEBUNULEEEEEE , TE CA.CA.SI PE TINE DE CIUDA CA.CAT CU OCHI

TE FU.TURAM IAR LA BOT BA ISTERIC MILOG

HAI CU CONTEXTUL RAHAT BETIV SI DERBEDEU

TRANSMITE.I LUI FOTA PRIETENUL TAU CU RETARD MULTA MU.IEEEEEE

STAI LINISTIT CLANTOI ISTERIC , A RAMAS UN PIC DE MUIŢĂ SI PENTRU TINE HA HA HA HA

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48723 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 10:37

#48720: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 FAAA LA CAT AI STAT LA MUUUEEAA TUUTUROR SI MANANCI CAAACAT N-AI FAAA CE COMENTA SCOASA DIN CONTEXT SI DUHOAREA JEGULUI TAU E CUNOSCUTA DE TOTI.  LA CATA SUCGATIVIZARE AI SI MANCAAT CAAACAAAT NU AI CE SA CAUTI NICI PE PETITIE, HANDEL, PUTI AAA HOOOIT!!!!!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#48724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM

2016-09-23 10:39

#48721: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 FAAAA BOLILE TALE NU TI LE LUAM CA NU NE ATINGEM IN JEGUL TAU LA CATTT CAAAACAT AI SI PUTREFACTIE HOI AI MAI MULTE BOLI CA ESTI PLINAAA DE CAAACAAT. PUTI SI AI IMPUTIT CU MORTACIUNEA TA. SCOASA DIN CONTEXT LAAA CUUURUL NOSTRU!!!!!


Musafir

#48725 AI INCEPUT BINE DOM GAOAZA RETARDATA,AI SI SOOPT LA PROFI PRIMUL POOOLA

2016-09-23 10:41

#48721: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: noul CCM 

 GHIOCAAAA,ASCULTA L PE FOTA,TE FAC KAKATULE URIT DE TOT IN FATA OAMENILOR SI A PENALULUI DE GUTAU,SA NU UITATI OAMENILOR SI OLTCHIMISTILOR CA ACEST GAOZAR ARE DEJA UN OM DAT AFARA DIN CAUZA LUI,O SA MA PUPI IN POOOLA MAI GHIOCA IA VEZI E PONTA?