Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#46176 Re: Re: SINDROMUL DETROIT / Un apartament în Rm. Vâlcea va costa sub 10.000 de euro

2016-03-26 07:51

#46175: - Re: SINDROMUL DETROIT / Un apartament în Rm. Vâlcea va costa sub 10.000 de euro 

 SI CA SA VA PUN CIREASA PE TORT;DACA VA IA ZAREMBA VETI AVEA SALARIILE MAI MICI DECIT MUNCITORII DIN U.S.G,PAAAA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46177 Combinatul Oltchim, păzit de o firmă din grupul Romprest

2016-03-26 10:28

Combinatul Oltchim, păzit de o firmă din grupul Romprest

 

Societatea a câştigat şi licitaţia pentru ridicarea gunoiului în Râmnicu Vâlcea

Omul de afaceri Florin Walter (fost Busca), finul fostului ministru Miron Mitrea, a pătruns pe piaţa vâlceană cu două contracte importante. Cunoscut drept unul dintre afaceriştii români abonaţi la banii publici, Walter a câştigat în această primăvară licitaţia pentru a ridica gunoiul în Râmnicu Vâlcea, iar o firma de pază înfiinţată de acelaşi om de afaceri (Romprest Security) asigură în prezent paza la combinatul chimic Oltchim.

La începutul lunii mai, cam în aceeaşi perioadă în care societatea lui Walter câştiga licitaţia organizată de Primăria Râmnicu Vâlcea, procurorii DIICOT au descins la firma de salubrizare Romprest, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul fiind calculat la aproximativ 18 milioane de euro. Patronul firmei, Florin Walter, s-a sustras urmăririi penale şi a fugit în Columbia, unde s-a ascuns timp de aproape o lună, până când a fost găsit de Interpol.
Potrivit DIICOT, în perioada 2013-2014, Florin Walter a coordonat un grup infracţional organizat format din 23 de persoane, care a desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă pentru realizarea operaţiunilor ilicite.

Florin Busca a iniţiat şi a coordonat aceste circuite financiare pe mai multe paliere, ce au avut drept scop înregistrarea în contabilitatea societăţii Compania Romprest Service SA Bucureşti a achiziţiilor, de la diverse societăţi comerciale, utilizate exclusiv pentru emiterea de facturi. Conform anchetatorilor, majoritatea angajaţilor din cadrul firmei de salubritate deţinută de Busca lucrau la negru, iar, pentru a justifica şi a deduce banii plătiţi muncitorilor, Romprest încheia contracte cu alte firme, care la rândul lor încheiau contracte cu alte societăţi, până se ajungea la „un eşalon patru”.
În urmă cu câţiva ani, Florin Buşca şi-a schimbat numele în Walter pentru ca firma sa să poată participa fără probleme la o licitaţie privind prestarea de servicii pentru bazele americane din România.
Firma lui Walter (Romprest Security) - aceeaşi care asigură în prezent paza la Oltchim - a asigurat paza şi în perimetrul Aeroportului Otopeni, afaceristul reuşind să înlocuiască astfel Jandarmeria Română.

http://saptamana.net/articol/

Firma care ridică gunoiul râmnicenilor, fără autorizaţie de mediu

Citeste mai mult: adev.ro/nsjt57  

Isprăvile lui Florian Walter, fost Buşcă, patronul "U" Cluj:
Vânzător de butelii, gunoier, patron de fotbal, asfaltator, dar mai ales client politic
 
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46178 In OLTCHIM se ridica gunoiul cu paza asigurata tot de firma Romprest,

2016-03-26 10:29

FOTO - VIDEO: RÂMNICU VÂLCEA, paralizat de gunoaie!

https://www.youtube.com/watch?v=X6bn3lcHbcI

Locurile special amenajate pentru ridicarea gunoiului din municipiul Râmnicu Vâlcea arată ca adevărate focare de infecție. De mai bine de 48 de ore, gunoiul nu a mai fost ridicat de firma Romprest, cea care a câștigat licitația pentru salubrizare în municipiu, iar mașinile de gunoi ale firmei stau la coadă la stația de sortare din Râureni pentru că nu mai pot depozita acolo gunoiul.

Motivul îl reprezintă o nouă amendă a Gărzii de Mediu Vâlcea pentru firma Romprest, care, la aproape 1 an de când a câștigat licitația pentru salubrizarea municipiului Râmnicu Vâlcea, nu îndeplinește toate condițiile cerute.

Astfel, firma Romprest a primit o amendă de 60.000 de lei de la Garda de Mediua Vâlcea pentru nerespectarea condițiilor din autorizația de mediu. De asemenea, Romprest se află în imposibilitatea de a mai depozita gunoiul la stația de sortare de la Râureni deoarece Garda de Mediu a impus ca stația să fie adusă la starea inițială, adică să dispară tot gunoiul de acolo, aceasta fiind o deponie pentru deșeuri vegetale.

În aceste condiții, mașinile Romprest stau aliniate în fața stației de sortare de la Râureni, în timp ce gunoiul râmnicenilor nu mai este ridicat de nimeni. Am făcut un scurt periplu prin municipiu, iar ceea ce am văzut ne-a îngrozit: maldăre de gunoaie neridicate, aruncate de miri pe unde și un miros pestilențial.

Culmea ironiei, nici gunoiul de la instituțiile publice nu a fost ridicat, mai ales cel de la Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Vâlcea.

http://www.voceavalcii.ro/

 


Musafir

#46179 tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2016-03-26 22:48

Atentie se pregateste trantirea noului CCM cu ajutorul oamenilor lui Diculoiu; Comanici ,Cap de cauciuc, Marculete - care S-au unit cu Oameni lui Cernev; Morcoase ,Radu, Marcela Bidinu,si Cimitir.

 


Musafir

#46180 Re: tradatorilor de oltchim-v-ati vandut

2016-03-27 03:50

#46179: - tradatorilor de oltchim-v-ati vandut 

 poate vor un CCM mai puternic,daca nu sa i fo.u.ta oamenii prin guriteee,ce zici KMI?

Polioli

#46181 Nu va lasati manevrati

2016-03-27 09:48

Ieri maistru de la Propenoxid Ion Danut zis si,,Cap de Cal'' a plecat la colindat pe la Polioli Speciali sa racoleze adepti in viitorul sindicat,atentie a plecat prin combinat in timp ce trebuia sa stea la locul de munca

programului.

OLTCHIM

#46182

2016-03-27 11:01


Chimistii Uniti
 
 Avem o intrebare pentru Conducerea SC OLTCHIM SA, pe care ar fi ideal sa le-o adresati si asazisilor sindicalisti care va colinda zilele acestea:
De ce SC.OLTCHIM SA, a achitat luna aceasta (martie 2016) suma de 1 milion de euro, catre CET Govora, suma ce nu reprezenta plata unei facturi curente, ci plata unei creante datorata si izvorata in timpul insolventei, incalcand astfel prevederile CONVENTIEI Nr. 95 din 1 iulie 1949 (privind protectia salariului*)
ACT EMIS DE: ORGANIZATIA INTERNATIONALA A MUNCII?
Art.11
2.Salariul constituind o creanta privilegiata va fi platit integral mai inainte ca creditorii ordinari sa poata revendica cota-parte ce li se cuvine.
3. Ordinea de prioritate a creantei privilegiate constituita de salariu, fata de celelalte creante privilegiate, trebuie sa fie determinata de catre legislatia nationala.
 

Atentie colegi!!!!
Conducerea SC OLTCHIM SA , a " dispus " la doua sindicate subordonate sa se uneasca pentru a va mai pacali odata. Poate nu ne credeti, dar pentru a va lamuri va rugam sa reflectati putin asupra urmatoarelor aspecte:
1. De ce colindatorii care vin prin sectii sunt aceeasi oameni care v-au amagit si v-au tradat interesele pana acum?
2. Oare nu e "aceeasi Mărie cu altă pălărie" ?
3. Cum se face că le este permis să vă colinde în timpul programului de lucru, fără să-i împiedice cineva, în timp ce noi a trebuit să obtinem adeziuni prin parcări, prin oraş, prin alte locuri, numai în Oltchim nu?
4. Cum au decis aşa dintr-o dată să se unească, după ce a aparut din senin Sindicatul Dreptate si Adevăr ?
5. Oare nu cumva suntem incomozi?
6. Oare nu cumva deranjam oameni sus pusi si pe locotenentii lor, asazisi sindicalisti ?
7. Cum se face ca au dat un comunicat cu privire la unificarea lor, care a rezistat afisat prin sectii, iar noi a trebuit sa va informam printr-un comunicat dat in presa locala deoarece comunicatul dat de noi a fost rupt inainte sa fie afisat?
8. Oare, nu cumva ne consideră un pericol atât pentru celelalte sindicate, cât şi pentru conducerea pe care o slugăresc?
8. De ce se tem de noi?
10. De ce ne-au denigrat ?
11. I-ati auzit vreodata ca-i nemultumeste ceva la conducerea Oltchim?
12. E cumva "marea unire, sau marea prostire"?
13. De ce-i sperie faptul ca Sindicatul Dreptate si Adevar se va afilia la Federatia Sindicatelor Libere din Chimie si Petrochimie?
14. Va amagesc ca vor fi alegeri democratice, dar ei stiu ca " nu conteaza cine voteaza, ci conteaza cine numara voturile".
Va rugam sa reflectati asupra acestor aspecte si veti decide!
NOI UNIM SALARIATII , NU UNIM SINDICATELE!!!!
Suntem covinsi ca nu va mai doriti aceleasi " SIMULATOARE SINDICALE", de care ati avut parte pana acum!

SILVIU
Musafir

#46183 PROSTU' NU E PROST DESTUL DACA NU E SI FUDUL (cascadorul de rahat al rasuluidati - click si vedeti)!

2016-03-27 11:21


Musafir

#46184 DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 11:34

#46183: SILVIU - PROSTU' NU E PROST DESTUL DACA NU E SI FUDUL (cascadorul de rahat al rasuluidati - click si vedeti)! 

Nici nu mai stie de el, nici nu mai stie pe unde este. Ba la PDL, ba la UNPR, ba la PNL, ba la ALDE cu colegul lui mulatru, ba la PRU - seful patrulei Vlad Tepes, ba la PER.
In 2012 il injura si facea hot de mama focului pe Gutau, acum se gudura pe langa el (sunt si inregistrari cu aceste injuraturi pe VL1 - cand era vedeta de mucava a valcii).
In 2012 a sters  de pe facebook toate pozele cu Gutau acum face selfie cu Gutau.


Musafir

#46185 Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 11:56

#46184: - DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

Domn Emil, cu tine alaturi, cu un asemenea "ajutor", Gutau are sigur 1.200 de voturi impotriva - de la noi cei trimisi in somaj de voi pacalicii din sindicatele Oltchim.

Acelasi lucru este valabil si pentru Grig Craciunescu - candidatul PNL, sprijinit de vicele ex. PDL - Mihai Diculoiiu, care va avea sigur 1.200 de voturi impotriva - de la noi cei trimisi in somaj de voi pacalicii din sindicatele Oltchim. 

Si, aceslasi lucru valabil si pentru Remus Grigorescu - candidatul ALDE, sprijinit vuvuzeaua - Corneliu Cernev, fost membru PUR, fost membru PC, fost membru PCC, actual membru ALDE, care va avea sigur 1.200 de voturi impotriva - de la noi cei trimisi in somaj de voi pacalicii din sindicatele Oltchim. 


Musafir

#46186 STOP. INCHIDETI PETITIA!!!

2016-03-27 12:45



NU MAI PERMITETI CA TOTI TROGLODITII SI TOTI "HATERII" SA POSTEZE TOT FELUL DE ABERATII!!!


Musafir

#46187 Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 13:58

#46185: - Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 SI CARE I MA PROBLEMA TA CA E LA GUTAU SI EU FOTA SUNT LA GUTAU,FIECARE ARE DREPTUL SA SI ALEAGA UN OM,UN POLITICIAN,MACAR GUTAU A FACUT CEVA IN VALCEA ASTA DE MIZERABILI PSD istiii.


Musafir

#46188 Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 14:01

#46187: - Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 O SA VI ACUM SI O SA SPUI NUMAI PROSTII SI MIZERII,DA,DAR GUTAU SI A ISPASIT PEDEAPSA PUSA LA CALE DE BORFASI PSD istii,DECI CARE I PROBLEMA TA?


Musafir

#46189 Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 14:18

#46188: - Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 SI INCA CEVA TINERE BATUT DE GINDURII,VEZI CA GUTAU A FACUT PLINGERE LA C.E.D.O PT. TOT CE A EXECUTAT SI FACUT,POATE NU AI STIUT..


Musafir

#46190 Ati fost dusi de nas

2016-03-27 15:00

De maine salariatii Oltchim vor fi din nou colindati de cei din SLO si Victoria sa se inscrie intr-un sindicat nou ca sa poata smecheii sa le desfiinteze pe ale lor sa scope de banii datorati statului Hoooooooooooooooooooooooooooo.


Musafir

#46191 Re: Ati fost dusi de nas

2016-03-27 15:58

#46190: - Ati fost dusi de nas 

 PAI SA LE O TRAGA PICASSO PRIN GURITE DE PUPINC...URISTII SI FRIPTURISTII.

CRA CRAAAA,MAI TRAIESTI?

#46192 Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 16:38

#46185: - Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 APROPO DE CERNEV[nagitul de cra craaa]PAI NU E CRAUNITORUL LUI VOSGANIAN SI TARICEANU?...OF CE IUTE UITA LUMEA SCIRBELE SI TRADATORIII.


Musafir

#46193 Va meritati soarta voi din Oltchim

2016-03-27 16:53

Copii lui Cernev Morcoase,Marcela,Radu,s-au facut frati cu ai lui Diculoiu si mai ieri se injurau,se imbranceau si se dadeau in judecata pentru a se lua reprezentativitatea cat de perversi sunt uni oameni.


Musafir

#46194 Re: Va meritati soarta voi din Oltchim

2016-03-27 17:17

#46193: - Va meritati soarta voi din Oltchim 

 PAI SA L PUPE PE FOTA IN PILA?


Musafir

#46195 Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 20:45

#46187: - Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 DU-TEEE BAAA CU GUTAU SI JAGARDEALA LUI DE PENAL CARE A EXECUTAT DE DOUA ORI CONDAMNARI PENALE IN PUSCARIE BREEE, DE DOUA ORI PUSCARIEEE


Musafir

#46196 Re: Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 20:47

#46189: - Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 POATE SA FACA PLANGERE SI LA MASA, STIE CA PRINDE ASTA LA PROSTI SI VA AIURESTE PE TOTI. SA STI CA ARE TIMP SA MAI FACA PUSCARIE CA L-AU GASIT ASTIA SI CU ZAVOI CUM A SEMNAT EL CA PUSCARIASUL PENAL


Musafir

#46197 Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 20:54

#46188: - Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

  TI SE SPUNE CA A FURAT DE A RUPT, DE AIA A FACUT PUSCARIE, A FURAT SI UMFLAT PRETURILE, A JEFUIT, MAI ARE TIMP SA FACA PUSCARIE CA NU A TERMINAT, TE-A PROSTIT SI  ASTA PE O STICLA DE TARIE, A DRACU OSTROVENIUL ASTA IN BODEGI, V-A CLATII GATLEJUL GUTAU CU SPIRTOASE, BA SA NU LUATI FOC CA ATI BAUT   FOC DAT DE PUSCARIASUL GUTAU, ARDETI CA PAPAGALII LA CE VA BAGA PUSCARIASUL IN INCENDII, PROTEJATI PUSCARIASI


Musafir

#46198 Re: Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 23:45

#46197: - Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 BA CAKATULE CARE ESTI TU PE SISTEM,ESTI ULTIMUL OM PE CARE ASI VREA SA L CUNOSC,PUI DE COMUNIST RETARDAT,ASTA ESTI MAI SULIFRICI SI MAI USOR CU BAUTURA TATAN COCLIT,LA GUTAU NU A FOST SI NU E VORBA DE BAUTURA MATI PE CARE O VISEZI,TE AU EDUCAT BINE NEMERNICI PE CARE I PUPI IN PILE,PUPA L SI PE FOTA DOAR UN PICULET IN PILA


Musafir

#46199 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-27 23:51

#46198: - Re: Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 SI INCA CEVA MAI CAKATULE CARE ESTI PE SISTEM,EU SI MULTI OAMENIIIIIIIIIII SINTEM SATUI DE BALIVERNELE SCOASE DE VOI,SINTEM SATUI DE MENTALITATILE COMUNISTE SI IPOCRITE.


Musafir

#46200 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!!

2016-03-28 02:02

#46199: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: DESPRE "MORTI" NUMAI DE BINE, SILVIULE!!! 

 apropo bai kakatule care esti pe sistem,mi se pare mie sau nu stiu si nu vad bine parca aceasta petitie este pt. salvati oltchim si arpechim,nu pt. propaganda politica, intoxicat imputit care esti dom vanghelie.