Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

OLTCHIM

/ #46182

2016-03-27 11:01


Chimistii Uniti
 
 Avem o intrebare pentru Conducerea SC OLTCHIM SA, pe care ar fi ideal sa le-o adresati si asazisilor sindicalisti care va colinda zilele acestea:
De ce SC.OLTCHIM SA, a achitat luna aceasta (martie 2016) suma de 1 milion de euro, catre CET Govora, suma ce nu reprezenta plata unei facturi curente, ci plata unei creante datorata si izvorata in timpul insolventei, incalcand astfel prevederile CONVENTIEI Nr. 95 din 1 iulie 1949 (privind protectia salariului*)
ACT EMIS DE: ORGANIZATIA INTERNATIONALA A MUNCII?
Art.11
2.Salariul constituind o creanta privilegiata va fi platit integral mai inainte ca creditorii ordinari sa poata revendica cota-parte ce li se cuvine.
3. Ordinea de prioritate a creantei privilegiate constituita de salariu, fata de celelalte creante privilegiate, trebuie sa fie determinata de catre legislatia nationala.
 

Atentie colegi!!!!
Conducerea SC OLTCHIM SA , a " dispus " la doua sindicate subordonate sa se uneasca pentru a va mai pacali odata. Poate nu ne credeti, dar pentru a va lamuri va rugam sa reflectati putin asupra urmatoarelor aspecte:
1. De ce colindatorii care vin prin sectii sunt aceeasi oameni care v-au amagit si v-au tradat interesele pana acum?
2. Oare nu e "aceeasi Mărie cu altă pălărie" ?
3. Cum se face că le este permis să vă colinde în timpul programului de lucru, fără să-i împiedice cineva, în timp ce noi a trebuit să obtinem adeziuni prin parcări, prin oraş, prin alte locuri, numai în Oltchim nu?
4. Cum au decis aşa dintr-o dată să se unească, după ce a aparut din senin Sindicatul Dreptate si Adevăr ?
5. Oare nu cumva suntem incomozi?
6. Oare nu cumva deranjam oameni sus pusi si pe locotenentii lor, asazisi sindicalisti ?
7. Cum se face ca au dat un comunicat cu privire la unificarea lor, care a rezistat afisat prin sectii, iar noi a trebuit sa va informam printr-un comunicat dat in presa locala deoarece comunicatul dat de noi a fost rupt inainte sa fie afisat?
8. Oare, nu cumva ne consideră un pericol atât pentru celelalte sindicate, cât şi pentru conducerea pe care o slugăresc?
8. De ce se tem de noi?
10. De ce ne-au denigrat ?
11. I-ati auzit vreodata ca-i nemultumeste ceva la conducerea Oltchim?
12. E cumva "marea unire, sau marea prostire"?
13. De ce-i sperie faptul ca Sindicatul Dreptate si Adevar se va afilia la Federatia Sindicatelor Libere din Chimie si Petrochimie?
14. Va amagesc ca vor fi alegeri democratice, dar ei stiu ca " nu conteaza cine voteaza, ci conteaza cine numara voturile".
Va rugam sa reflectati asupra acestor aspecte si veti decide!
NOI UNIM SALARIATII , NU UNIM SINDICATELE!!!!
Suntem covinsi ca nu va mai doriti aceleasi " SIMULATOARE SINDICALE", de care ati avut parte pana acum!