Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#46101

2016-03-18 08:48

 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46102 Re:

2016-03-18 09:06

#46101: -  

Salut, este deschis forumul de discutii al petitiei.

DISPO

#46103 model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-18 09:31

preluare de pe FACEBOOK - https://www.facebook.com/groups/358649787666012/


Asa cum am promis anterior, revin cu un model de PETITIA pe care toti disponibilizatii din OLTCHIM trebuie sa o adreseze Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

Aceasta petitie trebuie trimisa prin posta, recomandata si cu confirmare de primire, pe urmatoarea adresa:

Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii
Piata Valter Maracineanu nr 1-3, sector 1, 010155 Bucuresti

Aveti mai jos cele cinci pagini din petitie si 6 anexe la care ve-ti adauga fiecare ANEXA nr. 1 (DECIZIA DE DISPONIBILIZARE) si ANEXA nr. 3 (ADEVERAINTA DE VENIT / 2013 de la ANAF / AJFP Arges sau dupa caz Valcea).
Anexele vor fi atasate la petitie, fiecare in doua exemplare.

PETITIE, pag 1 – http://i.imgur.com/SyCkiwK.jpg?1
PETITIE, pag 2 – http://i.imgur.com/lgpNkOb.jpg?1
PETITIE, pag 3 – http://i.imgur.com/CPC4Dfqg.jpg?1
PETITIE, pag 4 – http://i.imgur.com/aRHVRC0.jpg?1
PETITIE, pag 5 – http://i.imgur.com/X38wYdS.jpg?1
ANEXA 2 – http://i.imgur.com/Qc5xRNp.jpg?1
ANEXA 4 – http://i.imgur.com/nU2396M.jpg?1
ANEXA 5 – http://i.imgur.com/CJNrpBz.jpg?1
ANEXA 6 – http://i.imgur.com/PUIym3b.jpg?1
ANEXA 7 – http://i.imgur.com/7lAxhPb.jpg?1
ANEXA 8 – http://i.imgur.com/TYetsxN.jpg?1

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46104

2016-03-18 09:43

ANEXA 8 – http://i.imgur.com/TYetsxN.jpg?1  ESTE GRESITA INFORMATIA. Unde sunt lunile OCTOMBRIE, NOIEMBRIE 2012? Apare 2013 si nu 2012 conforme cu realitatea actelor. 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi la intrarea in insolventa si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Oltchim

#46105 CUTREMUR/Vești PROASTE pentru Ponta și Năstase de la DIICOT. TICĂIE „Dosarul Rompetrol”

2016-03-19 08:25

CUTREMUR/Vești PROASTE pentru Ponta și Năstase de la DIICOT. TICĂIE „Dosarul Rompetrol”

Nu vin vremuri bune pentru Ponta și Năstase! Șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, joi seară, că dosarul Rompetrol disjuns din cel în care a fost judecat Dinu Patriciu are 3.100 de volume, el estimând că luna viitoare se vor vedea "progrese" cu privire la această speță.

"Rompetrol este un dosar de 3.100 de volume, ne ocupă tot subsolul instituției. (...) Se lucrează destul de intens în acest dosar, a făcut și obiectul Inspecției Judiciare, este în atenția conducerii DIICOT odată cu alte câteva zeci de dosare în acest moment. (...) Dosarul e o disjungere (...). E un dosar care implică foarte multă pricepere. E un procuror desemnat care se ocupă îndeaproape zilnic de acest dosar și cred că în perioada următoare vom vedea progrese. Cred că discutăm de nivelul lunii următoare. Așteptăm din acel dosar să avem o schimbare de încadrare juridică și o extindere, dar nu aș vrea să antamez", a spus Horodniceanu la Digi 24.

El a opinat că prejudiciul din dosar este unul "impresionant", însă a evitat să dea o sumă exactă. "E într-adevăr impresionant prin prejudiciul care probabil că până la urmă va fi cuantificat într-o sumă exactă. La acest moment, vorbim de zeci de milioane de dolari la acel moment. Zeci de milioane la momentul inițial cred că s-ar putea transforma undeva spre sute de milioane. Nu aș putea da o cifră exactă acum pentru că nu aș vrea să greșesc", a mai spus Daniel Horodniceanu.

http://www.comisarul.ro/articol/cutremur/

 

DISPO

#46106 model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-21 09:42

SCRIETI SI TRIMITETI SESIZAREA LA CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARII!

SCRIETI SI TRIMITETI SESIZAREA LA CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARII!


PENTRU DISPONIBILIZATII DISCRIMINATI DE LA OLTCHIM
SCRIETI SI TRIMITETI SESIZAREA LA CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARII!

Avand in vedere ca am primit semnale ca nu pot fi deschise toate fisierel de mai jos si ca cel mai comod pentru fiecare ar fi sa aiba textul integral al petitiei in alt format, revin cu comentariul anterior completat cu rextul integral al petitiei.

Aveti mai jos modelul PETITIEI pe care toti disponibilizatii din OLTCHIM trebuie sa o adreseze Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

Aceasta petitie trebuie trimisa prin posta, recomandata si cu confirmare de primire, pe urmatoarea adresa:
Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii
Piata Valter Maracineanu nr 1-3, sector 1, 010155 Bucuresti

Aveti mai jos cele cinci pagini din petitie si 6 anexe, la care ve-ti adauga fiecare, ANEXA nr. 1 (DECIZIA DE DISPONIBILIZARE) si ANEXA nr. 3 (ADEVERAINTA DE VENIT / 2013 de la ANAF / AJFP Arges sau dupa caz Valcea).
Anexele vor fi atasate la petitie, fiecare in doua exemplare.

PETITIE, pag. 3 – mm http://i.imgur.com/tFRB8mY.jpg?1
ANEXA 1 – trebuie sa puneti decizia de disponibilizare
ANEXA 2 – http://i.imgur.com/Qc5xRNp.jpg?1
ANEXA 3 – trebuie sa puneti adeverinta ANAF

TEXT INTEGRAL PETITIE

 

Catre,
CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII

DOMNULE PREŞEDINTE,

Prin prezenta, subsemnatul domiciliat în ....................., strada ....................., nr. ......, bl. .... , sc. ...., ap. ...  , jud. ........... , fost salariat OLTCHIM, disponibilizat in data de 14 iunie 2013, formulez urmatoarea
 
PETIȚIE

În temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 137 / 2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, formulez prezenţa PETIŢIE împotriva celor pe care-i consider posibili faptuitori ale unor fapte de discriminare:
- S.C. OLTCHIM S.A. RM. VÂLCEA – cu sediul în Ramnicu Valcea, strada Uzinei, nr. 1, jud. Valcea, cod postal 240050;
- ROMINSOLV SPRL – administrator judiciar la S.C. OLTCHIM S.A. – cu sediul în Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 223, Etaj 3, Sector 3, cod postal 030136;
- BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL – administrator judiciar la S.C. OLTCHIM S.A. – cu sediul în Bucuresti, strada Învingatorilor, nr. 24, Victory Business Center, Sector 3, cod postal 030136;
- O.P.S.P.I. (Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie) – actionar majoritar la S.C. OLTCHIM S.A. (54.8062 %) – cu sediul în Bucuresti, strada Capitan Alexandru Serbãnescu, nr. 50, sector 1, cod postal 014294.

Consider că prin faptele ce fac obiectul acestei petiţii este posibil sa fi fost discriminat si, odata cu mine, si cca. 930 salariati disponibilizati in 14 iunie 2013.

Vă solicit ca, pe lângă aplicarea amenzii contravenţionale, să dispuneţi obligarea părţii / partilor care a / au săvârşit fapta să publice, în mass-media, un rezumat al hotărârii prin care se constatată săvârşirea contravenţiei, precum şi orice măsură necesară pentru înlăturarea consecinţelor acestei fapte.
De asemenea, solicit să mi se comunice modul de soluţionare a acestei petiţii.

MOTIVELE PETIŢIEI SUNT URMĂTOARELE:

În data de 14 iunie 2013, am fost disponibilizat alaturi de alti salariati OLTCHIM (929 salariati disponibilizati conform COMUNICAT CONCEDIERE COLECTIVA OLTCHIM din 15.05.2013 – se poate vedea in anexa mentionata la punctul 2 al petitiei; 919 salariati disponibilizati conform RAPORTULUI ADMINISTRATORULUI SPECIAL al OLTCHIM pentru anul 2013, pag 10 – se poate vedea in anexa mentionata la punctul 4 al petitiei).

Conform prevederilor contractului colectiv de munca trebuia sa primesc la data disponibilizarii 18 salarii compensatorii x 2.851 lei in suma totala de 51.318 lei (se pot vedea in anexele mentionate la punctele 1 si 2 ale petitiei).

Sub asa zisa umbrela a legii insolventei, in loc de bani, ne-am trezit, atat eu cat si colegii mei, cu o adeverinta prin care ni se recunostea, ca suma de plata in contul celor 18 salarii compensatorii suma mai sus mentionata (51.318 lei) iar altora numarul de salarii si sumele prevazute in CCM pentru vechimea avuta in OLTCHIM.

In urma analizarii proceselor de disponibilizare si postdisponibilizare a salariatilor de la OLTCHIM (si aici nu fac referire la criteriile de disponibilizare aplicate haotic si la nerespectarea prevederilor contractului colectiv de munca sau la nerespectarea prevederilor codului muncii), in urma analizarii rapoartelor financiare ale OLTCHIM, a comunicatelor si declaratiilor de presa si in urma discutiilor avute cu colegii mei de “clasa sociala” – somerii produsi de “fabrica de someri” de la OLTCHIM, discutii avute la Tribunalul Valcea – in timpul interminabilelor procese in contradictoriu cu presupusii faptuitori mai sus mentionati sau la manifestatiile noastre de protest avute la sediul OLTCHIM, in fata prefecturii Valcii sau in fata CJ Valcea am constatat, atat eu cat si colegii mei, ca am fost supusi la 4 (patru) posibile fapte de discriminare, astfel:

1. ingradirea dreptului meu si al salariatiilor disponibilizati de la OLTCHIM in anul 2013, la un tratament egal in fata instantelor judecatoresti.
În fapt, atat eu cat si salariatii disponibilizati de la OLTCHIM in anul 2013 (intreprinderea aflata in insolventa la momentul disponibilizarii si in reorganizare judiciara in prezent) suntem discriminati fata de salariatii disponibilizati de la alte firme (care nu se afla in insolventa, reorganizare judiciara sau faliment); procesul meu si procesele disponibilizatiilor din anul 2013 sunt suspendate – prin aplicarea dispozitiei de la art. 36 din legea 85 / 2006 (dispozitie de care au facut uz admnistratorii judiciari ai OLTCHIM).

În drept, fapta mai sus descrisa cred ca se încadrează la nerespectarea prevederile OG 137 / 2000, art. 1 (1) si in mod special ale art. 1 (2) a) – articolele mentionate sunt prezentate mai jos (după caz, faptele se pot încadra şi în alte articole ale ordonanţei care prevăd contravenţii):
Art. 1.
(1) In Romania, stat de drept, democratic si social, demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane reprezinta valori supreme si sunt garantate de lege.
(2) Principiul egalitatii intre cetateni, al excluderii privilegiilor si discriminarii sunt garantate in special in exercitarea urmatoarelor drepturi:
a) dreptul la un tratament egal in fata instantelor judecatoresti si a oricarui altui organ jurisdictional.

2. salariatii disponibilizati in anul 2013 – discriminati fata statul roman.
În fapt, salariatii disponibilizati care aveau dreptul la diverse beneficii sociale (subventie pentru incalzire, burse pentru copiii aflati in diverse forme de invatamant, etc.), s-au trezit ca nu mai pot beneficia de aceste ajutoare intrucat la AJFP Valcea erau inregistrati cu venituri impozitate care cuprindeau si salariile compensatorii datorate dar neplatite de OLTCHIM acestora.
Am solicitat, la randul meu, o adeverinta de la AJFP Valcea si am constatat ca ceea incepuse sa se auda printre noi era adevarat … statul roman, prin AJFP Valcea, isi luase partea care i se cuvenea din salariile noastre compensatorii (impozitul pe venit de 16%, CASS, CAS, etc.) – acest lucru se poate demonstra cu ADEVERINTA DE VENIT / 2013 eliberata de ANAF / AJFP Valcea – anexa mentionata la punctul 3 al petitiei.
Mai mult, urmarind rezultatele financiare publicate de OLTCHIM pentru anul 2013, am constatat ca OLTCHIM a achitat, probabil in luna februarie 2014 (dupa finalizarea controlului efectuat de ANAF pentru perioada ianuarie – octombrie 2013), impozitele si taxele aferente salariilor compensatorii “prin compensarea cu TVA negativ de plata” – acest lucru se poate demonstra cu RAPORTUL ADMINISTRATORULUI SPECIAL al OLTCHIM pentru anul 2013, pag 29 – anexa mentionata la punctul 5 al petitiei.
Fata de cele mai sus prezentate consider ca salariatii, disponibilizati de la OLTCHIM in anul 2013, au fost discriminati, intr-un mod imoral, fata de statul roman – prin plata cu prioritate catre statul roman (probabil in luna februarie 2014) a taxelor si impozitelor (impozit de 16%, CASS, CAS, etc) aferente unor drepturi salariale datorate de OLTCHIM mie si celorlalti salariati disponibilizati, respectiv a salariilor compensatorii. Cum sa platesti, mai ales fara acordul tau, ceva ce nu ai primit, nu ai vazut?
Mentionez ca OLTCHIM a inceput sa-mi plateasca – incepand cu luna aprilie 2015 – o mica parte din salariile compensatorii datorate (cate 531 lei / luna, respectiv 18,62% dintr-un salariu compensatoriu datorat – in lunile aprilie si mai 2015 si cate 1.000 lei / luna, respectiv 35,07% dintr-un salariu compensatoriu datorat – in lunile iunie 2015 – martie 2016) – acest lucru se poate demonstra cu COMUNICATUL DE PRESA PRIVIND DISPONIBILIZAREA DE PERSONAL / 10.09.2015, pag. 2 – anexa mentionata la punctul 6 al petitiei.

În drept, fapta mai sus descrisa cred ca se încadrează la nerespectarea prevederile OG 137 / 2000, art. 1 (1), ale art. 1 (2) d) (V), ale art. 1 (4), art. 2 (1) si art. 2 (2) – articolele mentionate sunt prezentate mai jos (după caz, faptele se pot încadra şi în alte articole ale ordonanţei care prevăd contravenţii):
Art. 1. 
(1) In Romania, stat de drept, democratic si social, demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane reprezinta valori supreme si sunt garantate de lege.
(2) Principiul egalitatii intre cetateni, al excluderii privilegiilor si discriminarii sunt garantate in special in exercitarea urmatoarelor drepturi:
d) drepturile civile, in special:
(V) dreptul de proprietate.
(3) Orice persoană fizică sau juridică are obligaţia să respecte principiile enunţate la aliniatul (2).
Art. 2.
(1) Potrivit prezentei ordonanţe, prin discriminare se înţelege orice deosebire, excludere, restricţie sau preferinţă, pe bază de … apartenenţă la o categorie defavorizată, precum şi orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoaşterii, folosinţei sau exercitării, în condiţii de egalitate, a drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social şi cultural sau în orice alte domenii ale vieţii publice.
(2) Dispoziţia de a discrimina persoanele pe oricare dintre temeiurile prevăzute la alin. (1) este considerată discriminare în înţelesul prezentei ordonanţe.

3. salariatii disponibilizati in anul 2013 – discriminati fata salariatii disponibilizati in anul 2015.
În fapt, din COMUNICATUL DE PRESA PRIVIND DISPONIBILIZAREA DE PERSONAL din 10.09.2015 – anexa mentionata la punctul 6 al petitiei – am constatat ca salariatii disponibilizati in anul 2013 sunt discriminati fata de salariatii disponibilizati in anul 2015 (fara a-i considera vinovati si fara a-i acuza de acest lucru pe fostii mei colegi, salariatii disponibilizati in anul 2015), citez din comunicat:
“salariatii disponibilizati (si aici este vorba despre cei disponibilizati in anul 2015) vor primi lunar incepand din prima luna de la disponibilizare salariile restante datorate de societate, iar incepand din februarie – martie anul viitor (este vorba despre anul 2016) vor incasa lunar echivalentul unui salariu … pana la epuizarea fondului de salarii compensatorii …”.
Adica, numai salariatii disponibilizati in anul 2015 primesc lunar valoarea unui salariu compensatoriu (plata salariilor compensatorii fiind lichidata pana cel mai tarziu in ianuarie – februarie 2017) iar salariatii disponibilizati in anul 2013 primesc lunar 1.000 de lei, respectiv 35% din valoarea unui salariu compensatoriu (plata salariilor compensatorii fiind lichidata pana cel mai tarziu in decembrie 2019).
În drept, fapta mai sus descrisa cred ca se încadrează la nerespectarea prevederile OG 137 / 2000, art. 1 (1), ale art. 1 (2) d) (V), ale art. 1 (4), art. 2 (1) si art. 2 (2) – articolele mentionate sunt prezentate mai jos (după caz, faptele se pot încadra şi în alte articole ale ordonanţei care prevăd contravenţii):
Art. 1. 
(1) In Romania, stat de drept, democratic si social, demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane reprezinta valori supreme si sunt garantate de lege.
(2) Principiul egalitatii intre cetateni, al excluderii privilegiilor si discriminarii sunt garantate in special in exercitarea urmatoarelor drepturi:
d) drepturile civile, in special:
(V) dreptul de proprietate.
(3) Orice persoană fizică sau juridică are obligaţia să respecte principiile enunţate la aliniatul (2).
Art. 2.
(1) Potrivit prezentei ordonanţe, prin discriminare se înţelege orice deosebire, excludere, restricţie sau preferinţă, pe bază de … apartenenţă la o categorie defavorizată, precum şi orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoaşterii, folosinţei sau exercitării, în condiţii de egalitate, a drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social şi cultural sau în orice alte domenii ale vieţii publice.
(2) Dispoziţia de a discrimina persoanele pe oricare dintre temeiurile prevăzute la alin. (1) este considerată discriminare în înţelesul prezentei ordonanţe.

4. salariatii disponibilizati in anul 2013 – discriminati fata salariatii ramasi in OLTCHIM.
În fapt, din DECLARATIA domnului Florian Mateita, partener ROMISOLV, publicata de ECONOMICA.net – anexa mentionata la punctul 6 al petitiei 7 al petitiei) am constatat inca o data (fara a-i considera vinovati si fara a-i acuza de acest lucru pe salariatii ramasi in OLTCHIM) ca se adevereste ceea ce eu si ceilalti disponibilizati stiam inca din primul an de disponibilizare si, citez declaratia partenerului ROMINSOLV:
“Trei salarii neplătite angajaților au fost transformate în linie de credit pentru capital de lucru”.
Adica salariatii ramasi in OLTCHIM au restanta de 3 salarii neplatite (utilizate de conducerea OLTCHIM pentru capital de lucru) iar eu si toti salariatii disponibilizati in anul 2013 am avut, timp de aproape doi ani, intre 12 si 18 salarii neplatite (utilizate de conducerea OLTCHIM, fara acordul salariatiilor disponibilizati, pentru capital de lucru) si avem si in acest moment 9 si 15 salarii compensatorii neplatite.
În drept, fapta mai sus descrisa cred ca se încadrează la nerespectarea prevederile OG 137 / 2000, art. 1 (1), ale art. 1 (2) d) (V), ale art. 1 (4), art. 2 (1) si art. 2 (2) – articolele mentionate sunt prezentate mai jos (după caz, faptele se pot încadra şi în alte articole ale ordonanţei care prevăd contravenţii):
Art. 1. 
(1) In Romania, stat de drept, democratic si social, demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane reprezinta valori supreme si sunt garantate de lege.
(2) Principiul egalitatii intre cetateni, al excluderii privilegiilor si discriminarii sunt garantate in special in exercitarea urmatoarelor drepturi:
d) drepturile civile, in special:
(V) dreptul de proprietate.
(3) Orice persoană fizică sau juridică are obligaţia să respecte principiile enunţate la aliniatul (2).
Art. 2.
(1) Potrivit prezentei ordonanţe, prin discriminare se înţelege orice deosebire, excludere, restricţie sau preferinţă, pe bază de … apartenenţă la o categorie defavorizată, precum şi orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoaşterii, folosinţei sau exercitării, în condiţii de egalitate, a drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social şi cultural sau în orice alte domenii ale vieţii publice.
(2) Dispoziţia de a discrimina persoanele pe oricare dintre temeiurile prevăzute la alin. (1) este considerată discriminare în înţelesul prezentei ordonanţe.

Prin tratamentul diferit acordat salariatiilor ramasi in OLTCHIM fata de salariatii disponibilizati, a salariatiilor disponibilizati in anul 2013 fata de salariatii disponibilizati in 2015, a drepturilor salariale cuvenite salariatilor disponibilizati in anul 2013 fata de drepturile cuvenite statului roman (taxe si impozite) care sunt aferente acestor drepturi salariale si a drepturilor salariale cuvenite salariatiilor si salariatilor disponibilizati fata de onorariile administratoriilor judiciari cred ca atat ROMINSOLV si BDO – in calitate de administratori judiciari ai OLTCHIM, conducerea OLTCHIM cat si O.P.S.P.I. – in calitate de actionar majoritar al OLTCHIM (fiind reprezentata de un administrator special in OLTCHIM) au ignorant cu desavarsire componentele esentiale pentru o corporatie moderna: toleranta, intelegerea, respectul fata de toti deopotriva, stat roman, salariati si disponibilizati, si au incalcat in mod brutal principiului egalitatii de şanse și de tratament echitabil fata de disponibilizatii OLTCHIM.

Pot dovedi cele afirmate cu următoarele înscrisuri / documente pe care le depun ca ANEXE, in fotocopie, în 2 exemplare:
1. decizia de desfacere a contractului de munca nr. ….
2. COMUNICAT CONCEDIERE COLECTIVA OLTCHIM din 15.05.2013;
3. ADEVERINTA DE VENIT / 2013 eliberata de ANAF / AJFP Valcea;
4. RAPORTUL ADMINISTRATORULUI SPECIAL al OLTCHIM pentru anul 2013- pag 10;
5. RAPORTUL ADMINISTRATORULUI SPECIAL al OLTCHIM pentru anul 2013- pag 29;
6. COMUNICATUL DE PRESA PRIVIND DISPONIBILIZAREA DE PERSONAL / 10.09.2015 – pag. 2;
7. preluare articol ECONOMICA.net din 18.02.2016 - DECLARATIE PARTENER ROMISOLV, Florian Mateita.
8. preluare articol Ziarul de Valcea din 23.12.2013.

Dată,                                                                                       Semnătură,

 


DOMNULUI PREŞEDINTE AL CNCD (CONSILIULUI NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII
MY NAMES FOTA

#46107 Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-21 18:21

#46106: DISPO - model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 te salut si multa stima de la PICASSO,dar am o simpla intrebare de pus politicienilor din VALCEA,cind se va mai reporni OLTCHIMUL?.............ASTA PT. CA AM FOST DAT AFARA DIN OLTCHIM CA AM SPUS VORBELE ASTEA....SA TRAIASCA POLITICIENI SI CONDUCEREA OLTCHIMULUI,NISTE BORFASIIII.

CIND V.. AM SPUS CA SUNT UN PICASSO....

#46108 Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-21 18:48

#46107: MY NAMES FOTA - Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 SI DA,EU CHIAR SUNT UN NOROCOS,EU AM CISTGAT TOATE RAZBOAIELE DUSE CU ADM. JUD.[piperea si stanescu,papagali guvernului dottore ponta]SI CONDUCEAREA oltchimului,PT. MINE oltchimul NU MAI EXISTA,NU IMI PARE RAU DE NIMENIIIII,VA MARITATI SOARTA,PACATUL VOSTRU,,,,,,,BUCURIA MEA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46109 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2016-03-21 19:24

Handbaliste care s-au format,  si crescut la Oltchim, sunt Oltchim, nu mai scot o vorba despre echipa de handbal Oltchim. Echipa Romaniei este in continuare Oltchim iar ei nu spun nimic la realitatea tv  acum ca sunt la echipa nationala a Romaniei deoarece au crescut la Oltchim si trecutul lor este in palmares acum la nivel mondial, editie speciala tv. Alte fete de la echipe din tara spun de echipele lor si sunt recunoscatoare palmaresului lor la aceste echipe, cele care au fost  Oltchim, nu mai spun nimic  sau explica de raul ce  le-a facut Oltchim si raul pe care le-a facut sa ajunga la echipe din strainatate.....

ATI UITAT CA AU RAMAS MERCENARI LUI ROIBU SEFII SI DIRECTORII?

#46110 Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-21 19:45

#46108: CIND V.. AM SPUS CA SUNT UN PICASSO.... - Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 DE CE NU AU VORBIT FETELE DE LA OLTCHIM SI OAMENII?...PT. CA LA OLTCHIM KAKATUL DE ROIBU CU SINDICATUL SI RAHATII DE SEFI DE SECTII AU BAGAT TEROAREA IN OAMENIII,ACUM TOT EI CONDUC MAI FRAIERILOR,V O SPUNE FOTA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46111 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCH

2016-03-21 19:49

#46109

 Conduc fraierii, asa este, se invart banii in circuit inchis fara ca Oltchim sa aibe pornire asa cum spuneai chiar tu, banii care mananca sunt ai creditorilor si piperea cu asociatii & co., asta mananca acum si  baga in botul lor plin de...., banii altora. Chiar mai mult specificam ca am fost disponibilizati si ei se infrupta din SALARIILE NOASTRE NEACHITATE. Pai, nu conduc, aici ai gresit. Sunt condusi de indobitocirea pe care o au, o detin!!!!!!!!!!!!! Cat de handicapati sa fie aceste personaje???? Babuini sufocati si lipsa sinapse care au scurcircuite si sunt prea indobitociti, sfarsitul este chiar si la ei, unii vor ajunge la puscarii.

CE ASI VREA SA MAI AUD UN TIC TAC LA roibu,OF DOAMNEEE

#46112 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI O

2016-03-21 20:01

#46111: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCH 

 E CORECT CE SPUI, DAR RAUL DEJA S A FACUT,E TIRZIU PT. TOATE,INCLUSIV PT.NEMERNICUL DE ROIBU,PRINCIPALUL VINOVAT DE oltchim ,sa speram ca v a intra la bulau nesimtitul,DA NU CRED CA V A INTRA PT. CA I A UNS PE TOTI POOUULITICIENIII.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46113 Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-21 20:02

#46110: ATI UITAT CA AU RAMAS MERCENARI LUI ROIBU SEFII SI DIRECTORII? - Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 Cine a inchis Oltchim???? Cine a substituit sume din CET Govora? Cine a distrus Hidroelectrica? Cine a nimicit USG Govora???? Cine nu da drumul la autostrada Pitesti-Sibiu??? Cine fura judetul Valcea si alte judete???? Care sunt babunii astia???? Ii sti, ii stim si nu e Roibu, sunt babuinii care ling la curul sloios a babuinilor hoti si nu care stiu sa faca ce a creat Roibu din Oltchim si care si azi traieste de pe urma sa, in 5 continente peste 80 de tari, , bursa merge pe ce a fost Oltchim si nu pe ce este azi, asta este Oltchim, ailalti sunt lichelele care sunt nerecunoscatori exact ca fetele de la handbal Oltchim si care uita cum au crescut si ce beneficii au avut pe munca lor si a muncitorilor din Oltchim.


Musafir

#46114 Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-21 20:13

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-21 20:17

#46114: - Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 Scrie negru pe alb, daca e vinovat raspunde, asa am lasat scris, nu-i tinem partea, PUNEM DOVEZI CU CE S-A FURAT DIN 2012 PANA AZI 2016 si s-ar putea sa realizezi ca pe vremea lui Roibu inainte de 2012,  ti-ai luat salariu, ai avut servici si munceai iar Oltchim era la nivel mondial recunoscut si trimitea marfa in lumea larga. POLITICIENII SI CORUPTII au tras de OLTCHIM sa le finanteze interesele. Astia de azi, FURA IN VAZUT TUTUROR SI NE-AU TRIMIS SI ACASA CA SI DISPONIBILIZATI, OLTCHIM APROAPE INCHIS CA SI FUNCTIONARE, IAR VALCEA ANUNTA CONTINUU DISPONIBILIZARI...., BRAVO FOTA, ESTI DISPONIBILIZAT DE CATRE NISTE BABUNI SUFOCATI DIN LIPSA AERULUI LIPSA SINAPSE.


Musafir

#46116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

2016-03-21 20:25

#46115: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 GRESESTI FRATEEE,borfasul de roibu a distrus oltchimul din 2010,atunci a inceput calvarul nostru,CA SA NU MAI SPUN DE MAGARIILE CARE LE A FACUT PE TIMPUL LUI MARELE PITIC BOC[prim ministru de kakat,mincinosul TARI]CIND A INVESTIT INTR O CENTRALA TRERMICA MII DE EUROIII AIUREA,BANII SPALATI INTR O INSTALATIE AIUREA,BANI FURATI DE EL SI ALTII CA  DIRDRASOVEAN[OMUL CU PROIECTUL SI ALTIIII].....VREI MAI MULTE?


Musafir

#46117 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discrimin

2016-03-21 20:29

#46116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 SA TI MAI SPUN CUM IESEAU TIRURILE NOAPTEA DIN OLTCHIM DUPA ORELE 03 00 DIMINEATA, IN ANUL 2010?


Musafir

#46118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discrimin

2016-03-21 20:32

#46116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 APROPO,SA STI SI D TA CA ACEL PUNCT TERMIC FACUT LINGA OXO,FATA N FATA CU ST. DE AER UNDE AM LUCRAT ,E FACUT NUMAI DIN PIESE ,TRASEE SI APARATE AMC VECHI DIN 1970,REPARATE SI REVOPSITE,OARE DNA ul CHIAR DOARME,PAI DOARME CU SIGURANTA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46119 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discrimin

2016-03-21 20:33

#46116: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii 

 A gresit ca s-a lasat pe mana politicului, VANATORI DE SCAUNE SI FUNCTII.... Uiti de iesirile publice  ale lui Roibu la televiziunile din oras si in presa centrala ce spunea detaliat tot  si a explicat cu subiect si predicat tot. Uiti cine si unde a crezut ca Oltchim va devenii atat de mare incat ei vor devenii atat de mici (ASTIA ERAU MICI EI SI ATUNCI.... INSA VISAU...) cum ne arata azi ca nu pot sa conduca nimic, astia de azi nu conduc nimic, anunta doar disponibilizari sau opriri, ori falimente, atat. Daca este vinovat sa raspunda de faptele care se face vinovat Roibu. Nu judecam noi, corect ce spui ca au fost si nereguli, numai ca in sistem de functionare la 100% apar si astfel de probleme, om cu om si noi intre noi nu stim, de vorbe suntem satui toti, faptele si institutia conteaza, nu o persoana anume, ca e el Roibu sau altii, raspund acolo unde sunt judecati, noi discutam de Oltchim si ce era Oltchim, STATUL ROMAN  SE FACE SINGURUL VINOVAT si AGA OLTCHIM FIRESC CU SINDICATELE CORUPTE SI HOATE CU TOTI ACTIONARII.


Musafir

#46120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discr

2016-03-21 20:41

#46119: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discrimin 

 GRESESTI FRATEEE,borfasul de roibu a intrat in jocurilre lor,nu te mai lua cu mine ca am prea multe de spus si le voi spune cit de curind.


Musafir

#46121 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discr

2016-03-21 20:44

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea D

2016-03-21 20:47

#46120: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discr 

 Ti-a spus la tv atunci, se putea retrage, uiti ca a inchis handbalul Oltchim atunci, pe loc si se reseta tot, pleca, lasa totul..., asa cum a si facut-o dar mai tarziu. N-a facut-o si a continuat repornind si asteptand ca isi revin babunii sufocati lipsa aer si pentru ca dorea sa aduca Oltchim mai sus, a inceput sa respecte ce a aratat in presa atunci si dat in toata mass-media public. N-a fost sa fie, deoarece ARPECHIMUL a ingropat tot si a lasat totul in aer. Mafia petrolului a fost mai mare decat chimia si palmaresul combinatului chimic Oltchim, a scris si presa asta. Specialisti se puteau aduce de pe tot globul pamantean, nu s- a dorit si azi suntem unde se afla Oltchim....! CU SAU FARA ROIBU OLTCHIM PUTEA FUNCTIONA LA 100%!!!!!! Ai ceva cu Roibu, foarte bine, este la judecator si aflam la sfarsit finalul. Noi vorbim de OLTCHIM si salariatii (noi Oltchim ) care si azi puteau sa lucreze acolo.

STATUL ROMAN  SE FACE SINGURUL VINOVAT si AGA OLTCHIM FIRESC CU SINDICATELE CORUPTE SI HOATE CU TOTI ACTIONARII.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46123 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea D

2016-03-21 20:50

#46121: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discr 

 Noapte buna

STATUL ROMAN  SE FACE SINGURUL VINOVAT si AGA OLTCHIM FIRESC CU SINDICATELE CORUPTE SI HOATE CU TOTI ACTIONARII.

Larry Fox

#46124 Nevoie urgent de bani pentru a ieși din datorii?

2016-03-22 00:55

Ați încercat să obțină împrumuturi de la bănci, fără succes? Nevoie urgent de bani pentru a ieși din datorii? Nevoie de bani pentru extinderea sau înființarea de propria afacere? Obține un împrumut de la una dintre companiile de împrumut de top din Marea Britanie. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați prin e-mail: 24hourloanservice2011()gmail.com


Musafir

#46125 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combater

2016-03-22 04:58

#46122: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea D 

 NEATA,INCEARCA SI D TA SA TI AMINTESTI CINE A DISTRUS MENTCHIMUL;ROIBU,POPESCU V,IMEDIAT AU VENIT ALTI BORFASII CA BALAN[CET]SI TALPASANU ,LISTA POATE CONTINUA,DAR HAI SA VA MAI SPUN CEVA;OARE CINE CONDUCE PE DREAPTA[PESTE DRUM DE OLTCHIM]  ACELE FIRME,NU BOUREAN,VIDEANU,BERCEANU,ETC,PRETENASII LUI... roibu?.TE ROG SA NU MAI DEVIEZI CU ALTE SUBIECTE  ADUSE CONDUCATORULUI IUBIT,bofas nesimtit numit roibu,PT.CA APECHIMUL E CONDUS TOT DE UN PRIETENASI NUMIT POPESCU VALENTIN[dupa moartea lui ENACHE]OMUL LUI roibu, borfasul CARE A DAT AFARA DIN MENTCHIM MULTI OAMENII NEVINOVATII SI ASTA NUMAI DIN CAUZA LUI roibu,MAI INCEARCA SA VEZI SI SA TI ADUCI AMINTE DE INVESTITIILE FACUTE AIUREA N TRANVAI,ACOLO SUNT BANI NOSTRII,BANII AMARASTENILOR....SI TOTUL SE DATOREAZA POOUUULITICIENILOR PE CARE roibu IA PUPAT IN FUND SI A MINCAT CU EI RAHAT DIN ACELASI TROC..UITI CA PE TIMPUL LUI roibu IN ULTIMI ANI NU L MAI INTERESA DECIT OTRAVIREA CAINILOR SI SECTOARELE DE VARUIT?...ASTA A FOST BORFASUL DE roibu...O SA VI SA MI SPUI CA MI A DAT O PAINE SA MANINC SAU SA MINCAM,DA,DAR EU SI ALTII AM MUNCIT PT. ACEA PAINE,PE CIND EL ISI BATEA JOC DE NOI CU BANII PRIN CAMPANIA PDL lui,IA PUNE MINA SI CREIERASUL LA GINDIRE.