Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#46120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discr

2016-03-21 20:41

#46119: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discrimin 

 GRESESTI FRATEEE,borfasul de roibu a intrat in jocurilre lor,nu te mai lua cu mine ca am prea multe de spus si le voi spune cit de curind.

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#46122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea D

2016-03-21 20:47:59

#46120: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: model PETITIE catre Consiliului National pentru Combaterea Discr 

 Ti-a spus la tv atunci, se putea retrage, uiti ca a inchis handbalul Oltchim atunci, pe loc si se reseta tot, pleca, lasa totul..., asa cum a si facut-o dar mai tarziu. N-a facut-o si a continuat repornind si asteptand ca isi revin babunii sufocati lipsa aer si pentru ca dorea sa aduca Oltchim mai sus, a inceput sa respecte ce a aratat in presa atunci si dat in toata mass-media public. N-a fost sa fie, deoarece ARPECHIMUL a ingropat tot si a lasat totul in aer. Mafia petrolului a fost mai mare decat chimia si palmaresul combinatului chimic Oltchim, a scris si presa asta. Specialisti se puteau aduce de pe tot globul pamantean, nu s- a dorit si azi suntem unde se afla Oltchim....! CU SAU FARA ROIBU OLTCHIM PUTEA FUNCTIONA LA 100%!!!!!! Ai ceva cu Roibu, foarte bine, este la judecator si aflam la sfarsit finalul. Noi vorbim de OLTCHIM si salariatii (noi Oltchim ) care si azi puteau sa lucreze acolo.

STATUL ROMAN  SE FACE SINGURUL VINOVAT si AGA OLTCHIM FIRESC CU SINDICATELE CORUPTE SI HOATE CU TOTI ACTIONARII.