Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#43451 Disponibilizările au băgat frica în angajații Oltchim. Conducerea Oltchim nu a mancat usturoi ...

2015-09-09 07:52

Disponibilizările au băgat frica în angajații Oltchim. La ce măsuri extreme au rec_urs angajații.

de Andra Mitu , 08 septembrie 2015 - stire actualizata la ora 17:12, 08 septembrie 2015
http://www.romanialibera.ro/

Şase angajaţi ai Oltchim au intrat în greva foamei, marţi, după ce au auzit că urmează să se facă disponibilizări, informează Mediafax.

Oamenii au auzit că la nivelul Diviziei Bradu se vor face disponibilizări colective şi au rec_urs la această formă de protest faţă de o eventuală decizie privind concedierea angajaţilor acestei divizii.

Pe de altă parte, conducerea societăţii a comunicat autorităţilor că la nivelul Diviziei Bradu nici nu au fost anunţate disponibilizări şi nici nu au fost înmânate preavize oamenilor.

Prefectul judeţului Argeş, Mihail Oprescu, a declarat, marţi după-amiază, corespondentului MEDIAFAX, că în urma unei discuţii cu conducerea Oltchim, aceasta i-a comunicat că în prezent nu se ştie nici dacă vor fi făcute disponibilizări, nici când vor fi făcute acestea.

"Deocamdată nu se ştie exact dacă vor fi disponibilizări, ce persoane vor fi disponibilizate şi nici când se vor face disponibilizări, dacă va fi cazul. În contractul colectiv de muncă al oamenilor de acolo există o formă de protecţie care prevede acordarea de salarii, de plăţi compensatorii, însă în acest moment conducerea societăţii mi-a comunicat că nu au fost anunţate disponibilizări", a spus prefectul Mihail Oprescu.

El a precizat că a dispus ca un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Argeş să întocmească fişe de analiză sanitară şi să monitorizeze starea de sănătate a celor şase muncitori care au intrat în greva foamei şi care derulează această formă de protest în incinta sediului societăţii din judeţul Argeş.

 

 

 


Musafir

#43452 APEL CATRE DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM ARPECHIM (RM. VALCEA SI PITESTI)!

2015-09-09 07:54

#43429: - APEL CATRE DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM ARPECHIM (RM. VALCEA SI PITESTI)! 

Joi pe data de 10 septembrie 2015, la ora 10, disponibilizatii de la Oltchim se vor intalni in fata Pavilionului Administrativ de la Oltchim sa-si ceara drepturile.

Veniti cu totii, nu mai stati acasa!

Disponibilizatii din 2013 vor vedea banii in 3 ani si jumatate!
Disponibilizatii din 2015 vor vedea banii pana la sfarsitul anului 2015!

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#43453 Greva foamei la Arpechim: „Stăm aici până murim, până ne ia cu targa!”

2015-09-09 10:27

Greva foamei la Arpechim: „Stăm aici până murim, până ne ia cu targa!”

Ne tot parvin veşti proaste de la Arpechim, un complex industrial cândva etalon la nivel naţional, astăzi pe cale să devină o ruină. Ultimele măsuri radicale în ceea ce priveşte aşa-zisa reorganizare se vor solda cu sute de şomeri, iar din acest motiv unii salariaţi au decis să intre în greva foamei. Dacă ieri protestau în faţa pavilionului aproximativ 10 angajaţi, astăzi se anunţă încă 20-30 de adepţi ai acestei forme de protest extrem.

Poliţia e cu ochii pe ei

O maşină de poliţie e parcată undeva în umbriş, aproape de intrare. Agenţii sunt gata să intervină dacă apar manifestări violente. Ambulanţele încă n-au sosit, căci greviştii nu sunt deocamdată în pericol de inaniţie. Au lângă ei bidoane mari cu apă, care le-ar asigura hidratarea şi supravieţuirea vreme de câteva zile. De văzut însă ce se va întâmpla dacă liderii de sindicat şi directorii rămân indiferenţi faţă de protest. Oamenii sunt decişi să meargă până la capăt şi să accepte suferinţa pricinuită de lipsa hranei. Ce i-a determinat să recu_rgă la acest gest extrem am aflat la faţa locului, stând de vorbă cu Dinu Mircea, şef de formaţie în cadrul SPSU (n.r. – pompieri).

Se desfiinţează secţii întregi

„Degeaba spune directorul Pârvu că nu se fac, ştie foarte bine că urmează să se facă disponibilizări. Vă arăt actele oficiale (n.r. – angajatul Dinu Mircea scoate actele din dosar şi ni le prezintă ca dovadă). La Piteşti vor fi concediaţi peste 120 de oameni, în partea cealaltă, la Vâlcea, aproximativ 100. Noi suntem de la Piteşti, din cadrul serviciului SPSU. Problema gravă nu e doar că se fac concedieri, ci faptul că se desfiinţează complet o secţie. Gândiţi-vă că secţia noastră urmează să fie rasă din fabrică şi imaginaţi-vă că sunt sute de tone de substanţe periculoase care ar putea produce un incendiu. Noi credem că e nevoie de pompieri. Ca explicaţie, cică aduc o firmă privată în locul nostru. Când s-a emis primul comunicat cu privire la disponibilizări, erau specificate nişte criterii de concediere (randament, pregătire profesională, disciplină ş.a.m.d.) S-a făcut un abuz! Nu s-a ţinut cont de aşa ceva. Să vă explic: pe 19 august s-a dat o notificare de la Vâlcea în care apar persoanele care urmează a fi disponibilizate. Noi nu eram pe acea listă. Pe 27 august primim un alt comunicat (despre care dl. Pârvu zicea că nu are habar), în care apare organigrama pe Piteşti cu persoanele disponibilizate, secţii întregi. Ulterior, după ce am solicitat o argumentare, a spus că nu mai are nevoie de noi, că substanţele periculoase vor fi, oricum, transferate. Păi, când se face transferul, e nevoie de pompieri. Asta e explicaţie de director? Astea sunt explicaţii puerile! Dacă e cum spune el, că nu ştie, atunci de ce mai este director?”

„E un abuz pe criterii sindicale şi politice!”

„Credem că e un act abuziv, pe criterii sindicale (noi, majoritatea, suntem la Vâlcea, la Marcu – e plecat în munţi, nu răspunde la telefon) şi politice. Rămân oamenii lui Pârvu care s-au înscris în PLR şi fac parte din biroul municipal al PLR fără o justificare; el rămâne cu 160 de milioane salariu (n.r. – 16.000 lei noi) şi de asta am recu_rs la acest gest extrem. Nu avem un termen pentru greva foamei. Mâine or să ni se alăture şi alţi colegi (20 -30), din alte secţii. La noapte ne găsiţi tot aici şi mâine la fel! Şi o să stăm aici până murim, până ne ia cu targa! Atât de gravă e situaţia!” – a încheiat ferm Dinu Mircea.

Ce spune directorul Pârvu

Contactat telefonic de redacţia „Argeşul”, Marius Pârvu, director al Diviziei Petrochimice Bradu, a declarat: „Am avut un dialog cu angajaţii, în urma discuţiei s-au iscat nemulţumiri, iar decizia lor, personală, a fost să intre în greva foamei. Eu le-am explicat motivele, le-am spus adevărul, dânşii nu au înţeles sau nu au acceptat situaţia. Concret, este vorba despre un plan de reorganizare aprobat de judecătorul sindic (n.r. – judecător cu atribuţii speciale în cadrul procedurilor de faliment şi insolvenţă), pe care, dacă nu-l urmăm, riscăm să intrăm în faliment. Pot să vă mai spun că, în momentul de faţă, nu a primit nimeni niciun preaviz de concediere şi nu a fost luată nicio decizie în acest sens. Dânşii şi-au asumat această măsură de protest, deşi, aşa cum spuneam, le-am comunicat doar faptul că există un plan de reorganizare”.

http://www.ziarulargesul.ro/greva

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#43454 Salariaţi în greva foamei la o divizie a Oltchim

2015-09-09 10:39

Salariaţi în greva foamei la o divizie a Oltchim

Şase angajaţi de la Divizia Petrochimică Bradu, ce aparţine combinatului Oltchim, se află în cea de-a doua zi de protest. De mai bine de 24 de ore, oamenii se află în greva foamei, nemulţumiţi că sunt pe listele de disponibilizări şi că ar urma să primească doar jumătate din plăţile compensatorii care li se cuveneau.

Video : http://www1.digi24.ro/Stiri/

Cei şase protestatari au fost evaluaţi de medici, iar starea lor este bună. Aseară, Crucea Roşie le-a adus şi un cort în care să stea pe perioada grevei.

Oamenii spun că nu vor renunţa şi vor continua cu greva foamei până când reprezentanţii Olchim, dar şi autorităţile, vor veni să stea de vorbă cu ei.

În urma disponibilizării, angajaţii ar urma să primească cel mult 15.000 de lei. Salariaţii spun că reducerea plăţilor compensatorii este o decizie abuzivă şi au de gând să îşi obţină drepturile în instanţă.

Peste 100 de salariaţi din cei aproximativ 240 ai diviziei Bradu vor rămâne fără loc de muncă până la finalul lunii octombrie, în urma planului de disponibilizare.

 

BREAKING NEWS STIRI - Direcția Națională Anticorupție

#43455 ROMPREST SA, acuzată că înşeală râmnicenii!

2015-09-09 12:35

ROMPREST SA, acuzată că înşeală râmnicenii!

Războiul gunoiul din municipiul Râmnicu Vâlcea este departe de a se fi încheiat. Romprest, firma câştigătoare a licitaţiei de salubrizarea municipiului Râmnicu Vâlcea este acuzată că după ce şi-a adjudecat serviciul public de salubrizare, nu mai respectă cerinţele din caietul de sarcini, pe care şi le-a asumat.

„Preţul de 3,83 lei fără TVA are la capitolul cheltuieli în rampă 1,6922 lei, prevăzuţi pentru cheltuieli cu depunerea în rampă, adică 54,1 lei/tonă. La capitolul cheltuieli cu depozitarea în rampă au prevăzut 1,6922 lei, explicând că atât îi va costa depozitarea deşeurilor în rampă, iar preţul este făcut pentru depozitul ecologic de la Feţeni.

A câştigat licitaţia, s-au aprobat preţurile, iar Consiliu Local a votat preţurile aşa cum le-au făcut ei în nota de fundamentare a tarifelor. Licitaţia a fost finalizată în luna aprilie 2015, iar hotărârea de Consiliu Local a fost luată în data de 30 iulie 2015”, ne-a declarat Dan Ceauşescu, directorul comercial al firmei Urban.

Lucrurile s-au schimbat radical, însă din momentul în care Romprest a început efectiv să lucreze. Romprest nu a dus deşeurile la Feţeni, aşa cum se angajase după câştigarea licitaţiei, ci la Horezu, unde contractul cu Sacomet arată un preţ de 30 lei/ tonă, mult mai nimic decât s-au angajat. Practic, cheltuielile cu depozitarea, nu mai sunt 1,6922 lei/persoană, ci îi costă undeva între 0,50 – 0,60 lei.

„În acest moment, Romprest a justificat şi a încasat bani cu preţurile pentru groapa ecologică de la Feţeni, în condiţiile în care gunoiul adunat de la râmniceni a ajuns la groapa de gunoi de la Horezu, unde costă mult mai puţin, dar facturile către asociaţiile de proprietari sunt făcute la preţul pentru Feţeni, din caietul de sarcini, 3,83 lei/persoană fără TVA.

În caietul de sarcini se prevede că structura tarifului va reflecta întocmai costul efectiv al prestaţiei. Unde se duce atunci diferenţa dintre suma facturată de Romprest şi cea efectiv cheltuită cu depozitarea gunoiului? Este vorba de cel puţin 1 leu/persoană, bani încasaţi în plus, în mod cu totul nejustificat, adică în jur de 90.000 lei/lună, dacă ne raportăm doar la persoanele fizice din municipiul Râmnicu Vâlcea”, a mai adăugat Ceauşescu.

Contractul cu Sacometul este încheiat pe 20 iulie, ulterior încheierii licitaţiei, aşadar contractul de la Horezu nu are nicio legătură cu documentaţia depusă pentru licitaţia câştigată de Romprest în luna aprilie 2015.

Aşadar, Romprest a găsit o cale mult mai ieftină de a depozita gunoiul şi prin asta păcăleşte pe toată lumea, fiecare utilizator din oraş, firmă sau persoană fizică. În acest sens, reprezentanţii firmei Urban sunt decişi să facă plângeri penale.

http://www.voceavalcii.ro/

 


Musafir

#43456 Tipic romanesc

2015-09-09 12:50

Inca o data se docedeste ca romanul merge pe principiul "fiecare cu pi_zda ma-sii".

Pana ieri nu am auzit miscari de trupe din partea colegilor de la Pitesti. Cand le-a ajuns cutitul la os, au inceput sa faca valuri. Din pacate e foarte probabil sa fie tardiv, astia de la conducere s-au obisnuit cu lipsa noastra de reactie si ii vor durea in c_ur, pentru ca fiecare dintre noi iesim doar ca sa ne rezolvam problemele personale, doar atata timp cat ne afecteaza direct.

Acum si voi, cei de la Pitesti, oare unde credeati ca se va ajunge??? Ati primit semnale ca veti porni vreodata instalatiile??? Si politicienii vostri au dormit exact ca ai nostri, au facut un rahat. Asa ca era de asteptat ca la un moment dat sa se sparga buboiul si la voi.


Musafir

#43457 Re: Tipic romanesc

2015-09-09 12:58

#43456: - Tipic romanesc 

 Bai dobitocule, cind faceam noi proteste, voi erati ascunsi prin canale, de frica lui roibu ! tipic oltenesc, sinteti numai niste.........


Musafir

#43458 Re: Re: Tipic romanesc,MARCA BOIER MOFLEA.ZIS GAOAZA RETARDATA.

2015-09-09 13:07

#43457: - Re: Tipic romanesc 

 SA TE FREC PRIN GURA NEMERNICULE DE GAOAZA RETARDATA CU TALPASANU ,CERNEV SI PIPEREA,CEGREVE AI FACUT MA RAHATULE IMPUTIT,ZI FU...TU...TE N GURA CU MATA,TRADATORULEEEEEEEEE,PLECI ACASA CU TALPASANU,ITI SPUNE FOTA,HAI PAAA


Musafir

#43459 Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 13:22

#43457: - Re: Tipic romanesc 

 Tampitel, faceai pe tine-n pantaloni jegule, miroseai a hoit si a venit Valcea sa va desputa. NENOROCITILOR.


Musafir

#43460 Re: Re: Re: Tipic romanesc,MARCA BOIER MOFLEA.ZIS GAOAZA RETARDATA.

2015-09-09 13:22

#43458: - Re: Re: Tipic romanesc,MARCA BOIER MOFLEA.ZIS GAOAZA RETARDATA. 

CUM CE GREVE AM FACUT? GREVA FOAMEI IN SEPTEMBRIE 2012 CU SUFA DE AUR LA GAT SI LA MAINI?
CUM CE GREVE AM FACUT? GREVA FOAMEI IN SEPTEMBRIE 2012 PENTRU CARE COCLET M-A RECOMPENSAT CU 5000 DE LEI?
CUM CE GREVE AM FACUT? GREVA FOAMEI IN SEPTEMBRIE 2012 PENTRU CARE AM VAZUT IN BUZUNARE ZLOTII LUI ZAREMBA?
FACETI SI VOI CA MINE SI O SA VA MEARGA BINE SI VE-TI RAMANE IN COMBINAT SA STINGETI LUMINA ASA CUM RAMAN EU. NU VA MAI RUGATI DE ADMINISTRATORI SI DIRECTORI SA MA PUNA PE LISTA PENTRU CA EU NU PLEC, VE-TI PLECA VOI.


Musafir

#43461 Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 13:25

#43457: - Re: Tipic romanesc 

 Ti-am retehnologizat tot, doar sa muncesti, am investit bani sa pornesti, ti-am dat salariu la zi si ati  clampanit ca o cu_rva si acum esti indobitocit si te simti, cand transai tu cu Stanescu, pu_le_scu te dadea-i atotstiutor si smecheras si va aranajati voi pe principii ascunse locu_rile de munca sa trandaviti, la Valcea se muncea jigodio sa-ti scoata tie salariu de nemernic lenes, v-ati imputit de lene si lepra nemernicilor.


Musafir

#43462 Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 13:31

#43457: - Re: Tipic romanesc 

Voi ati facut proteste cand au vrut muschii lui Pirvu si Dumitru care aveau interes sa pice Roibu si sa pice Oltchimul. Cand se intarzia o zi plata salariilor va urcau cele doua cozi de topor ale OMV-ului in autocare si va aduceau pe platforma la scandal.

Cum a picat Roibu si a fost bagat in insolventa combinatul cum "v-ati linistit" (sau s-au linistit / si-au atins scopurile Pirvu si Dumitru), desi acum aveti restanta 7 chenzine salariale si ati fost decimati.

Vreau sa fiu contrazis ... nu prin vorbe, prin fapte asa ca sus in autocare si haideti la Oltchim sau iesiti macar in fata Arpechimului sa protestati.


Musafir

#43463 Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 13:32

#43457: - Re: Tipic romanesc 

Facea-i pe tine si te ascundeai ca o lepra, tremurai ca un arci si pupai la cu_rva betiva de Parvu, lingeai toate cu_rurile, numai cu mitomanie ati venit in cap la Valcea, numai cu dezinformare si hoit imputit ati fost, imbarligatori de seama si cereati sa fiti platiti pe salarii mari ca asa va invatat OMV. Pai sa nu fiti injurati???? Afara cu LEPRELE si aduceti oameni competenti, astia de la DPB Pitesti nu mai stiu nici ce-i munca, nu ca ar sti ei cei aia pentru ca sunt deprofesionalizati in instalatiile lor care tac de mult timp si au devenit trantorii de servici, ca intrebarea lor este atat, au intrat banii pe card...


Musafir

#43464

2015-09-09 13:35

Pitestiul, era atat de deranjat ca pune mana sa-si taie iarba din ograda lor. Dar ce ma asteptati sa vina Valcea  sa va taie voua buruienile, ca ne scuipati pe noi si ne spuneati ca aveti treaba, pierdeati jocu_rile de table si babaroase, asta considerati voi munca??? Nu va e ma  jena??? ACASA CU LEPRELE SI TRANTORII!!!


Musafir

#43465 Re: Re: Tipic romanesc BOIER MOFLEA

2015-09-09 13:38

#43457: - Re: Tipic romanesc 

 GAOAZAAA,SA TI PREGATESTI BAGAJELE CU TALPASANU,ETC CA AI BELIT BELENGHERUL,SA MOR EU PICASSO.


Musafir

#43466 Re: ACASA CU TRINTIORI CERNEVISTI SI PUPINCU..RISTI OLTCHIMULUI

2015-09-09 13:42

#43464: -  

 O SA MI O LINGI GAOAZA RETARDATA SAU ORICE INDOBITOCIT CERNEVIST,FOTA VA ASTEAPTA LA IESIRE DIN OLTCHIM,,,TIC TAC,A MAI TRECUT O ZI.


Musafir

#43467 Re: Re: ACASA CU TRINTIORI CERNEVISTI SI PUPINCU..RISTI OLTCHIMULUI

2015-09-09 13:43

#43466: - Re: ACASA CU TRINTIORI CERNEVISTI SI PUPINCU..RISTI OLTCHIMULUI 

 DA CE ZICI GAOAZA DACA TI MAI FU...T PE LARGA INCA O DATA?


Musafir

#43468

2015-09-09 13:44

Imediat au sarit in aer pitestenii ca au fost pusi la taiat buruieni in sectie si dadeau filmulete la presa sa le planga de mila ca uite ce muncesc ei, savantii de renume mondial din PITESTI, baaaaaa miseilor, nici de intretinere voi nu sunteti capabili, AFARA CU LEPRELE SI TRANTORII DIN OLTCHIM. Pot sa vina si alte natii ca aia sunt mai competenti ca voi si mai inteligenti. Ati evitat pornirea, ati ratat sanse si ocazii sa  va manifestati ca vreti locu_rile de munca si sustineti PORNIREA, acum va trimite acasa justitia si consortiile care le pupati voi in cu_r si le faceati pe sub mese si la mese..., asta sunteti, niste CU_RVE.


Musafir

#43469 Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 13:57

#43457: - Re: Tipic romanesc 

 Dobitocule, sa faci proteste pentru matul tau idiotule fara sa gandesti ca mananci din mana celor de la Valcea, bagai in tine si nu doreai sa muncesti, asta iti spunea colegul. Nu se faceau proteste la Valcea, pentru ca trebuia sa MUNCIM IN OLTCHIM SA-TI SCOATEM SALARIILE UMFLATE DE LE AVEAI DE LA OMV, SA PRODUCEM PE TEVI SA VINDEM SA-TI BAGAM TIE SI NEAMULUI TAU IN MAT. Nu Roibu impunea, ci constiinta noastra ca am bagat BANI IN CU_RUL VOSTRU PE RETEHNOLOGIZARE , PE CARE VOI  ATI MANCAT-O SI PE ASTA CONSIDERAND-O FIER VECHI SI TOATE RETEHNOLOGIZAREA AIA HULITA DE VOI CA AM CHELTUIT, ERA CREATA  CA SA AVEM  CU CE SA VA DAM SALARII PE CARDURI, VOI ATI FOST CU_RVE IN CARDASIE CU SOV, ACESTI SOU CARE ATI RAS TOT ARPECHIMUL!!!!! DOBITOACELOR, CUM MAI PUTETI VOI CLAMPANIII??????????


Musafir

#43470 Re: Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 14:02

#43469: - Re: Re: Tipic romanesc 

 PROBLEMA E CA UN DOBITOC CA MINE V A FU...TUT PRIN GURITE BINEEEE........SA TOT FIE VREO 3 ANI.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43471 JAF LA OLTCHIM CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!!

2015-09-09 14:32

Urlati ba, PITESTENILOR, URLATI, PANA AZI FACEATI PE SMECHERII, ACASA CU VOI, CA SI NOI AM URLAT SALARIATII OLTCHIM VALCEA SI AM STAT IN GREVA FOAMEI, PE VOI VA DUREA IN CU_R SI INTREBATI DE  BANII IN CARD, ASTA VA INTERESA, SI ESTE  VALABIL SI PENTRU ANGAJATII DIN VALCEA. VA LAUDATI VOI  CA LEFA MERGE SI TREABA STAGNEAZA SI CICUL MIC CA SPERIATI INVESTITORII. NA, ACUM VA CU_RATA PE TOTI, CREDITORII ISI CER BANII, VA DERANJA CAND VA SPUNEAM ACHITATI OLTCHIM CREDITORII, FACEATI CA TOTI DRACII SI AICI PE PETITIE ESTE LASAT IN URMA CE ATI CREAT, ACUM, ACASA SCRIE PE TOTI.


Musafir

#43472 Re: Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 14:33

#43459: - Re: Re: Tipic romanesc 

 Surpriza, tu si cand te imbaiezi, nu mirosi atat de frumos ca mine.

Ciocul mic!


Musafir

#43473 Re: Re: Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 14:35

#43472: - Re: Re: Re: Tipic romanesc 

 Ti-am dat cu apa in ochi fraiere ca ai urdoare de la cat ai dormit. Esti putrezit si imbacsit de jeg la cat ai frecat scaunul. Taci, ca iti torn toate laturile infectule. Va prostit lenea si trandaveala, duhneste in jurul vostru.


Musafir

#43474 Re: Re: Re: Re: Tipic romanesc

2015-09-09 14:37

#43472: - Re: Re: Re: Tipic romanesc 

 PAI TU ORICUM MIROSI A TIGAN BULGAR,CRA CRA MA DUC IN BULGARIA

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#43475 Mai mulţi angajaţi ai Diviziei Petrochimice Bradu din cadrul Oltchim au intrat în greva foamei

2015-09-09 14:41

Mai mulţi angajaţi ai Diviziei Petrochimice Bradu din cadrul Oltchim au intrat în greva foamei

Protest extrem la Piteşti! Mai mulţi angajaţi ai Diviziei Petrochimice Bradu din cadrul Oltchim au intrat în greva foamei. Oamenii se tem că vor rămâne fără locu_ri de muncă. Alte câteva zeci de persoane protestează în cu_rtea combinatului.

Cei şase grevişti ai foamei sunt angajaţi ai Serviciului de pompieri din cadrul combinatului. Ei spun că departamentul se va desfiinţa, iar asta va pune în pericol întreaga platformă pentru că în instalaţii mai există încă produse petroliere.

În schimb, conducerea societăţii susţine că a fost încă stabilit un numar de concedieri pentru perioada următoare.

- See more at: http://stiri.tvr.ro/mai-multi-angajati-ai-diviziei