Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40801 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 07:51

Pe bolnavii psihici si psihiatria lor de debil mintali, ii derajeaza culorile PENTRU CA SUNT MAI TURBATI DECAT TAURII DROGATI SI AFUMATI DE NEBUNIE daca le publicam si le evidentiem, producandu-le reactii de explozie la NEBUNIA LOR SI  SE SIMT DESCATUSATI IN BOALA DE O DETIN, de nebunie paranoida schizofrenie oligofrena retarda cu sinapse arse si nebunie progresiva damblagita de care sufera si orice este lasat scris sau spus impotriva lor cu dovedirea si aratarea publica a ilegalitatilor pe care le-au produs si nu fabule sau inventii confirmate  in penal pe  care-i evidentiem cu nume si prenume si le comit si continua sa fie mai penali, acestia  ducand la EXCES SI URLAND SAU CENZURAND, MAIMUTARIND si noi le PUNEM POZE CU EI SI VI ARATAM ASA CUM SUNT, MULTI PUN  CHIAR EI CU BRUSTURI IN CAP SI ISI ARATA CEEA CE SUNT PRIN POZE DATE DE EI, PORCAIND, aratandu-i in POZE PE EI SI VI ARATAM ASA CUM SUNT, INJURAND dovedindu-i mereu ceea ce sunt, SPURCAND, DENIGRAND, INVENTANT IN HALUCINATIILE LOR BOLNAVE IDEI NEREALE, INDUCAND FANTASMAGORIILE DE CIRIPITORI LA SECU_RITATE LA CARE  ASMUT INDUCAND COMITEREA FAPTELOR LOR  PLIN DE CEEA CE SUNT SI PLINI DE FAPTE CRMINALE  PENALE PE CARE SI LE EVIDENTIAZA SI  SCENARIILE AIURITOARE PE CARE LE CREAZA IN " LABORATOARELE" LOR DE NEBUNI DROGATI SI BETIVI AFUMATI SI SCOSI DIN CONTEXT CIRIPITORI, CLANTANITORI STRICATI, SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI SCORNITORI IN DISCORDANTELE PE CARE LE APLICA, AMENINTAND SI AMETINDU-SE EI PE EI  ORI IMPUNAND SA FIM CENZURATI, OBSTRUCTIONATI, INCHISI, DEMOLATI, DISTRUSI, AMENINTATI, MALTRATATI CA PE  VREMEA PCR,  INTINMIDATI, RESTRICTIONATI ORI BLOCATI...ETC.!!!!  Domnul Mihai Diculoiu ne-a aratat  ca ACESTI PENALI NEBUNI VAMPIRI ECONOMICI SUGACII SI SUGATIVELE CONTAMINATE PRIN FAPTELE LOR PENALE DOVEDIDE  SI PLINE LA BOT IN RONTAITORILE LOR PE CARE LE AU DE PAPA PENAL CREAN_TE CU_RENTE SALARII IN ILEGALITATE SI FURT DOVEDIT din banii munciti si cotizati ai nostriiiii salariatii muncitori OLTCHIM, continua in ilegalitate si isi mentin ilegalitatile prin comiterea faptelor si incalcarea legilor si actelor de disponibilizare si produc prejudicii cu daune si demolare Oltchim  si salariatilor acestui fost colos industrial OLTCHIM si unui judet Valcea care este in picaj si FALIMENT INDUS VOIT DE HOARDELE DE HOTI ACIUTI SA LASE CRIME IN URMA LOR PRIN VICTIMELE COLATERALE PE CARE LE CONSIDERA EI, CEEA CE ESTE CAZ PENAL.

 

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM.

JOS CENZURA OLTCHIM!!! JOS CENZURA ROMANIA!!! CONVENTIA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI, U.E., NATO, O.N.U., U.S.A., CONSTITUTIA  ROMANIEI!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

Cu_rtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO)

 

Cu_rtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) isi are originile in Conventia Europeana a Drepturilor Omului din 1950, semnata la Roma, pe 4 noiembrie si intrata in vigoare in septembrie 1953. Conventia a reprezentat primul efort colectiv in directia impunerii si respectarii drepturilor afirmate de Conventia Universala. In prima faza Cu_rtea lucra in tandem cu Comisia Europeana, dar, pe masura dezvoltarii activitatii din perioada anilor 1980-1990, activitatea Cu_rtii nu a mai fost atat de dependenta de Comisie.

Conventia statuta urmatoarele drepturi si libertati:

  • dreptul la viata

 

  • interzicerea torturii

 

  • interzicerea scalviei si a muncii fortate

 

  • dreptul la libertate si la siguranta

 

  • dreptul al un proces echitabil

 

  • nici o pedeapsa fara lege

 

  • dreptul la respectarea vietii private si de familie

 

  • libertatea de gandire, de constiinta si de religie

 

  • libertatea de exprimare

 

  • libertatea de intrunire si de asociere

 

  • dreptul la casatorie

 

  • dreptul la un recu_rs efectiv

 

  • interzicerea discriminarii

 

  • derogarea in caz de urgenta

 

  • restrictii ale activitatii politice ale strainilor

 

  • interzicerea abuzului de drept

 

  • limitarea folosirii retrangerii drepturilor
    • CEDO se compune dintr-un numar de judecatori egal cu acela al statelor contractante. Compozitia Cu_rtii numara 43 de judecatori in prezent. Nu exista nici o restrictie in ceea ce priveste numarul de judecatori de aceeasi nationalitate. Judecatorii sunt alesi de fiecare data pentru sase ani, de catre Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei. Totusi, mandatul unei jumatati din numarul judecatorilor alesi la primele alegeri va expira dupa trei ani, astfel incat reinnoirea mandatelor unei jumatati din numarul judecatorilor sa se faca la fiecare trei ani.

      Judecatorii isi exercita activitatea cu titlu individual si nu reprezinta nici un stat. Ei nu pot exercita vreo activitate incompatibila cu obligatiile lor de independenta si impartialitate sau cu disponibilitatea ceruta de o activitate exercitata pe timp complet. Mandatul judecatorilor expira la atingerea varstei de saptezeci de ani.

      Cu_rtea, in plenul ei isi alege presedintele, doi vicepresedinti si doi presedinti de sectiune pe o perioada de trei ani. Actualul presedinte al Cu_rtii este Luzius Wildhaber (Elvetia).

     



 
Tip

Institutie internationala

 


Musafir

#40802 PENTRU DISPONIBILIZATI - HAIDETI SA TINEM APROAPE SI SA AFLAM CAND VINE TUDOSE! POTE NE VEDEM CU EL.

2015-06-30 08:11

La începutul acestei săptămâni, o delegaţie a salariaţilor din Oltchim s-a aflat la Buc_ureşti pentru o întrevedere cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, în încercarea de a-l convinge să reducă numărul salariaţilor care vor fi concediaţi, de la 500, cât s-a vehiculat iniţial, la aproximativ 300.

Ministrul a spus ca pana pe 10 iulie va fi la Ramnicu Valcea ... .


Musafir

#40803 HAIDETI SA TINEM APROAPE SI SA AFLAM CAND VINE TUDOSE!

2015-06-30 08:50

PENTRU DISPONIBILIZATI - HAIDETI SA TINEM APROAPE SI SA AFLAM CAND VINE TUDOSE!
POATE NE INTALNIM CU EL.
SA NE SPUNA VERDE IN FATA CE ARE DE GAND CU BANII NOSTRI!


Musafir

#40804 De ce prim-ministrul Victor Ponta nu a salvat Oltchim în același fel în care a procedat cu Rompetrol

2015-06-30 11:02

Vom vedea banii de la Rompetrol la Sfantu Asteapta!

Andreea Paul pe blogul personal arata ca:

„PNL cere înfiiințarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru a verifica modul în care  Guvernul  Ponta a apărat interesele  naționale în ceea ce  privește recuperarea  celor 600 milioane de  dolari datorii de la Rompetrol. Solicitarea a fost semnată de 95 de parlamentari de la grupul parlamentar al PNL, deputați DP, deputați PC-PLR și deputați neafiliați aparținând PSRO.

Adresez public patru întrebări de interes național:

1. De ce statul român nu a încasat niciun leu din datoriile Rompetrol sub Guvernul Ponta?

2. Cum au votat reprezentanții statului roman în AGA a Rompetrol când s-a luat decizia intrării în insolvență?

3. Care sunt companiile îndatorate statului român care vor beneficia de același tratament și mecanism de ștergere a datoriilor?

4. De ce prim-ministrul Victor Ponta nu a salvat Oltchim și un oras întreg, Râmnicu Vâlcea, în același fel în care a procedat cu Rompetrol? Oltchim are o poziție strategică și e o industrie aducătoare de profit. Cele 600 de milioane de dolari datorii încă neîncasate de la Rompetrol ar fi fost suficiente pentru salvarea Oltchim.

Ucenicul Ponta își depășește maestrul Năstase în escrocheria Rompetrol.

Orice deținător vremelnic de vreo funcție publică este obligat să apere interesul statului înainte de orice. În problema Rompetrol, prim-ministrul Victor Ponta și echipa desemnată pentru negociere, în cunoștință de cauză, ilegal și mințind de mai multe ori, nu au apărat interesul statului român. Rezultatul acestui comportament îl cunoașteti: statul român nu a încasat niciun leu din datoria de 516 milioane de euro, adică aproape 600 de milioane de dolari.

Minciuna prim-ministrului Victor Ponta prin care a încercat să acopere această nemernicie, și anume crearea fondului de investiții, s-a dovedit un fum în ochii tuturor. Românii nu au văzut niciun ban din fondul de investiții de 1 miliard de dolari promis.

Ceea ce nu i-a în calcul prim-ministrul Victor Ponta în tot comportamentul său este că minciuna are picioare sc_urte. Mai devreme sau mai târziu, orice nemernicie iese la suprafață. Acum se dovedește a fi cazul Rompetrol. Pe fond, avem un Guvern incompetent și incapabil să ia deciziile necesare pentru o bună guvernare, avem un Guvern penal, care are în frunte un prim-ministru urmarit penal.

Reamintesc că această companie, Rompetrol, a fost avantajată de două ori în 10 ani, de către prim-miniștrii Adrian Nastase și Victor Ponta. De aceea am numit-o în plenul Parlamentului ‘escrocheria deceniului Năstase-Ponta’.

Să facem o sc_urtă istorie:

În septembrie 2003, datoriile Rompetrol către statul roman se ridicau la 570 de milioane de euro din neplata impozitelor și taxelor.

Prim-ministrul Adrian Năstase a luat decizia să transforme aceste datorii în obligațiuni, în 2003, prin lege.

În august 2010, cu 20 de zile înainte de împlinirea termenului de 7 ani pentru răscumpărarea obligațiunilor sau pentru conversia lor în acțiuni, Rompetrol a înțeles să achite o tranșă de 54 de milioane euro din datoria inițială. Astfel, a rămas în discuție o datorie nerăscumparată de statul roman de 516 milioane euro, adică aproape 600 de milioane dolari.

Pe baza Codului de procedură fiscală, în septembrie 2010, ANAF a impus măsuri asiguratorii pe bunurile și acțiunile societății. Rompetrol a atacat decizia în instanță la Tribunalul Constanța.

Prim-ministrul Victor Ponta a renunțat la judecată, la aceste litigii ale statul român pentru recuperarea datoriilor de la Rompetrol prin suspendarea procesului cu câteva zile înainte de decizia definitivă a instanței. Cum a făcut asta? Semnând un memorandum în februarie 2013 în numele Guvernului PSD cu Rompetrol Grup prin care accepta ca statul român să nu mai încaseze aproape 600 de milioane de dolari, contra unei ‘promisiuni’ de investiții de un miliard de dolari, de la bun început fantasmagorice și fără nicio clauză punitivă.

Timp de un an, Guvernul Ponta s-a chinuit să dea cât de cât o formă legală memorandumului privind Rompetrol prin care statul renunța la recuperarea creanței de aproape 600 milioane de dolari.

Mai întâi a încercat să forțeze Parlamentul să voteze o lege, diluând responsabilitatea guvernamentală printr-o lege dată cu dedicație pentru o tranzacție comercială. Această tentativă a fost contestată la C_urtea Constituțională și declarată neconstituțională.

Mai tineți minte cum ne spunea Victor Ponta că cei care contestă legalitatea unui astfel de demers se opun, de fapt, “unui mare proiect de investiții”, în realitate o mare escrocherie PSD.

Asa se face că memorandumul a fost aprobat în ianuarie 2014 printr-o Hotărare de Guvern și nu prin lege în Parlament.

Repet, în ianuarie 2014, Guvernul PSD condus de Victor Ponta a șters efectiv o datorie a Rompetrol Group către statul român de circa 600 de milioane de dolari.

De atunci, a trecut un an și jumătate. Singurul efect al memorandumului a fost că Rompetrol a scăpat de litigiile cu statul a căror miză erau cele 600 milioane dolari. În rest, statul nu s-a ales cu nimic: nici cu cedarea unor acțiuni contra a 200 milioane de dolari, nici cu fondul de investiții de 1 miliard de dolari. Din contră, statul român a pierdut șansa de a recupera cele 600 milioane dolari, în pofida declarațiilor pozitive de intenție ale KazMunaiGaz care au anuntat public că sunt dornici să acopere o parte bună din gaură.

Memorandumul a fost atât de prost făcut de către Guvernul Ponta încât nu prevede vreun termen ca acționarul majoritar al Rompetrol – KazMunayGaz din Kazahstan – să-și îndeplinească promisiunile și nici vreo clauză sancționatorie în cazul nerespectării acestor angajamente.

Anul acesta, la sfârșitul lunii mai, Rompetrol a cerut intrarea în insolvență. Au fost refuzați de Tribunalul Buc_urești în primă instanță. Dacă s-ar fi cerut insolvența cu măsurile asiguratorii sau sechestru puse de ANAF asupra Rompetrol, s-ar fi schimbat rolul statului român în recuperarea datoriilor.

Practic, după cererea de intrare în insolvență, după presiunea publică de peste doi ani de zile, Guvernul Ponta a anunțat abia acum demararea licitației publice. Procedura de licitație va dura cel putin 10 luni, eventual rămânând în responsabilitatea următorului guvern.  Rompetrol are drept de preemțiune și licitația se închide doar dacă se plătește suma minimă de 200 de milioane dolari de către Rompetrol cu prioritate, sau de către alt investitor dacă Rompetrol refuză tranzacția. Dar azi, prețul pieței la c_ursul BVB pentru pachetul de 27% se ridică la circa 100 milioane de euro, adică vreo 112 milioane de dolari. Anunțul Guvernului  Ponta se poate traduce mai simplu: vom vedea banii de la Rompetrol la Sfântul Așteaptă.

Fondul de investiții rămâne o iluzie, atâta timp cât nu s-a realizat tranzacția de 200 milioane de dolari. Memorandumul prevedea ca Rompetrol să realizeze o investiție de 1 miliard de dolari în 7 ani. Până acum, fondul de investiții nu a fost creat și statul român nu a beneficiat de niciun leu. Ministerele de linie sunt complet blocate la nivel politic în cazul Rompetrol.

Doresc să mă adresez acum românilor ca sa înțeleagă ce înseamnă o nemernicie de  600 milioane de dolari: echivalentul a 6 spitale noi echipate complet.

Cât timp unei firme i-a făcut cadou aceste milioane, cetățenilor români pe care era obligat să-i apere și pentru care trebuia să guverneze, Victor Ponta nu le-a oferit nici măcar un spital nou construit în toți acești ani.”

Afacerea asta e una dintre cele mai tenebroase ale guvernarii Ponta. Premierul ar trebui sa dea explicatii. Propun interpelarea dumnealui in Parlament pe aceasta chestiune. De ce Guvernul Ponta a sters o datorie de aproape 600 milioane  $US a Rompetrol Group catre Statul Roman? Care sunt justificarile?


Musafir

#40805 CE DRACU FUMEZI BA???

2015-06-30 11:48

 

 Ba NEBUNULE, Ce fumezi ba????

Tu nu esti in toate mintile.

Esti tampit rau, dar rau de tot.

Costinel

#40806 Re: De ce prim-ministrul Victor Ponta nu a salvat Oltchim în același fel în care a procedat cu Rompe

2015-06-30 11:52

 

 Buna initiativa doamnei Paul.

Sa nu uitam insa ca si vechiul pdl a avut fraiele in mana si nu a facut NIMIC pt oltchim. Acum sunt salvatorii.


Musafir

#40807 pt clantoi

2015-06-30 11:56

"Domnul Mihai Diculoiu ne-a aratat  ca ACESTI PENALI NEBUNI VAMPIRI ECONOMICI SUGACII SI SUGATIVELE CONTAMINATE PRIN FAPTELE LOR PENALE DOVEDIDE  SI PLINE LA BOT IN RONTAITORILE LOR PE CARE LE AU DE PAPA PENAL CREAN_TE CU_RENTE SALARII IN ILEGALITATE SI FURT DOVEDIT din banii munciti si cotizati ai nostriiiii salariatii muncitori OLTCHIM, continua in ilegalitate si isi mentin ilegalitatile prin comiterea faptelor si incalcarea legilor si actelor de disponibilizare si produc prejudicii cu daune si demolare Oltchim  si salariatilor acestui fost colos industria..."

Acum e domnul diculoiu, fu tu ti rasa in c_ur, il perii, peria l ai cu limba in c_ur, cum o face fota.

Baaaaaaa, du te si te spanzura, ca tu esti nebunul orasului.

Bine ca scapa oltchimul de un nebun. Puneai instalatiile in pericol, BOUL POOLII!

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
Musafir

#40808 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 12:25

 Baa japita BOLNAVA SI DOVEDITA IN ACTELE PE CARE LE DETII CA  ESTI DEBIL MINTAL PARANOIA  SCHIZOFRENICA OLIGOFRENA  si prapaditul vietii de o ai ...., asta de lasi scris 40805, 40807 si esti dovedit clantanitor si clanta sugativizata la cat ai su+pt si sug_i nenorocitule, esti clanta pentru ca ai dat clante...TRAUMA TA BAA MIZERABILULE, la tine nu e boala profesionala si asa te-a lasat ma-ta embrion nedezvoltat si ai crescut ca  un ANIMAL  fara creier, ANIMALULE SUFOCAT DE INDOBITOCIRE si  ciu-ciu creier, lipsa daca nu ai si tu scola ce lasi tu scris la tine " scoala vietii" n-ai nimic si esti un salbatic ANIMAL, asta te caracterizeaza pe un nimic ca tine scos din context si indobitocit si dobitoaca vietii de o ai ANIMALULE.  A fii domn e luc_ru mare, a fii om e o intamplare, N-AI TU DE UNDE SA STI DE ASTEA...., PENTRU CA TU ESTI ANIMAL. Tu nu poti sa fii nici om si niciodata domn, nici una si  nici alta, ANIMALULE asta esti, asa iti spunem si asa te striga toti ANIMALULE CLANTANITOR SUGACIU SI SUGATIVA DE SERVICI VEI SA NU-TI CADA IN CAP CATE-VA TONE DE SODA SI STI CE PATESTI, PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS, sugaciul si sugativizatul rontaitor, MARSS LA COTET SI STAI IN CUSCA, PRIZONIER IN CUSCA LIMBILOR TALE INFECTE PE CARE LE DAI SI ESTI PRES MURDAR IN JEGUL DE-L LASI IN URMA TA..., RAMAI INAPTUL SOCIETATII SI PLESNESTE VENA INDOBITOCIRII PE CARE O DETII,  MUSUROIU SCONCSILOR, PAPITOIII, MAIMUTELE , PORCISMELE SI TOATA GRADINA ZOOO DE OLIGOFRENI, AIA PUTINI SI CLANTANITORI PE LIMBUTA VOASTRA OTRAVITA  NESPALATI SI  IMPUTITI CE ESTI SI SUNTETI CU CE FACETI VOI, SA VA DAU SA FACETI UN  NESSS DIN CU_RUL MEU SI VA OFER EXACT CE AVETI NEVOI, TU COMENTEZI MAAA......, AI ARUNCAT  CAPACELE DE LA CANALIZAREA COMBINATULUI TOATA PLATFORMA CHIMICA ( SI MULTE ALTE PERIPETIII...LASA-TE CA TE ARUNC EU IN AER DOBITOCULE SAU DOBITOACA CE ESTI ) SI AU REFULAT SARIND TOATA CANALIZAREA IN AER PENTRU CA MENTORUL TAU CRA CRA  CRA CERNEV ASA VA PUS PE VOI SA ARUNCATI OLTCHIM IN AER. EU N-AM AVUT NICIUN INCIDENT IN OLTCHIM CAT AM MUNCIT SI AM FOST SALARIAT OLTCHIM IAR ACUM SUNT DISPONIBILIZAT COLECTIV 2013 SI-MI REVENDIC DREPTURILE CREA_NTE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE CREA_NTE SALARIALE COTIZARE IN VECHIMEA IN MUNCA SI CONFORME CU ACTELE SI LEGILE DE PLECARE SI TUTUROR LEGILOR IN SUSTINE DREPTURI LEGALE.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


Musafir

#40809 Re: CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 12:56

 

  BINE CA TE DADURA ASTIA AFARA, CA DADEAI FOC ORASULUI!

CE TI A PROMIS DICULOIU, CA PANA IERI IL MUSCAI DE BUCI, ACUM IL PUPI LA C_UR? :))))

VEZI CA POATE ITI DAU SI CEILALTI CEVA, TRECI CU BUZELE PE BUCILE LOR, BUZE DE CLANTOI.

NEBUNULE, TU TREBUIE DA FII LEGAT, CA FACI URAT. NE PUI IN PERICOL, DAI FOC ORASULUI

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40810 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 13:13

Maaa maimutaritule 40809 si prapaditul clantoi a acadelelor de le ingurgitezi..!!! Repet si pentru indobitocirea ta fara scoala ceea ce asta nu e o justificare in fata legilor, imi fac datoria sa-ti aduc la cunostinta si nu va dau sfaturi, numai ca e prea greu pentru unii ca voi sa intelegeti. A fii domn e luc_ru mare, a fii om e o intamplare, N-AI TU DE UNDE SA STI DE ASTEA...., PENTRU CA TU ESTI ANIMAL, ALTA CATEGORIE SI NU TE INCADREZI SI NU VA INCADRATI. Cum nu va incadrati in nicio latura, nici de om si nici de domn sau doamna nicidecum domnisoara pentru ca ai fost de tac-tu violata si ai trauma grea in urma ta, prea grele pentru tine... probleme psihice si bolnav dovedit in psihopatia de o lasi peste tot..., iti revine denumirea de ANIMAL. La ANIMALE CA TINE SI ALTII CA TINE, E UN FAVOR SA FITI ANIMALE SI SA FITI ASMUTITE SI ATRASE CLANTANITORI UZATE DE SFORARI ...., VI SE DA ACADEAUA S-O SUG_ETI SA O LINGETI, SA DATI CLANTE , SA VA FACETI PRESSSS MURDAR SI INFECT, SA DEVENITI MUSULMANI PRECUM PONTA...ETC., SA LUATI DE LA CU_RUL MEU SA VA FACETI NESSS. PAI..., DECIDETE ANIMALULE, ACUM CA V-AM LOVIT IN NEMERNICIE SI ATI ARUNCAT IN AER OLTCHIM, NU MAI  STITI, ORI OLTCHIM, ORI ORAS, ORI TARA. VOI AVETI EXPERIENTE CU FOC SI GROAZA SI BABAROASE SI INITIATIVE DE HOARDE SI HUNI SA ARUNCATI VOI IN AER..ETC. POATE INTR-ADEVAR ORASUL VA FII CU_RATAT CAND: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea SI  POATE INCEPE CU ARGES DUPA CE DA DRUMUL LA BUCU_RESTI, ... SA-TI PREEGATESTI PIX-UL SAU PIXURILE SI SA AI AGADELELE TERMINATE ATUNCI CA ACOLO AI RAMAS FARA MAIMUTE, PORCISMME SI ALTE ANIMALE  IN CLANTA TA SI COMPORTAMENTUL DE IL LASI PESTE  TOT SE TERMINA ACOLO, SFARSIT.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


Musafir

#40811 Re: CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 13:59

 

 Si uite asa ai mai supt PU_LA inca o zi cu toate insiruirile si aberatiile tale!

Iti place mult bai CLANTA, de o tii tot asa.

Nu uita sa iti iei pastila.

Nu o amesteca cu alcoolul, ai uitat cand te_au bagat astia in camasa de forta?

Lasa tampeniile si tine_te de tratament!

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40812 Re: Re: CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 14:26

40811 <= PENTRU ANIMALE CA TINE, ITI ADUC LA CUNOSTINTA, NU-TI DAU SFATURI, PAPA TOT SI NU MAI DA MAAA FIRMITURI PE JOS ANIMALULE BOLNAV MINTAL SI AI TRATAMENTUL PE RETETE BAAA ANIMALULE, CONFUZATULE...:

 LA ANIMALE CA TINE SI ALTII CA TINE CU SUGATIVA SI ACADEAU IN GURA SI RONTAIALA MACANITORII DE O DETII, NEAVAND DISCERNAMANT SI MINTE CIU-CIU IAR CREIER VID, GOL, POTI SA IINVOCI  PE CINE VREI TU SI ORICE, IN IMAGINATIA  TA BOLNAVA SI DOVEDITA PARANOIA  OLIGOFRENA SI DEBIL MINTALA DE O DETII, PICI IN TARUSII TAI SI TI LE INFIG FRAIERE, IMITATIILE TALE DE MAIMUTARIT SI DOVLEACUL TAU SCOS DIN CONTEXT TE REPREZINTA SI PAPI TU TOT SI-TI HALESTI INGURGITEZI IN SUGHITURI SI  LIPSA AER..., AI BOTUL PLIN , PAPA TOT SI LASA TU ZILELE CA LE AI NUMARATE, ACOLO TI SE VA SPUNE DIRECTIA CATRE CELULA TA, SFARSIT.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


Musafir

#40813 pe surse

2015-06-30 14:38

Diculoiu si Prisacaru astazi au spalat putina adica au plecat din SLO lasand in urma pe Marcu ca sa achite datoriile de 2,7 miliarde lei,ajutat de Comanescu si Draghici Mihaela.


Musafir

#40814 mumia

2015-06-30 14:40

Ar trebui sa le fie rusine ca au lasat un sindicat dezbinat nereprezentativ si inglobat in datorii,la chemat pe Marcu sa preia sindicatul fiindca a fost si el complice la datorii.


Musafir

#40815 Rusine sa va fie

2015-06-30 14:43

Stati in continuare in SLO sa achitati datoriile lui Diculoiu si Prisacaru fiindca ei au fugit.Ba da ce echipa tare a lasat Diculoiu unde sunt prieteni lui Dumitrascu ,Sturzu ,Mitu, Buse ?

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40816 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 15:05

Imitatia si prostia unora este dusa la extrema SI DOVEDITI BOLNAVI MINTAL PSIHOPATI SI TOATE BOLILE MINTALE PE  CARE LE DETIN PENTRU CA SUNT PURTATORI CU ACTE MEDICALE BOLNAVI MINTAL  MULTI DIN EI SI IN CU_RS SA LI SE MAI EMITA SI LA ALTII CA EI , FOARTE AGRAVATI, FOAAAARTEEE AGRAVATI  DE STAREA PE CARE O AU SI MAI LASA SI SCRIS CEEA CE EI  COMIT CONTINUU ..., vrand sa se exprime in imitatie foarte distorsionata si ravasita de aberatii a faptelor imaginare pe care le creaza si pana-n panzele inecatilor prostiei pe care o detin sunt scufundate cu toate ineptiile de le lasa in urma lor, NICI CERNEV, NICI DICULOIU SI NICI PRISECARU NU AU PLECAT PRESUPUN CA SUNT VIIIIIII... APAR FIZIC SI NEAMUL LOR EXISTA , doar au parasit o barca, unu scos din context ejectat cu SUT ACOLO UNDE ARE DURERI CONTINUUUU CORNELIU CERNEV, altii elegant si frumos  si-au facut retragerea si la termen, MIHAI DICULOIU SI MIRCEA PRISECARU au spus ca se retrag nu si ca parasesc lupta, CERNEV CREZAND CA A DISPARUT S-A ASTERNUT LINISTEA SI E MORT, NUMAI CA  EL ESTE PREZENT SI AICI PE PETITIE SI INFLUENTEAZA PROSTI CA EL PE LIMBA LOR DE BOLNAVI SI BOLOVANI CARE SUNT CONTINUUUU CU EXCREMENTE IN BOT SI CLANTE SUGACE SI SUGATIVIZATE CONTINUUU PAPA TOT SI LASA FIRMITURI PE JOS...., IAR  BARCA LOR FIIND A CELOR DIN SVO IN DERIVA SI INECATA DEFINITIV IN PIJAMALE SCUFUNDATA, PI-JA-MA-LE A FOST DECIMAT CONDUCATORUL SUPREM EL LDERO CORNELIU CERNEV SVO, SFORAIND SI GROHAIND ZDRUNCINA PAVILIONUL  IN TIMPUL SERVICIULUI DE S-A AUZIT IN LUMEA A TREIA IN OLTCHIM SI  NIMICIT DE INDOLENTA SI NESIMTIREA SI TOT RAUL DE-L CARACTERIZEZA SI-I IESE PESTE TOT  SI  CARE O ARE PESTE TOT IN URMA LUI ....RAMANE PRAPAD, DEZASTRU, BUM,BUM,BUM SI DOAR CATI-VA MAIMUTOI, PORCUSORI SI PORCUSOARE SI  ALTE ANIMALE ZOOOO SE ZBAT SA INOATE..., AVAND TOATE COMPORTAMENTELE DE INITIATORI DE LA GRADINITA FARA JUCARII ZOOO SVO ( SINDICATUL VREDNICI OBOSITI ) , ORI SLO ARE NAVA CEA MAI  MARE PRIN STATUT SI A AVUT RAZBOI SI INCA ARE DE ESTE LOVITA SI CU CATARGUL RUPT INSA TOT ESTE NAVA CEA MAI MARE SI PUTERE CU MOTOARE MULTEEE..., REDRESAREA NE MAI FIIND DECAT LUPTA  CU ADMINISTRATORII JUDICIARI  CARE  TRIMIT  INZECIT PRIN DISPONIBILIZARE ACASA SALARIATII COTIZANTI LOVIND IN NAVE SINDICALE SI LOCU_RILE DE MUNCA DIN OLTCHIM MUNCITORI,  ASTFEL  AU SATISFACTII DOBITOACELE  MINORITARE DIN SVO , CARE NU MAI SUNT DAR INOATA SI EI, UNII SE INEACA MEREU..., INECATI, SUFOCATI SI DECIMATI IN PI-JA-MA-LE REPET, RE:RE:REPET... PENTRU CA  ASA SUNT SI NU AU TRECUT DE GRADINITA ZOOO PI-JA-MA-LE SI SUNT SCOSI DIN CONTEXT DEFINITIV DECIMATI  SI STATUL ROMAN PENALI,  MISIUNEA LOR FIIND INDEPLINITA SI MUCLES SINDICATE SI FURTUL REUSIT CRED EI SAU AU EI IDEEA ASTA, SPERANTA CA DISPAR SAU NU MAI SUNT, OLTCHIM PAAA...!!!!!!!!!

LEGEA 78 / 2000 PENTRU PREVENIREA, DESCOPERIREA SI  SANCTIONAREA FAPTELOR DE CORUPTIE:

ART. 13 FAPTA PERSOANEI CARE INDEPLINESTE O FUNCTIE DE CONDUCERE INTR-UN PARTID, INTR-UN SINDICAT SAU PATRONAT ORI IN CADRUL UNEI PERSOANE JURIDICE FARA SCOP PATRIMONIAL, DE A FOLOSI INFLUENTA ORI AUTORITATEA SA IN SCOPUL OPTINERII PENTRU SINE ORI PENTRU ALTUL DE BANI, BUNURI SAU ALTE FOLOASE NECUVENITE, SE PEDEPSESTE CU INCHISOARE DE LA UNU LA 5 ANI.

COROBORATE BINENTELES VIN SI RESTUL LEGILOR CARE SUNT EVIDENTIATE CONTINUU PE PETITIE LEGI ROMANESTI SI INTERNATIONALE.

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


Musafir

#40817

2015-06-30 17:52

 Marcu, Comanescu, Draghici = Faliment OLTCHIM. 

1. Marcu , atata timp cat i s-a intins o mana de catre Adm. Judiciari si a fost angajat ca Inspector la Protecta Muncii , sa nu va asteptati la altceva decat la compromisuri si vanzari. Nu uitati ca el mai are obligatii , avand fiul in functie de conducere.

2. Comanescu , un tip simpatic si cam atat. Aveti asteptari de la el?

3. Mihailuta , greu de comentat doar e femeie si ea 

Ba dar rau a mai ajuns SLO. Ar trebuii sa ii multumiti lui Diculoiu pentru aceasta situtie 

Dumitrascu-OXO

#40818 Urmeaza tradarea

2015-06-30 18:05

Este clar fosta nevasta a lui Marcu este la documente clasificate,fiul director la aprovizionare a primit o functie la protectia muncii acum 2 luni de la conducere deci este dator vandut adio aparare a drepturilor membrilor SLO iar Comanescu este bun de mascarici un om serios nu are un comportament ca al lui,el are si CAZIER a spart capul unui baiat, iar Mihaeluta are functie de conducere la locul de munca deci va executa ordinele Conducerii.

FUMURU care s-a Afumat

#40819 Faliment SLO

2015-06-30 18:11

Ba da alti mai buni la SLO nu ati gasit numai astfel de specimene aveti?Astia o sa va diminueze numarul de salarii compensatorii.Dumitrascule tu cum ai acceptat asa ceva,Dicule tu ce faci,Sturzule tu ce faci cu Pavilionul,Buse tu nu ai fost mare sindicalist cum ai lasat SLO pe mana tradatorilor.

LIVE Oltchim direct si in EXCLUZIVITATE:

#40820 FALIMENT OLTCHIM

2015-06-30 18:29

SINDICATELE DECIMATI  SI STATUL ROMAN PENALI,  MISIUNEA LOR FIIND INDEPLINITA SI MUCLES SINDICATE SI FURTUL REUSIT CRED EI SAU AU EI IDEEA ASTA, SPERANTA CA DISPAR SAU NU MAI SUNT, OLTCHIM PAAA...!!!!!!!!! Unde este puterea Oltchim, de la prima disponibilizare colectiva 2013 si acum a doua disponibilizare colectiva 2015, planul consortiului romnisolv si bdo fiind in aplicare pana la deteliorarea si finalizarea falimentului Oltchim cu mana sindicala, accelerate prin furturi si faptele penale pe care le comit un trio sindicate, statul roman si consortii  praduitoare ideal ....

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????


Musafir

#40821

2015-06-30 18:41

Adios SLO acest sindicat va pierii cat de cu.rand dar din pacate odata cu el va pierii si OLTCHIM-ul. De fapt aici s-a vrut a se ajunge dar vina apartine liderilor de celula, care ani de zile nu au facut nimic altceva decat sa aiba o atitudine slugarnica si de umilinta in fata celor care astazi au spus "pas" luptei sindicale (daca ea a existat vreodata), lasand in locul lor posibil unor tradatori sau daca nu , oameni fara autoritate si fara spirit de luptatori. Pentru a activa in aceste functii iti trebuieste un cumul de calitati: cu.raj, spirit de luptator, seriozitate, inteligenta, oratorie si putere de convingere. Acesti oameni nu intrunesc poate nici una dintre aceste calitati sau poate doar una , doua.

Din pacate nivelul sindicatelor din OLTCHIM s-a echilibrat dar pe minus , adica prin scaderea valorii SLO

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40822 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 18:58

  REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.
1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu
2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev
3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru
4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica
5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel
....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE, IMPREUNA CU SCCESORII CEI CARE TOT APAR PANA LA INCHIDEREA FINALA OLTCHIM.

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

ziaruldevalcea.ro

 Management:
Mihai Bălan - Director General, E-mail: oltchim@oltchim.ro
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, E-mail: felicia.spiru@oltchim.com
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional, E-mail: mihail.talpasanu@oltchim.com
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing, E-mail: armand.spiru@oltchim.com
Ion Coclet - Director Resurse Umane, E-mail: ion.coclet@oltchim.com
La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40823 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 19:16

 

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :


5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014


La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509
Dobanzi Credite Banci 5,850
Furnizori interni si externi 21,574
Clienti in avans interni si externi 478
Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354
Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699


2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea crean_ţelor acestora.


Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

 Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro annual ). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.


SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:


1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2. 34.212 lei pentru o vechime intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3. 51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;


Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. crean_tele salariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;
Art. 96. (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.
Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale;
Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.
Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment.

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????
CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!
DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!
VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!! SI EVITATI FALIMENTUL!!!!!
SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREAN_TELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a crean_tei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta

 

 


Musafir

#40824

2015-06-30 19:24

disponibilizati, voi mai traiti? Cred ca mai traiti dar greu pentru ca au fost cativa prosti care s-au luptat sa va luati si voi acolo cativa banuti iar acum pana la terminarea lor o sa zaceti prin santuri beti. Avea dreptate ma Piperea cand spunea ca "pentru ce sa va dau ma banii sa ii beti ca cei din Valea Jiului?"

MARI NEMERNICI SUNTETI MAI DISPONIBILIZATILOR, OAMENI DE CA.CAT SUNTETI MAI DISPONIBILIZATILOR

CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40825 CREAN_TELE SALARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-06-30 19:29

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA


Decizia din data de 15.05.2013 DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)
CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: Art.36, Art. 37 si Art.42,
Art38.


Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:
1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;
2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;
3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.
REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.
Art. 39
Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.
Ceea ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:
".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."


SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:
1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2. 34.212 lei pentru o vechime intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3. 51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;


CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ
1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:
a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;
n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile
4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:
a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;
a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;
c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;
d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;
g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;
i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.
SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2013


6 salarii ; 12 salarii ; 18 salarii <= UNDE SUNT BANII????


Plan_Reorganizare_Oltchim

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013


Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI LA ZI!!!!
VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREAN)TELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.